Resultaten voor massage utrecht

 
massage utrecht
 
MALI massage Massages homemade huidverzorging.
Take Care Traditionele Thaise Wellness Thaise massage in Utrecht.
Take Care Thaise massage in Utrecht. Ervaar een diepe ontspanning en laat de vermoeidheid en stress uit je spieren van drukpunt massage worden via duimen en handpalmen gestimuleerd en laten geblokkeerde energie terug stromen. Deze vorm van massage wordt ook wel Drukpunt Massage genoemd welke revitaliseert en verfrissend werkt.
Chinese Massage in de stad Utrecht.
Goed verzorgde inrichting met stevige massagetafels, die voor iedere klant van een schoon laken meer. Luzi Massage in Utrecht is een klassieke Chinese massage salon gevestigd in het centrum aan de Oudegracht in Utrecht. U kunt hier goed terecht voor meer.
Luzi Massage.
Massage in Utrecht. Luzi Massage is een klassieke Chinese massage salon gevestigd in het centrum van Utrecht aan de Oudegracht. Bij Luzi Massage kunt u terecht voor diverse soorten massages. De klassieke Chinese ontspanningsmassage is Shiatsu massage. Bij deze massage wordt veel gebruikt gemaakt van knijp en duwtechnieken met de vingers.
Massage Utrecht Een heerlijke professionele massage in Utrecht.
Ontspannings-massage Utrecht, Leidsche Rijn. In mijn praktijk in Utrecht geef ik verschillende ontspanningsmassages. De traditionele onstspanningsmassage een massage met de hand en olie op de huid. De hotstone massage, een massage met handen en stenen met olie op de huid.
Vitaz sport massage Vitaz sport massage.
Pijn in uw schouderblad, arm of zij-steken, wat kunt u zelf doen? Kijk eens naar de rode arceringen in onderstaande afbeelding, herkent u dit als plekken waar u ook pijn of tintelingen ervaart. 21 Apr 2016. Vitaz sport massage. 3544 RB Utrecht.
Medical Masseur.
Je kunt bij Medicalmasseur.nl Utrecht rekenen op uitstekende massages, zowel gericht op ontspanning als op het verminderen van klachten. Heb jij last van fysieke klachten door bijvoorbeeld stress, een verkeerde lichaamshouding, letsel na een ongeluk of medische ingreep, repeterende bewegingen of sportgerelateerde klachten? Dan kan een massage op maat bij Medicalmasseur.nl je verder helpen in het genezingsproces.
Massage praktijk Losjes sinds 2004 gespecialiseerd in klacht behandeling.
Ga door naar website. Losjes Massage is gevestigd aan de Bemuurde Weerd met uitzicht op de idyllische sluizen en de prachtige weerdsingel te Utrecht. U kunt bij Losjes massage Utrecht rekenen op uitstekende massages, zowel gericht op ontspanning als op het verminderen van klachten.

Contacteer ons