Resultaten voor massage almere

 
massage almere
 
Ubon Thaise massage.
Wat kan Ubon massage voor je doen? Onze masseuse hebben ervaring en zijn geschoold in Thailand En wat dacht u van een aromatherapie? Ooit al gehad? Het is heerlijk ontspannend. Kom langs en ervaar het zelf. Wij zijn te vinden in.: Marcel Duchampstraat 4 Almere.
Kigelia Lichaam en Geest Praktijk voor beauty, massages en therapie.
Liever wat ontspanning op Koningsdag? boek voor morgen een massage van 60 minuten en krijg 15 minuten cadeau! Spreek het je aan? wees snel want VOLVOL en de aanbieding geldt alleen op Koningsdag! Kigelia Lichaam Geest Schoonheidssalon in Hoekwierde, Almere Treatwell.
Welkom bij Massagepraktijk Sabai Kaay in Almere.
Heeft u last van stress, oververmoeidheid, klachten aan spieren en gewrichten, slaapstoornissen, hoofdpijnen of andere klachten of bent u op zoek naar heerlijke ontspanning dan kunt u bij Massage praktijk Sabaikaay terecht. Op deze site vind u diverse massages welke elk afzonderlijk hun unieke eigenschappen hebben. Traditionele Thaise Massage.
Massagesalons in Almere: Boek direct online! Treatwell.
Neem dan even tijd om tot rust te komen tijdens een massage bij Massage en Therapie Almere in Almere Haven. Eigenaresse Marielle is opgeleid tot therapeut en weet als geen ander hoe belangrijk de balans tussen lichaam en geest is.
Medisch pedicure, massage en sportmassage in Almere stad.
Zoekt u een kundige pedicure in de wijk Noorderplassen-West in Almere Stad? Anne-Marie Prins is dé specialist op het gebied van voetzorg en sportmassage. Kom eens langs bij Pedicure en massagepraktijk Noorderplassen-West voor een behandeling. U merkt het verschil. Mijn praktijk is aangesloten bij ProVoet, de brancheorganisatie van pedicures in Nederland. Als allround pedicure kunt u bij mij terecht voor een standaard pedicure behandeling. Heeft u last van ingroeiende teennagels, eelt of schimmelnagels? Ik beschik over de juiste producten en apparatuur om deze ongemakken weg te nemen. Heeft u een risicovoet? Ook dan bent u bij mij aan het juiste adres. Daarnaast geef ik u graag advies over hoe u uw voeten in topvorm kan houden. Liever een massage?
Dejomassage Almere Home.
Opleiding en cursus. DeJoMassage, Hèt adres voor een massage! Op deze website vindt u informatie over mijn praktijk en de soorten massages die ik geef. Masseren is altijd mijn hobby geweest, daarom heb ik de opleiding Sportmassage Verzorging gevolgd bij het Alos in Almere.
Deep Tissue Massage bij Fysio Almere.
Deep Tissue Massage bij Fysio Almere. Masseren van de diepere spierlagen. Bij een deep tissue massage dieptemassage werken we op de diepere spierlagen. Je zult merken dat we, om dieper te werken heel rustig masseren, met stevige druk. De massage is gericht op en rond de pijnlijke gebieden.
Voor uw massage in Almere In" de Wolken."
Over In" de Wolken." Lomi Lomi Massage. Voor uw onspanning. of voorkoming en. De oplossing voor. verkramping in uw. In" de Wolken" in Almere is aangesloten bij branche organisaties. NMTN en SRBAG. De meeste verzekeraars vergoeden de behandeling door geregistreerde therapeuten.

Contacteer ons