Op zoek naar massage alkmaar?

 
massage alkmaar
 
White Lotus Massage.
Wij zijn nieuw in Alkmaar maar met meer dan 20 jaar ervaring in Bangkok, Thailand hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken over de deskundigheid van onze masseuse. Wij zijn hier om u in al uw massage behoeftes te voorzien, zij het een ontspannen olie massage of als u lichamelijke klachten heeft waar wij u mee kunnen helpen.
De Onthaasting, massage in alkmaar.
Masseur: Bianca Buren. rug nek schouder 30min voetreflex 30min, Voetreflexologie, 5-strippenkaart 60 min per sessie, 10-strippenkaart 60 minuten per sessie, Hydromassage, Nek-Schouders-Rug massage, Sportmassage, Ontspanningsmassage, Zwangerschapsmassage Hydromassage, Beenmassage voorzijde, Beenmassage achterzijde, Hot-stone massage. Mijn naam is Bianca van Buren en ik verzorg voor De Onthaasting de massage in Alkmaar e.o.
Natruurgeneeskundig praktijk Pure Serenity in Alkmaar.
Massage bij kanker. Door het aanraken met aandacht wordt het mogelijk het vertrouwen in je eigen lichaam te herstellen. Symptomen als slapeloosheid, angst, stress of depressie kunnen verminderen en het werkt pijn dempend. Bij Pure Serenity vindt u door deze zachte manier van masseren de rust en kalmte die nodig is voor echte ontspanning.
Social Deal: Kortingen tot wel 90%.
Er is een mail gestuurd naar de klantenservice hierover, maar je kan natuurlijk ook altijd zelf contact opnemen met ons. Ga naar de Social Deals. Deal van vandaag Klantenservice Mijn vouchers. 2018 Social Deal Alle rechten voorbehouden. T: 088 205 05 05.
Openingstijden Chinese massage salon Panda Scharlo 25 in Alkmaar.
De vestiging van Azie massage die het meest in de buurt ligt van de aan de Scharlo 25 is de Azie massage aan de Scharlo 10. Meer massage in Alkmaar Bedrijven in de buurt van Chinese massage salon Panda Scharlo 25 in Alkmaar.
INRUST Hatha Yoga Sportmassage Begeleiding.
INRUST biedt, inspirerende Yoga lessen op verschillend niveau en professionele massage met zorg en aandacht gericht op ontspanning, herstel of preventie. Daarnaast wordt er kinderyoga en individuele begeleiding aangeboden. De Hatha Yoga lessen worden wekelijks op de maandag, dinsdagavond en vrijdagochtend gegeven in het centrum van Alkmaar.
Vind massage alkmaar op Marktplaats.nl.
Naast thai massage kunt ook bij ons terecht voor duo ontspanning / relax massage nek schouder rug massage sport / drukpunt massage wij zitten in hartje alkmaar centrum artiscent wellness kanaalkade 48 1811ls alkmaar tel 072-2200422 u vindt ons tussen casino the strip en wereldwijd en recht tegenover de.
Yin Yang Balans Massage en Acupunctuur.
Verder heb ik de kruidentherapie en Tui na massage gedaan. Daarna heb ik eerst een aantal jaren bij collega's' gewerkt om ervaring op te doen. Pas jaren later ben ik voor mezelf in Alkmaar begonnen. Het zal ook u wel eens overkomen.

Contacteer ons