Meer resultaten voor cursus thaise massage

 
cursus thaise massage
 
Cursus Thai Massage Esoterra massageopleidingen.
Contact en locaties. Cursus Thai Massage. Thaise massage is een bijzondere massagevorm die gegeven wordt op de grond met de kleding aan. Deze cursus leert je een van de meest bijzondere vormen van Thai massage. Een massagevorm die uitermate geschikt is voor de Westerse mens.
Traditionele Thaise Yoga Massage cursus 10 dagen Sawadee Massage Spa.
Traditionele Thaise Yoga Massage cursus 10 dagen. De cursus Traditionele Thai Yoga massage in 2016 zal bestaan uit 3 weekends van 3 dagen en een examendag. We hebben plaats voor maximaal 6 cursisten, zodat we de volledige aandacht kunnen besteden aan de cursist.
Thaise massage cursus leer de thaise massage in 2 dagen!
Het effect van de cursus thaise massage is zowel ontspanning als activering. Het ontvangen van een thaise massage is zoals het doen van yoga-oefeningen zonder dat je je ervoor hoeft in te spannen terwijl je tegelijkertijd een acupressuur behandeling krijgt!
Massagecursus in Chiang Mai.
Thai Massage at Jera's.' Mei 2011 ben ik voor 3 weken naar Chiang Mai in Thailand afgereisd voor een cursus Thaise massage! Dit heb ik gedaan bij www.tmcschool.com. Ik had daarvoor helemaal geen ervaring op het gebied van massage en in mijn werk als verpleegkundige heb ik er ook weinig mee te maken.
Thai-Twist Thai yoga massage.
Na deze workshop kun je meedoen met de praktijkles, dezelfde die cursisten van de workshop Introductie Thaise Yoga massage ook kunnen volgen. Een goed vervolg hierop en de eventuele praktijkles is de cursus Level 1: Foundation of traditional Thai Massage Nuad Bo Rarn.
Cursus: Cursus Thaise Massage Springest.
Gratis brochure aanvragen. Cursus Thaise Massage. Bij deze video-cursus maakt u kennis met Thaise massage. Het is van origine een medicinale handeling waarbij lichaam en geest in balans moeten komen. Thaise massage verschilt aanzienlijk van wat wij westerlingen gewoonlijk onder massage verstaan.
Thaise yogamassageThai Dee.
Zij houdt van de Thaise massage, ik ken geen een opleiding waar je zo veel persoonlijke aandacht krijgt. Docent Hbo-Biologie yogadocent Mindfullnes docent Thaise massagetherapeut. Vind het een goede, degelijke en complete opleiding, met compassie gegeven, een goede sfeer en daarnaast ook oog voor de persoonlijke ontwikkeling van leerling! Ik wil nog even zeggen dat ik aan de stoelmassage cursus een hele leerzame dag heb gehad.
Opleiding Thaise massage Jolange Opleidingen.
Aan het eind van de Thaise massage opleiding kun je een algehele Thaise massage behandeling geven en heb je geleerd om bewuster met je eigen lichaam en dat van een ander om te gaan. Deze praktische Thaise massage cursus is zeer arbeidsintensief, maar stelt jou in staat een volledige massagesessie van ongeveer 90 minuten uit te voeren.

Contacteer ons