Meer resultaten voor cursus thaise massage

 
cursus thaise massage
 
Sharonna's' Blog.
Ik volg bij Sharonna de cursus Thaise Yoga Massage en vindt dat een leuke ervaring. Sharonna doet dat op een spontane en rustige wijze met ruimte voor iedereen om zich de technieken eigen te maken. Het uitvoeren/geven van een Thaise Yoga Massage is erg leuk en ontspannen.
Workshop Traditionele Thaise massage Top Sportmassage.
Workshop traditionele Thaise massage. 8 daagse basis cursus. Massage is één van de oervormen van therapie die we nu kennen. Steeds meer mensen die in contact komen met Thaise massage zijn onder de indruk van de effecten op lichaam en geest.
Home Massage, Schoonheidsbehandelingen, Amsterdam, Nara Thai Wellness.
Klik hier voor meer informatie. Klik hier voor meer informatie. 27 Thaise massage Klik hier voor meer informatie. 28 Zweedse Massage Klik hier voor meer informatie. 29 Schoonheidsbehandelingen Klik hier voor meer informatie. Nara Thai Wellness. 020 846 36 38.
Thaise massage in Nederland: Boek direct online! Treatwell.
Je kunt hier lekker ontspannen tijdens een Thaise massage, aroma-massage of Thaise kompresmassage. Tijdens de massage maken ze gebruik van een zelfgemaakte blend van Thaise kruiden en natuurproducten. Daarnaast kun je hier terecht voor gezichts en lichaamsbehandelingen, manicure en pedicure.
Massage Cursus in Chiang Mai Reistips en Reisinformatie GlobeHopper.:
Ben je een liefhebber van de traditionele Thaise massage die je overal voor een paar honderd Bath kunt nemen? Doe dan een Thaise massage cursus! In veel Thaise steden wordt een massagecursus aangeboden, maar wij raden hiervoor Chiang Mai aan.
Thaise Massage cursus Rotterdam Thai Dee.
Volg dan de cursus Thaise yogamassage bij Thai Dee, het opleidingsinstituut voor Thaise yogamassage. Hier vind je al onze eendaagse Thaise massage cursussen in Rotterdam op een rij. We geven drie verschillende cursussen: Thaise massage in rugligging, zijligging en buikligging.
Introductie tot Thaise massage De Thaise Yoga Massage School.
Je wordt vertrouwd met de basisbeginselen van Thaise massage: hoe zit het lichaam in elkaar, ritmische beweging, de kracht van aanraking en een moeiteloze overgang tussen poses. Na vervolmaking van de cursus krijg je een attest van deelname van de Therapy Thai Massage School The Thai Healing Alliance.
Workshops Thaise Yogamassage Studio Akasha.
Workshops Thaise Yogamassage. Thaise Yoga Massage. Workshops en trainingen! Voor wie wil leren masseren of nieuwe technieken wil leren. Leuk om te doen, heerlijk om te ondergaan. Per workshop leer je een massage van ruim een half uur in verschillende houdingen met gebruik van handen, voeten, ellebogen, armen en benen.

Contacteer ons