Op zoek naar massagepraktijk zwolle?

 
massagepraktijk zwolle
 
Welkom bij Massagepraktijk Zwolle Stadshagen.
Welkom bij Massagepraktijk Zwolle Stadshagen. Massagepraktijk Zwolle Stadshagen is de massagepraktijk van Marja Linders. In haar warme en sfeervolle praktijk te Zwolle, gelegen in de provincie Overijssel, kun je terecht voor een ontspannende klassieke massage, activerende sportmassage, een massage tegen hoofdpijn, migraine en fibromyalgie.
Massage Zwolle, Investeer in uw eigen lichaam d.m.v. een ontspanningsmassage, Massagepraktijk Shirodhara van Henny van Driesten, Massage Assendorp Zwolle.
Dit is voor mij een heerlijke balans tussen mentaal en fysiek bezig zijn. Sinds 1 januari 2010 ben ik met mijn eigen praktijk gestart, om zo nog meer mijn eigen invulling te kunnen geven aan mijn holistische visie op het gebied van mens en lichaam. Zo werd Massagepraktijk Shirodhara in Zwolle geboren.
Sportmassagepraktijk Zwolle Sportmassagepraktijk Zwolle.
Na het behalen van mijn diploma ben ik bij verschillende voetbalteams in Zwolle verzorger / sportmasseur van het eerste elftal geweest. Mijn achtergrond ligt in de sport en fitnessbranche, ik heb verschillende sportlessen gegeven, op hoog niveau gesport en momenteel ben ik een actief mountainbiker.
MASSAGE ZWOLLE.
Massage word gegeven in Zwolle Stadshagen aan de belvederelaan 25. Een rustige basismassage van de rug, nek en schouders om de dagelijkse spanning te laten verdwijnen en bijzonder geschikt om de dag mee te beginnen of af te sluiten. Voor deze massage kun je kiezen uit etherische oliƫn of een ontspanningsolie.
Refocus Massage Zwolle: Ontspanningsmassage Sportmassage. Gediplomeerd NGS Masseur Overijssel. Wellness Massagesalon in Zwolle Stadshagen.
Twistvlietpad 129, Zwolle Stadshagen. Een massage die stevig op de. spieren wordt uitgevoerd. Een comfortabelere zwanger. schap dankzij massage. Een massage waarbij lichaam en. geest tot rust kunnen komen. Zelf je massage afspraak. Refocus is een massagepraktijk voor sporters en niet sporters.
Home.
Welkom bij Massagepraktijk Schelle. De massagepraktijk is gespecialiseerd in ontspannings en klachtgerichte massages. U kunt bij mij terecht voor.: massage bij fibromyalgie/reuma. rug, nek en schouderklachten. Bij massagepraktijk Schelle wordt u behandeld door een gediplomeerde specialist. Massage is voor iedereen mogelijk.
De Shen Olifant Massage in Zwolle Stadshagen en Westenholte.
Massagepraktijk voor Zwolle en omstreken. Veel gestelde vragen. Maak hier een afspraak. Adres en Openingstijden. Stuur ons een berichtje. Welkom bij Massagepraktijk De Shen Olifant! Massagepraktijk De Shen Olifant richt zich voornamelijk op ontspanningsmassages. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken, waarin de klassieke massage gecombineerd wordt met de Bashya technieken en producten.
Masseur in Zwolle massage-info.nl.
Nieuwe Deventerweg 19, Zwolle. Kaya Massages en Coaching Zwolle. Mijn massages en therapie/coaching voor mannen kunnen als een opbouw van ontwikkeling en groei gezien worden. Als eerste kan mijn Kaya Awakening massage een kennismaking. Impulz Massagepraktijk Zwolle. Even een moment voor jezelf!

Contacteer ons