Op zoek naar massages?

 
massages
 
Massages en Lichaamsbehandelingen Huize Hölterhof.
Met de Hölterhof cadeaubon kunt u iemand verrassen met één van deze heerlijke behandelingen of een welverdiend dagje sauna. Leuk om te geven maar nog leuker om te krijgen. Stuk voor stuk heerlijke, ontspannende massages. Gun uzelf die ervaring en reserveer nu. Massages en Lichaamsbehandelingen.
Devarana Sauna Beauty Resort.
Vriendelijk, gastvrijheid en professionaliteit zijn steekwoorden die bij onze organisatie passen. Je geeft niet alleen gezichtsbehandelingen maar ook pakkingen en massages. Daarnaast zijn we op zoek naar kandidaten die nog een extra specialisaties hebben als manicure/pedicure, laserapparatuur, microdermabrasie, en Vela-smooth.
Massage: alle soorten massages op een rij Uw Massagetafel.
Meestal duidend op Tui Na zie hierna, maar kan ook verwijzen naar Zhi Ya, vergelijkbaar met Shiatsu of Acupressuur: druk uitoefenen op de acupunctuurpunten. Chinese massages zijn vaak een combinatie van Tui Na en Zhi Ya. Trigger point massage Paramedische massage geënt op het oplossen van knelpunten verkrampingen in spieren, zogenaamde triggerpoints of spierknopen.
Massages Amrâth Hotel Thermen Born Sittard.
Cocktail Massage Klassieke Massage Oosterse Hoofd-Nek-Schouder Massage Aroma Massage Ayurveda Massage Chakra Massage Chocolade Treatment Hotstone Massage Voetreflexzone Massage Sport Massage Warme Schelpen-Massage. Een droom wordt werkelijkheid. De Cocktail Massage vormt een perfecte verbinding van verschillende massages. Van de voetuiteinden tot aan het hoofd voelt u een wonderbaarlijke ontspanning.
Massage Wikipedia.
Vormen van huiduitslag zoals acne, eczeem, warmte-uitslag, steenpuisten geen massage over de uitslag wel de geneeskracht van je hand voorzichtig gebruiken door kleding heen; aangrenzende delen die schoon zijn kun je masseren om afvalstoffen uit het weefsel af te voeren.
Massages Spa Domburg.
Wat een heerlijke beleving is deze op maat ontwikkelde massage voor Spa Domburg. Laat je meevoeren door de deining van de zee. Klassieke massage grepen die afgewisseld worden met massage met de onderarmen zorgt voor totale ontspanning en unieke beleving.
Klassieke massage SPA Loppersum.
Eén van de favoriete massages van onze gasten. Dit is een heerlijk ontspannende massage en waarschijnlijk de oudste geneeskundige behandeling die we kennen. De massage draagt bij aan het herstel van de balans tussen lichaam en geest, verlaagt stress en spanning en stimuleert de bloedsomloop.
Lichaams massage Massages Behandelingen Saré Thermen Beauty.
Beauty Aanbieding Juli. Saré Behandelingen Massages Lichaams massage. Huidverjongende verbeterende behandelingen. Een stevige massage met als doel de lichamelijke conditie te verbeteren, te behouden en/of eventuele nadelige gevolgen van sport weg te nemen. Tevens kunt u kiezen voor een ontspanningmassage.

Contacteer ons