Meer resultaten voor massagepraktijk delft

 
massagepraktijk delft
 
Thawitas Thai Massage Praktijk Delft.
Welkom op website van Thawitas Thai Massage praktijk in Delft. Traditionele Thaise massage therapie is inmiddels een van de meest gewilde therapieën in de wereld. Gebaseerd op eeuwen oude technieken die al stammen uit de tijd van Boeddha. Drukpunten worden gestimuleerd om spanning weg te halen en gezondheid te verbeteren; zowel fysiek als mentaal.
Home Massage, Delft, Lilaea, spieren, klachten, massagepraktijk, ontspanning.
Massagepraktijk Lilaea wil voor haar klanten eenzelfde functie vervullen. De praktijk in Delft is opgericht door Ina Lindeman. Zij is fysiotherapeute en heeft op een gegeven moment de stap gemaakt om massagetherapeute te worden. In de loop der jaren heeft zij diverse opleidingen massage gevolgd.
Mo-tion Massage Praktijk Delft.
Bij Mo-tion Massagepraktijk in Delft, kun je terecht voor sportmassage, ontspanningsmassage en elastisch tapen volgens Medical Taping Concept. Je wordt behandeld door een erkend Sportmasseur met een NGS-licentie. Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS is de leden, branche en examenorganisatie van en voor alle sport, sportzorg en wellnessmasseurs in Nederland.
Welkom op de website van praktijk ROOS Praktijk ROOS.
Zij is gespecialiseerd in sportmassage, anti-stress massage, stoelmassage, aromamassage en mamabehandelingen exclusief ontwikkeld door Weleda Het laatst genoemde is een combinatie van gezichtsbehandeling en massage. Op de hoogte blijven van nieuws over Praktijk ROOS? Meld je aan voor de nieuwsbrief. Kluizenaarsbocht 6 2614GT Delft tel.
Stap Vooruit Massagepraktijk in Delft.
Mijn Voedingscoach Delft en Stap Vooruit sportmassage praktijk hebben voor het nieuwe jaar een leuke, gezonde en ontspannende goodiebag samengesteld! De goodiebags worden uitgedeeld vanaf 9 januari 2018, aan iedereen die een afspraak heeft bij Mijn Voedingscoach óf Stap Vooruit.
5 plekken waar je een massage kunt krijgen in Delft indebuurt Delft.
Wil je je baby laten ontspannen door massage? Bij Massagepraktijk de Wijnhaven kun je een cursus Shantala babymassage krijgen. In vier lessen leert masseuse Nancy je de fijne kneepjes van het massagevak. Je kan de cursus op locatie volgen, maar Nancy komt ook bij je thuis. Zelf masseren niets voor jou? Je kunt je baby ook laten masseren. Massage de Wijnhaven massagesalons. Bekijk meer: massagesalons. Wil je een massage met een oosterse touch? Dan kan je bij Baan Niyom terecht voor een traditionele Thaise massage. Door de kruidenstempels raak je in een extra relaxte staat en vind je je innerlijke rust terug. Voor je het weet ben je weer helemaal in balans. Baan Niyom massagesalons. nu gesloten 1000: 2100.: Bekijk meer: massagesalons. /a Pagina 1 / 5. Deel WhatsApp Email Tweet. Lees mee en reageer! Meer uit deze categorie. Er opent binnenkort een groot kankerbehandelcentrum in Delft.
Massagepraktijk Hensing Delft erkende NGS Masseur. Massagepraktijk Hensing Delft erkende NGS Masseur.
Massagepraktijk Hensing heeft een praktijkruimte in de Gabonstraat 23, Tanthof-West, te Delft. Er kan gratis geparkeerd worden en is vlakbij de afrit Delft van de A4. Komt u met openbaar vervoer neem dan tram 1 naar de halte Sadatweg of Bikolaan.
Massagepraktijk De Aanpak Delft massage en bedrijfsmassage.
Ruim 12 jaar nu run ik de massage praktijk in Delft. Hoe ben ik mete massage in aanraking gekomen? Tijdens de bewegingslessen van mijn opleiding aan de Human Development Counselling Foundation gaven medestudenten mij regelmatig te kennen dat ze mijn aanraking als prettig ervaarden.

Contacteer ons