Op zoek naar massagepraktijk delft?

 
massagepraktijk delft
 
Home Massage, Delft, Lilaea, spieren, klachten, massagepraktijk, ontspanning.
De praktijk in Delft is opgericht door Ina Lindeman. Zij is fysiotherapeute en heeft op een gegeven moment de stap gemaakt om massagetherapeute te worden. In de loop der jaren heeft zij diverse opleidingen massage gevolgd. Daarnaast werkte zij in een aantal gerenommeerde saunacentra en in een massagepraktijk in Den Haag.
Chiropractie Beweegpunt Delft.
Ruimte huren bij Beweegpunt Delft. Voor meer informatie over chiropractie kunt u contact opnemen met Beweegpunt Delft of bezoek de website van de chiropractor. Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment. Beweegpunt Delft BV. 2611 DK Delft. Fysiotherapie Beweegpunt Delft.:
My website.
Home-BlijfGaan.
Massagepraktijk BlijfGaan is gevestigd in Delft en is. gespecialiseerd in sport en ontspanningsmassage. Bent u gestresst, gespannen, druk-druk-druk, gaan anderen. altijd voor en bent u nu eerst eens aan uzelf toe. de massage ontspannend zijn. Had u een blessure en wilt u weer gaan beginnen met.
Massage Delft.
Welkom bij Massagepraktijk Bodyflow in Delft. U kunt hier terecht voor diverse massages en behandelingen. Kijk rustig rond en u bent altijd welkom om een afspraak te maken. Een regelmatige massage brengt niet alleen uw lijf, maar ook uw geest weer in topvorm.
Massage cursus Cursus masseren Massagecursus Den Haag.
Naast de massage cursussen die groepsgewijs worden gegeven, kun je ook privélessen volgen, bijvoorbeeld samen met je partner of een vriendin. Ideaal als jullie verschillende werktijden hebben. De privélessen massage van circa twee en een half uur per les, vinden plaats in de massagepraktijk van een van de trainers in Den Haag.
NUJY Massagepraktijk.
Het volgen van verschillende massage cursussen en een NLP Master opleiding hebben een boost gegeven aan mijn persoonlijke ontwikkeling en het realiseren van mijn passie. Bewustwording heeft mijn leven positief beinvloed en dichter bij mezelf gebracht. Hierdoor kon ik het beste uit mijzelf halen en is NUJY Massagepraktijk in Den Haag ontstaan.
Massagepraktijk Wesselsz Massagevormen.
De Blijde Ruiters is geen bolwerk in de bossen voor gehandicapten maar staan steeds meer midden in de samenleving. De manege is altijd op zoek voor sponsors. Wilt u ze helpen? Massagepraktijk Wesselsz kan ook informatie verstrekken doormiddel van folders en doneert 5% van elke massage.

Contacteer ons