Zoeken naar massage

 
massage
 
Massage FemmeGym.
Na de massage bent u ontspannen en opgefrist. De stoelmassage is een toegankelijke massage, je kunt je kleding aanhouden en het wordt gegeven zonder olie. Mocht je het willen kan het ook altijd deels met olie worden gegeven. Dit kun je natuurlijk afstemmen met de masseuse.
Home Netwerk Integratieve Massage Nederland.
Voor meer info over Integratieve massage, cursussen of de opleiding kun je bellen of mailen met het secretariaat. Integratieve Massage bestaat dit 25 jaar! 18 juni 2017. Workshop basiskennis intuïtieve massage Massage Basics. 24 juni 2017. Workshop basiskennis intuïtieve massage Massage Basics.
Massage Centre Du Lac.
De massage wordt uitgevoerd met effleurages en warme lava stenen. Deze stenen slaan de warmte goed op en geleiden deze door het gehele lichaam. De werkzame stoffen van groene thee, ginseng en ginko worden gebruikt in de olie waarmee u massage krijgt.
Wellness Centre De Thermen Massage.
De stenen zijn gevormd, glas gepolijst en beïnvloed door de vier elementen Aarde, Wind, Water en Vuur. Door de combinatie van warmte en beweging kan de masseur dieper in het spierweefsel komen waardoor de massage veel effectiever is. 55 minuten hotstone massage.
Massage: vóór of na het sporten? Women's' Health.
Dit kan blessures helpen voorkomen of helpen bij het behandelen ervan. Soorten massages die hieronder vallen: deep-tissue massage, Shiatsu massage, Thaise massage, Chinese massage, active release massage, sport en bindweefsel massage. 5 tips om hardloopblessures te voorkomen. DEEL DIT ARTIKEL.:
Massage Boek direct via AZENDA.com.
Dit wordt door een masseur gedaan met de handen, voeten, armen en/of hulpmiddelen. De meeste mensen associëren een massage met ontspanning, maar er is zoveel meer wat een massage kan doen. Je kunt massages in vier themas onderbrengen: met een therapeutisch doel, een schoonheids-/ontspanningsmassage, een sportmassage en een hygiënische massage.
Behandelingen van SpaSereen SpaSereen.
Deze massage, van Thaise oorsprong, met warme kruidenbuiltjes. 25 min 35., Verbetert de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen sneller het lichaam verlaten. 25 min 35., 50 min 60., Lomi Lomi massage. Deze massage, van Hawaiiaanse oorsprong, is een ritmische massage, die gericht is op ontspanning.
Massage opleidingen Elysium.
Meld u dan aan bij het WellnessInstituut, erkend op het gebied van wellness-opleidingen! Workshops, cursussen en opleidingen. Bij het WellnessInstituut kunt u terecht voor verschillende massage workshops, cursussen en opleidingen waarbij preventie van blessures, sportverzorging, ontspanning en gezondheid centraal staan.

Contacteer ons