Op zoek naar massage?

 
massage
 
Massage Sauna Thermen Suomi Beautycenter.
Kies dan voor een massage. Massages worden in meerdere varianten gegeven. Onze medewerkers zijn dagelijks bereikbaar vanaf 11.30 uur. Bij vragen of reserveren helpen zij u graag. Sauna-arrangementen kunt u elke dag van de week reserveren vanaf 11.30 uur via de website of telefonisch.
Klassieke massage Fontana.
Klassieke massage 25 min. Tijdens deze manuele massage worden naar keuze de spiergroepen in nek, schouders, rug of benen gekneed. De prijs van de Klassieke massage 25 min. bedraagt 3250, in 2018. Alle prijzen zijn incl. BTW, toeslagen, kortingen en excl.
MASSAGE Leeuwerikhoeve.
55 minuten 59.00. Een unieke massage is de Shiatsu massage, een manuele massage met duimen en vingers, waarbij druk wordt uitgeoefend en de meridianen weer in goede banen worden geleid. Deze meridianen of energiebanen corresponderen met alle organen in uw lichaam.
Tui Na massage: het Chinese antwoord op geblokkeerde energiebanen Holistik.
Bij een Tui Na massage draait het om het opheffen van blokkades waardoor er uiteindelijk ontspanning in het lichaam ontstaat. Een Tui Na massage gaat dan ook een stuk dieper dan een ontspanningsmassage. Zie het als een stevige maar rechtvaardige massage.
Massage Hammam Badepark Bentheim.
Home / Massage Hammam. Massage Hammam bm 2018-12-12T1434310100.: WELLNESSBEREIK EN HAMAM! Nieuwe massageruimtes alsook een behaaglijke hamam, die door Team Pure Silk gerund zal worden, laten de welzijnsfactor stijgen. Silke Rikhof is de eigenaresse van deze onderneming en zij heeft zich reeds succesvol getoond in het Roompot Vakantiepark Bad Bentheim.
Massage: Thai, klassiek, reflexologie en meer Bongo.
Of je nu een origineel cadeau zoekt voor je partner, vrienden of familie, een cadeaubon voor een massage valt altijd in de smaak. Het is de ideale manier om te ontspannen en om je lichaam een welverdiende boost te geven.
Massage.
15 september 2018. Bij Sauna Swoll geeft u aan waar u behoefte aan heeft en de masseur combineert uw vraag met zijn of haar massagetechnieken tot een heerlijke massage. Zo ontstaat een unieke massage die helemaal op u is afgestemd!
Massage.
Deze massage-opleiding leert u werken met massage én stoelmassage. U biedt een perfecte behandeling onder alle omstandigheden. Thuisstudie met instructie-video's. Meer info Inschrijven. Massage en voetreflextherapeut. Wanneer u beide therapievormen combineert, zorgt u voor optimale ontspanning en heling van uw cliënten.Thuisstudie met instructie-video's.

Contacteer ons