Zoeken naar massage stoel

 
massage stoel
 
massagetafels behandelstoelen massagestoelen massagetafel behandelstoel massagestoel / Massagestoel.
Een massagestoel is een stoel waarin men plaats neemt voor stoelmassage om te worden gemasseerd, hetzij door een masseur, hetzij gemechaniseerd. Voor het geven van een stoelmassage zijn speciale stoelen ontworpen waarop de persoon die gemasseerd gaat worden, plaatsneemt. De functie is vergelijkbaar met die van een massagetafel, met dit verschil dat de massee zit in plaats van ligt. In de praktijk is er tevens het verschil dat men op de massagestoel voor een stoelmassage gewoonlijk gekleed plaats neemt. Er zijn twee categorie├źn massagestoelen.: Deze stoelvorm wordt gebruikt bij handmatige massage door een masseur; zo'n' soort massage wordt stoelmassage genoemd.
Rocking massagestoel Products for Wellness.
Uniek aan deze luxe fauteuil is ook de L-vormige massage. Waar alle massagestoelen van nek tot onderrug worden gemasseerd, daar gaat deze stoel verder tot aan de billen, en zelfs de achterkant van de benen! Deze worden door krachtige handen gemasseerd.
Massagestoelen kopen? BESLIST.nl Hoge kwaliteit, laagste prijs.
Medisana MC 812, Shiatsumassage, Zwart, Grijs, Oranje Shiatsu massagekussen MC 812 3 selecteerbare massageprogramma s High-definition massage: doelgerichte, intensieve massage die voelbaar goed doet Handige afstandsbediening Handige klittenband voor eenvoudige bevestiging aan stoel 4 roterende massagekoppen Aparte vibratiem. massagestoel Silver Deluxe.
Massagestoel met 7 verstelbare elementen Medipoint.nl.
Ieder element is onafhankelijk verstelbaar en perfect aan te passen aan uw behoefte of, wanneer u de massagestoel professioneel gebruikt, aan de behoefte van pati├źnt en therapeut. De Sissel Pro Portal past zich aan ieder lichaam aan. Heel geschikt voor landgdurig gebruik.
Elektrische massagestoel huren? Bestel online of bezoek onze showroom!
Een massagestoel helpt bijna alle lichamelijke klachten te verhelpen: stress, rug pijn, pijn in uw benen, pijn in uw nek, pijn in uw schouders zijn een aantal voorbeelden. De stoel scant uw lichaam om zo de beste massage te geven.
Home.
Vanuit De MassageStoel hebben wij ons verenigd tot een professionele organisatie die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Wij verzorgen stoelmassages van topkwaliteit op de werkvloer om CANS voorheen RSI te voorkomen en stress te reduceren. Start De MassageStoel 2011 2012.
massagestoelen Engelse vertaling Linguee woordenboek.
On the first floor in the house there is a Scottish massage luxury bathroom with shower, Jacuzzi for 2 persons, acupuncture massage with two massage chairs, a Turkish sauna with light therapy, sauna, body scan, massage mattress, calf massager, chi massage, and a washer and dryer.
Massagestoelen online kopen vidaXL.nl.
Wanneer de voetensteun niet is uitgeklapt, moet u met beide voeten plat op de grond kunnen staan. De rugleuning van de stoel is verstelbaar, maar moet ook in rechtopstaande positie comfortabel zijn. Tot slot kunt u kiezen voor een stoel met veel of weinig functies.

Contacteer ons