Meer resultaten voor massage cursus

 
massage cursus
 
Massage Opleiding Sportmassage Opleiding Leffelaar Veerman Opleidingen Start.
Via deze site kunt u gebruik maken van de daarin opgeslagen lessen en tal van andere studiemogelijkheden betreffende de cursus. Wij hebben in de maand juni nog een drietal zeer praktische cursussen in onze agenda staan. Wij bieden namelijk nog de stoelmassage, AQAMA massage en de Medical Taping aan.
Cursus Massage van NTI: zo leer je goed masseren!
Met de cursus Massage leer je hoe, van warming-up tot nazorg. Is deze cursus iets voor mij? Wie de cursus Massage van NTI volgt, heeft de benodigde technieken snel onder de knie om een ontspannende massage te kunnen geven. Wil je iemand verwennen?
Sport Masseur.
Cursus Docent Mindfulness. Cursus docent Mindfulness. Cursus Docent Mediteren. Cursus docent Mediteren. Cursus Familieopstellingen / Systemisch werken. Massage bij dementie voor mantelzorgers. Werken met Bloesem Therapie. Hot Stone massage. Lomi Lomi Face massage. Lomi Lomi Hapai massage. Avond cursus Leren Masseren.
Introductiecursus masseren in Utrecht Esoterra Massage opleidingen.
Met deze cursus masseren in Utrecht leer je in twee cursusdagen van 1000: uur tot 1700: uur alle basisvaardigheden voor het geven van een complete massage. Je leert technieken voor het masseren van handen en armen, rug, hoofd, nek en schouders, voeten en benen.
Massageopleiding Apeldoorn.
Basiscursus Thaise massage. Cursus bindweefsel massage. Basiscursus Medical Taping Concept. Cursus hotstone massage. Cursus voetreflex massage. Cursus AED en reanimatie. Workshop Thaise massage. Workshop oosterse massage. Cursisten Opleiding Sportmassage. Cursisten Opleiding Blessure preventie. Cursisten Opleiding Wellness massage. Cursisten Basiscursus Thaise massage.
Massagepraktijk Almere Massagecursussen voor iedereen.
Na deelname aan één of meer zeer praktische weekendcursussen kun je een volledige massage geven op basis van o.a. de klassieke massage en/of acupressuur shiatsu, afhankelijk van de cursus die je hebt gevolgd. Ideaal voor iedereen die wil leren masseren of zijn vaardigheden verder wil uitbreiden.
Massage workshop bij Dharma-Lotus in Breda of Wolfheze.
Massage is geen opvolging van allerlei moeilijke technieken. Massage is voelen, aanvoelen, meegaan en spelen en iedereen kan het eenvoudig leren; gewoon door het te doen. Deze workshop is géén tantra maar sweda, je bent dus gewoon gekleed op het gemasseerde lichaamsdeel na. Iedereen kan masseren en met een paar handgrepen gaat het alleen maar beter. In plaats van een langdurige cursus bieden we losstaande workshops aan, steeds met een ander thema gebaseerd op het energetische systeem van de mens.
Cursus ontspanningsmassage Omring.
Uitvoering van de massage. U oefent met kuit, rug, nek en schoudermassage. Aan het einde van de cursus kunt u een ontspannende massage op verantwoorde wijze uitvoeren, waarbij u rekening houdt met uw eigen houding en de houding van degene die u masseert.

Contacteer ons