Op zoek naar massage cursus?

 
massage cursus
 
Massage Cursus Leren masseren via thuisstudie NHA.
Tijdens deze cursus komen uitgebreid de theorie en de praktijk van masseren aan bod. Een van de belangrijke vragen is: welke effecten heeft massage? In de cursus Massage leer je klassieke westerse massage, Indiase technieken en Chinese inzichten. Vanaf het begin van de cursus masseer je.
Massage cursus in 2 dagen goed leren masseren Anand.
Gedurende deze tweedaagse massage cursus kun je beleven wat er gebeurt als verschillende massage technieken samensmelten in een speelse manier van aanraken en aangeraakt worden. De massage cursus is een mogelijkheid om de helende energie van je handen te leren gebruiken.
Massage cursus Cursus masseren Massagecursus Den Haag.
Door het zorgvuldig en met aandacht toepassen van diverse handgrepen geef je een massage, waardoor mensen lichamelijk en geestelijk ontspannen. Tijdens de massage cursus oefen je onder professionele begeleiding de technieken op een andere deelnemer en word je zelf gemasseerd.
Cursus Massage, leer professioneel masseren. LOI.
Daarom is er in deze cursus Massage veel ruimte om zelf te oefenen, want alleen dan leer je goed masseren. Het zelf ervaren van de massage is bovendien net zo belangrijk, want zo weet je ook hoe de toegepaste technieken aanvoelen.
Massage cursus.
Massage bij Dementie voor Professionals. Nek en Schouderklachten. Psoas en Massage. Cursus Massage bij Kanker. Cursus Massage bij Kanker. Holistische Massage cursus. Holistisch Energetische Massage. Intuïtieve Energetische Massage. Shaman Touch en Shaman Voice. Aktie Gronden en Energie. Wellness massage cursus.
Opleidingsaanbod Massage Therapieën Wellness Academie.
Lomi lomi samudra massage. Samudra massage bestaat uit ritmische en vloeiende massagetechnieken als de golven van de oceaan voor lichamelijke en geestelijke ontspanning. Manuele lymfedrainage is een zachte behandelvorm ter versterking van het immuunsysteem en voor het afvoeren van vocht en afvalstoffen. Meridiaan taping crossing. Bereik een ongehinderde doorstroom van levensenergie door de energiebanen door het toepassen van meridiaan taping en cross taping. Meridianen en elementenleer. Fundamentele kennis voor het uitvoeren van alle therapieën die zich richten op het deblokkeren van de levensenergie in meridianen en acupunten. Fijngestampte moxa of bijvoetkruid wordt tot een sigaar" gerold en boven de huid gebrand om de doorstroom van levensenergie te stimuleren. Leer klassieke ontspannende massages te geven tijdens de cursus ontspanningsmassage.
Basiscursus ontspanningsmassage 3 dagen.
Aan het einde van 3 cursusdagen ontvang je een certificaat van deelname van het WellnessInstituut. 3 daagse basis cursus massage is inclusief gebruik van koffie/thee. Ook het gebruik van massage olie tijdens de cursus en de cursusklapper zit inbegrepen bij het lesgeld.
Cursus Massage / Ontspanningsmassage Wellness Academie.
Een zeer interessante cursus voor iedereen die geïnteresseerd is door de wereld van massage. Op een erg duidelijke, praktische manier kan je oefenen op de medestudenten en kan je al snel de basistechnieken van de massage. Je wordt duidelijk bijgestuurd door de docent vol enthousiasme.

Contacteer ons