Resultaten voor massage cursus

 
massage cursus
 
Massagecursus Cursussen Workshops in Wageningen.
Elk voor en najaar start er een basis cursus massage in Ede, waarin de deelnemers in tien avonden kennis maken met massage en technieken uit Rebalancing. Deze cursus is misschien iets voor jou: als je wilt onthaasten, wat meer tijd en rustmomenten voor je zelf wilt creëren in je dagelijks leven, fysieke klachten hebt zoals hoofdpijn, nek en schouderklachten.
Massage Massagecursus Utrecht Rotterdam en Leidsche Rijn.
Desgewenst geef ik ook cursussen, workshops en speciale massagedagen op andere locaties, bijvoorbeeld voor verenigingen, bedrijfsuitjes of op de werkplek. Basiscursus Gevorderden Utrecht Cursussen. Basiscursus Gevorderen Hotstone Massage Dynamische Massage Partner Massage Cursus Privé Massage Privé Hotstonemassage. Hotstone Massage Producten.
De Academie voor Ontspanning Massage en Bewustwording in Den Haag.
Het ontstaan van de OMB Academie. In 2005 is Robin van Wees begonnen met het lesgeven in massage, na het afronden van zijn massage opleiding. In de jaren die daarop volgden, ontwikkelde hij diverse cursussen zoals een cursus voor beginners en een cursus pulsing.
Vergelijk 2 Massage trainingen in Almere / Lelystad en boek meteen op Springest.
Cursus Yoga Massage. Almere / Lelystad en 16 andere regio's.' In de thaise massage cursus wordt een oude kunst van lichaamstherapie voor genezing, gezondheid en transformatie behandeld. In de cursus th. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig.
Massage cursus? Volg de Holistische massage cursus van CIVAS!
Massage cursus: wat leert u? De cursus Holistische massage geeft u allereerst de achtergronden van het masseren en basiskennis van anatomie, fysiologie en spieren. Naast klassieke massage leert u in de cursus te werken met intuïtieve vaardigheden, holistische massage en shiatsu.
Aandacht voor elkaar met deze massage cursus of workshop.
Gevorderden cursus Lomi Lomi Massage. Lomi Lomi Massage Retreat in Zeeland. Massage cursus op Vakantie. Supervisie voor Lomi Lomi Massage. Huis, Tuin en Keukenstoel Massage Workshop. Privé Massage Workshop. Referenties massage en cursus. Massage Korting en Aanbiedingen. Video pagina Praktijk Uit Handen.
Cursus Massage De nr. 1 thuisstudie van Laudius.nl.
Met de erkende cursus massage leer je hoe je mensen weer laat ontspannen, en hoe je stressklachten en spierspanning kunt verlichten. Wat kun je met deze cursus Massage? Een massage is niet alleen plezierig om te krijgen, maar zeker ook om te geven.
Cursus Massage / Ontspanningsmassage Wellness Academie.
Gevolgd in Hasselt. Een zeer interessante cursus voor iedereen die geïnteresseerd is door de wereld van massage. Op een erg duidelijke, praktische manier kan je oefenen op de medestudenten en kan je al snel de basistechnieken van de massage. Je wordt duidelijk bijgestuurd door de docent vol enthousiasme.

Contacteer ons