Resultaten voor massage cursus

 
massage cursus
 
Cursus Massage Leren masseeren via thuisstudie NHA.
Tijdens deze cursus komen uitgebreid de theorie en de praktijk van masseren aan bod. Een van de belangrijke vragen is: welke effecten heeft massage? In de cursus Massage leer je klassieke westerse massage, Indiase technieken en Chinese inzichten. Vanaf het begin van de cursus masseer je.
Massage Academie Nederland massage, cursus, academie, lomi, babymassage, wellnessmassage.
De Massage Academie is de bron voor elke massagecursus zoals babymassage, wellnessmassage, hotstone massage, zwangerschapsmassage, stoelmassage, kindermassage en de opleiding tot draagconsulent! Masseren als hobby of toch een massagepraktijk starten? Wij begeleiden je stap voor stap. Doe je ook mee? Massage Cursus informatie en tarieven.
Massagepraktijk Almere Massagecursussen voor iedereen.
Na deelname aan één of meer zeer praktische weekendcursussen kun je een volledige massage geven op basis van o.a. de klassieke massage en/of acupressuur shiatsu, afhankelijk van de cursus die je hebt gevolgd. Ideaal voor iedereen die wil leren masseren of zijn vaardigheden verder wil uitbreiden.
Wil je goed leren masseren? Volg de cursus Massage bij NTI!
Iedereen kan een eenvoudige ontspanningsmassage geven. Met de cursus Massage leer je hoe, van warming-up tot nazorg. Is deze cursus iets voor mij? Wie de cursus Massage van NTI volgt, heeft de benodigde technieken snel onder de knie om een ontspannende massage te kunnen geven.
Massage Workshop, volop keuze bij Studio YourBalance Tiel.
Massage bij Hoofdpijn. Massage bij Rugpijn. Cursus Voorbereiden op de Bevalling. Cursus Mama Baby Wellness. Workshop Baby en Kindergebaren. Yoga met je Kind. Yoga Pilates shop. Je vindt het leuk om te masseren, maar krijgt na een paar minuten al vermoeide handen?
Massage cursus? Volg de Holistische massage cursus van CIVAS!
De cursus Holistische massage geeft u allereerst de achtergronden van het masseren en basiskennis van anatomie, fysiologie en spieren. Naast klassieke massage leert u in de cursus te werken met intuïtieve vaardigheden, holistische massage en shiatsu. Met speciale massagetechnieken leert u spanningen wegnemen, blokkades opheffen en lichaamsenergie verdelen.
Home MOOD massage opleidingen.
HAMMAM MASSAGE OPLEIDING GEHAD. ZEER LEUKE DAG GEHAD EN VEEL GELEERD. ZEKER EEN AANRADER! GA ZEKER NOG EEN KEER EEN VERVOLG CURSUS HIER DOEN. VOOR IEDEREEN DIE GRAAG WIL LEREN MASSEREN, GOEDE SFEER, RUIME KEUS AAN CURSUSSEN EN PERFECTE BEGELEIDING.
Cursus Massage / Ontspanningsmassage Wellness Academie.
Een zeer interessante cursus voor iedereen die geïnteresseerd is door de wereld van massage. Op een erg duidelijke, praktische manier kan je oefenen op de medestudenten en kan je al snel de basistechnieken van de massage. Je wordt duidelijk bijgestuurd door de docent vol enthousiasme.

Contacteer ons