Meer resultaten voor Massage-praktijk

 
Massage-praktijk
 
Welkom op de website van Massagepraktijk Dokkum Massagepraktijk Dokkum.
Vergoedingen zorgverzekeraars in 2019. Welkom op de website van Massagepraktijk Dokkum. Massagepraktijk Dokkum is een praktijk voor lichaamsgerichte therapieen bij houdings en beweegklachten, aan spanningen en stress gerelateerde klachten, chronische en reumatische aandoeningen en pijnen, allergieen en niet klinische orgaanklachten, sportblessures.
Home Massagepraktijk Cisun.
Ik geef ook andere soorten massages zoals klassieke spiermassage, bamboe massage, jade massage, indian head massage, holistische energetische massage, lomilomi massage, guasha massage, voetreflex massage, kindermassage. Kortom, Ik heb mijn passie gevonden in het geven van massages en in het bijzonder de ayurvedischae massage!
Massagepraktijk Justa Visie.
Als we dat laatste onvoldoende doen worden we na verloop van tijd prikkelbaar, gespannen en overgevoelig. Een massage helpt je om tot rust en verdieping te komen en om je te laten herkennen en voelen wanneer je over je grenzen gaat.
Massagepraktijk Meander: massagecursussen in Assen, Schoonloo, Gasteren en Rotterdam.
Wat de reden ook is, een goede massage is bovenal een weldaad om van te genieten! Welkom bij Meander voor massage, massagecursussen, coaching en Psychosynthese. Ik ben Kitty Middelham en heb sinds 1996 een massage-praktijk. Mijn werkwijze richt zich hoofdzakelijk op een positieve bevordering van ontspanning en welzijn van de mens als geheel.
Massagepraktijk Moments.
BTW-Nummer: NL 159856401 B02. Wie ben ik? Ik ben Marjo Bongers, gediplomeerd Holos masseur. Ik heb in maart 2012 de opleiding afgerond als holistisch masseur in Utrecht, de Holos Academie voor Massagetherapie. Deze website gebruikt alleen functionele cookies. Copyright Massagepraktijk Moments.
Home Massagepraktijk Asperen.
Ik bied diverse massages aan en voer deze, indien gewenst bij u thuis, uit. U bent uiteraard ook van harte welkom in de praktijkruimte in Sportaccommodatie De Wiel in Asperen. Ik werk op afspraak. Massagepraktijk Asperen in het kort. U kunt bij mij pinnen. Massage in vertrouwde omgeving.
Onze praktijk Massage praktijk Paul van Montfort.
Wij helpen u graag om goed in vorm te komen; onze moderne praktijk biedt daarvoor volop mogelijkheden. Maak eens een afspraak voor een massage of laat u door ons begeleiden om dat teveel aan kilos kwijt te raken in combinatie met endermologiebehandelingen.
Massage Praktijk Pura Massagepraktijk Pura.
Massage is gericht op ontspanning, stimuleren van het zelfgenezend vermogen van je lichaam, welzijn, bewustwording en het weer in balans komen van lichaam en geest. In mijn massagepraktijk in Kerkwijk heerst een fijne, veilige sfeer en krijg je de gelegenheid om je volledig te ontspannen en te genieten van je massage.

Contacteer ons