Resultaten voor Massage-praktijk

 
Massage-praktijk
 
Massage praktijk Pontanus Aandacht en rust voor lijf en geest.
Massage praktijk Pontanus. Aandacht en rust voor lijf en geest. Van healing tot sport massage: Massagepraktijk Pontanus biedt een scala aan technieken om te ontspannen, meer energie te krijgen en lekker in je lijf te zitten. Gewrichtscorrectie met Dorn methode.
home Massagepraktijk Manon.
5 redenen voor een massage. De bloedcirculatie wordt op gang gebracht, zodat afvalstoffen in het lichaam sneller en beter worden afgevoerd. De spieren zullen zich ontspannen en in een betere conditie verkeren mede omdat ook de spierstofwisseling verbeterd wordt. Regelmatige massages is goed voor de spijsvertering.
Massagepraktijk Elst Voor een ontspannende massage.
Welkom bij Massagepraktijk Elst. Massagepraktijk Elst is een massagepraktijk gespecialiseerd in Wellness en sportmassages. De massagepraktijk is gevestigd aan de Donar 20 in Elst. Voor de massages die ik u kan aanbieden verwijs ik u graag naar de pagina Massages.
www.massagepraktijkwoubrugge.nl.
BALANCE Weight Support. Bij Massage Praktijk Woubrugge kunt u terecht voor.: Wij hebben heel veel plezier in ons werk en helpen u graag. Bij ons krijgt u een goede massage met veel zorg en aandacht. Massage Praktijk Woubrugge. Joost Judith van Leeuwen.
Hoe start ik een eigen massagepraktijk?
Door het enthousiasme van docenten Claire, Theo en Mark heb ik mij op gegeven voor de opleiding sportmassage en deze heb ik met onze leuke groep afgerond in juni 2014, ondertussen had ik ook al de 3 daagse opleiding medical taping gedaan. Daarna heb ik de opleiding Triggerpoint massage gevolgd en de workshops Hotstone massage, basis stoel massage en de workshop natuurlijke oplossingen bij nek hoofd en schouder pijn.
Massagepraktijk.
Bowen Shiatsu Massage Praktijk Babs. Ik ben Babs en sinds juni 2007 ben ik aan huis een massagepraktijk begonnen. In de massagepraktijk maak ik gebruik van verschillende behandelmethoden, waaronder bowen therapie, shiatsu therapie, fertiliteitsmassage, sportmassage, ontspanningsmassage, hot-stone massage, dorn-therapie, breuss massage en stoelmassage.
Massagepraktijk PuurZijn.
Op deze site is informatie te vinden over de verschillende soorten massages. Tevens kunt u een korte omschrijving van mijn visie over masseren en contact maken vinden. Indien u een vraag heeft of een afspraak wilt maken kunt u contact opnemen middels het contactformulier.
Home Massagepraktijk Ernes.
In de maand januari bieden wij de volgende massage aan: Peeling / Honing massage. Honing Massage: Deze massage is geschikt voor een droge gestreste, niet elastische en cellulitis huid. De functie van deze massage is een natuurlijke peeling, verzorgend, verzachtend en verstevigend.

Contacteer ons