Resultaten voor massagepraktijk tilburg

 
massagepraktijk tilburg
 

Kleinschalige Thaise Massagepraktijk aan huis in Tilburg uitsluitend op afspraak. Diverse Thaise massages, Traditionele Thaise Massage, Thaise Oliemassage, Voetmassages en Gezichtsmassages voor zowel mannen als meer. Bij Chockdee in Tilburg geven we traditionele Thaise massage en oliemassage ontspannend in een warme en huiselijke sfeer.
Sherman Ricardo Massagepraktijk.
Locatie: Massagepraktijk Ricardo Kruiningenstraat 55 5045 PT Tilburg Op verzoek kom ik bij u aan huis masseren. Massages uitsluitend op afspraak, telefoon: 06 29 57 11 22. Sport Massage Als u regelmatig sport, dan helpt een sportmassage bij de doorbloeding van uw spieren, waardoor u sneller herstelt en tot betere prestaties komt.
Welkom! Massagepraktijk Atteveld.
Ik krijg ook veel mensen van verder weg omgeving Utrecht / Den Bosch en Breda / Tilburg, maar ook uit Arnhem / Nijmegen en richting Limburg en uit België. dan rekening met files en reken op voldoende reistijd. Bij voorkeur masseer ik in mijn eigen praktijk in Asten. In de vakantieparken Meerdal Horst America en Prinsenmeer Asten Ommel kom ik regelmatig voor gasten die tijdens hun vakantie een massage willen ondergaan. Voorwaarde is wel dat ik dan 2 opeenvolgende massages in je bungalow mag verzorgen. Vergoeding reiskosten 025, p/km. Vanuit vakantiepark Prinsenmeer is het maar 3km naar mijn praktijk te Asten. Ook het NOBIS Hotel Nobisweg BB Hoeve Nijssen Dijkstraat en BB Het Maagdenhuis Moussaulstraat liggen erg dichtbij mijn Massagepraktijk.
Balanzz Massage massage in Tilburg.
Tot ziens bij BalanzzMassage Tilburg! Welkom bij Balanzzmassage. Balanzzmassage Tilburg beschikt over een uniek en bijzonder rustgevende praktijk aan de Tongerlose Hoefstraat 35 in Tilburg. Centraal staat bij ons de innerlijke rust door geuren, licht, kleuren, muziek en de algehele setting.
Tilburgmassage Beoordelingen Lees www.tilburgmassage.nl verkopersbeoordelingen. Trustpilot beoordelingen.
Top massage in Tilburg. Fijne massagepraktijk in Tilburg. Ben hier meerdere keren geweest voor een sportmassage en na een paar behandelingen veel resultaat bereikt. De ontvangst is prettig, na een uitgebreid gesprek wordt je geholpen in een fijn ingerichte massagekamer.
De praktijk is gesloten van 22 december tot 7 januari. MaPraXio Massagepraktijk Tilburg.
MaPraXio Massagepraktijk Tilburg. MaPraXio Massagepraktijk Tilburg. Algemene voorwaarden, Klacht, Meldcode. Moxa en cupping. Tarieven en vergoedingen. Scroll omlaag naar de content. De praktijk is gesloten van 22 december tot 7 januari. Welkom bij MaPraXio. Mijn naam is Xiolena Eisden. Ik ben echtgenote en moeder.
Mind Your Body massage Home.
Na een lang verblijf in Australië, ben ik in 2006 gestart met mijn eigen massagepraktijk in Nederland. Mijn unieke manier van masseren is ontstaan vanuit mijn Australische massageopleiding en trainingen, gecombineerd met jarenlange werkervaring in luxe wellness resorts en een enorme passie voor het vak. Écht voor iedereen. De natuurlijk ingerichte praktijkruimte draagt bij aan een gevoel van rust en balans. Ik masseer mensen van alle leeftijden, van kinderen tot senioren, mensen met een beperking, babys en zwangere vrouwen. Massage op maat. Massages worden persoonlijk afgestemd, waarbij ik gebruik maak van een combinatie massagetechnieken. Je kan terecht voor de behandeling van pijn, stress, burnout klachten, hoge spierspanning, vermoeidheid en herstel. Club Pellikaan Tilburg.
Massagepraktijk Binnen Handbereik voor Holistische Massage in Tilburg.
Het lichaam weet meer dan we denken en misschien zouden we er beter naar moeten leren luisteren. Een massage helpt hier bij. Kijk rustig rond op deze website via het menu links voor meer informatie over Massagepraktijk Binnen Handbereik. Bel of mail voor een afspraak.

Contacteer ons