Meer resultaten voor thaise massage in de buurt

 
thaise massage in de buurt
 
Hoe vind je de beste Thaise massage National Geographic Traveler Nederland/België.
De Thaise massage is een oude traditie, die bijna verloren ging bij de vernietiging van de oude Thaise hoofdstad Aythaya in 1767. Koning Rama III zag in dat de massage als onderdeel van de Thaise medische en spirituele traditie, bewaard moest blijven.
Sawadee Thaise Massage in Venlo en Arcen Original Thai Massage Thaimassage venlo.
Wij bieden u in samenwerking met de Stadspoort Hotels Restaurants de mogelijkheid om tijdens uw verblijf in een van de Stadspoort hotels te genieten van een Thaise massage. Ook bezoekers en kuurgasten van Thermaalbad Arcen bieden wij de mogelijkheid om op locatie behandeld te worden.
Welcome at Saijai Wellness Den Haag Statenkwartier.
Bij Saijai Wellness Thaise massage vindt u kwalitatief hoogwaardige behandelingen die u helpen weer helemaal in balans te komen. U waant zich voor even in het prachtige Thailand door onze authentieke, door onszelf geïmporteerde, inrichting én de toepassing van uitsluitend Thaise kwaliteitsproducten.
Thaise massage wellness op het Grootzand GrootSneek.
Sneek Eigenaresse Noi heeft afgelopen week haar Massagesalon voor Thaise massage op het Grootzand 49 geopend. Bij Isaan Baan Nuad kunt u terecht voor voetmassage, ontspanningsmassage, oliemassage, sportmassage en kruidentempelmassage. De salon beschikt over twee kamers, voor zowel mannen als vrouwen. Een stevige harde massage om van vastzittende stijve spieren los te komen of een lekkere ontspannende massage. Op maandag is de salon geopend van 13.00 19.30 uur. Van dinsdag t/m zaterdag van 10.30 19.30, op donderdag is de salon tot 21.00 uur open. Fotos Henk van der Veer. 31 mei 2018 0. The WOW Factory wil vrouwen weer laten stralen. 16 mei 2018 0. Pluim voor Antonius. 16 mei 2018 0. ALS-patiënt Josine gaat op speciale fiets de Mont Ventoux op. Het is niet meer mogelijk te reageren. Zorg in en om Sneek.
Ratchaphruek Wellness Ratchaphruek Wellness.
In de hectiek van onze samenleving kan een Thaise massage lichamelijke en psychische klachten voorkomen. Tevens stimuleert het de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Je voelt je als herboren en ziet plezier en zelfkennis weer tegemoet.
Saysawang Thaise Massage Wellness Een goede massage voor een redelijke prijs.
In een rustgevende omgeving kunt u genieten van 1 van de massages of indien gewenst meerdere behandelingen. U zult merken dat een Thaise Massage een weldaad is voor lichaam en geest. Wij zijn een nette Thaise massagesalon, dus GEEN erotische massage.
Sabai Thaise Massage Hilversum Traditionele Thaise Massage.
Duan is sympathiek, neemt de tijd, werkt vakkundig en de prijs/kwaliteit verhouding vind ik prima! Tip: ze mag zelf iets meer doorvragen wat de klacht precies is en de oorzaak ervan. Heerlijke en als je wilt stevige ontspannende massage in een heel vriendelijke sfeer. THAISE MASSAGE THERAPIE.
Sara Thai Massage.
Alle masseuses zijn Thaise dames die jarenlang hun opleiding tot masseuses hebben genoten in Thailand en de fijne kneepjes hebben ontdekt in de Thaise massage techniek. Wij geven verschillende massages die u van een stressvolle dag naar een rustdag brengen.

Contacteer ons