Meer resultaten voor thaise massage goedkoop

 
thaise massage goedkoop
 
Thaise yogamassageThai Dee.
Director Thai massage department Reidman institute Israel Docent Thaise acupressuur Thaise massage. Lieve Tirza, de reis door de wereld van de Thaise massage met jou als gids, is een verreiking aan mijn leven. Jouw duidelijke keuze voor kwaliteit en het steeds in beweging laten zijn van de opleiding.
Nara Wellness Spa Gezondheidsmassage en huidverzorging.
Thaise massage Thaise massage of Thaise yoga massage is een oude helende methode die acupressuur met de Indiase ayurvedische principes combineert en tijdens de behandeling wordt bijgestaan door yogahoudingen. De traditionele Thaise massage gebruikt geen olie of lotion. De ontvanger blijft gekleed tijdens een behandeling.
Massage Diensten Tweedehands.nl.
8 juli 2018 1012: Utrecht stad. Gediplomeerd ontspanningsmasseur met 3 diplomas, eigen massageruimte, heerlijke olie, massageachtergrondmuziek. 8 juli 2018 0953: Eindhoven. ontspanningsmassage door gediplomeerd masseuse. Thaise Olie Massage is een zachte doeltreffende massagewaarbij, u volledig ontspant en tot rust komtdit, helpt tegen algemene stressklachten o.
Thaise massage Arnhem Fah-Sai Thaise massage.
Thaise Massage Fah Sai te Arnhem biedt een breed scala aan massages en behandelingen en combineert het beste van oude en moderne therapie├źn met de beste kwaliteit ingredi├źnten en huidverzorging om het evenwicht te herstellen en de geest, van lichaam en ziel te bevorderen.
Sawadee Thaise Massage in Venlo en Arcen Original Thai Massage Thaimassage venlo.
Een Thaise massage verfrist lichaam en geest, geeft ontspanning en verlicht de pijn. U kunt bij ons terecht voor Traditionele Thaise Massages, Thaise Olie massages, Relax Massages, Vrouwenmassage, Kruidenmassage, Thaise Voetmassages, Nek Schouder, Hoofdmassages, Vrouwen en Zwangerschap massage. De kwaliteit is ons handelsmerk.
Spa Manda Haarlem.
Deze behandeling is gebaseerd op de eeuwenoude oosterse kennis op het gebied van Thaise natuurlijke geneeswijzen. Nuad Thai Massage is een combinatie van massage en het strekken en oprekken van de spieren. Deze massage biedt vooral voordelen op de lange termijn.
Thaise massage almere www.sabaideemai.nl 0614397939.
Sabaideemai bied de beste kwaliteit met de laagste prijs. Gewoon contact via tel: 0614397939 Mevr Mai, of www.facebook.com/thaisemassagealmere of via email: info@sabaideemai.nl, of Contact of Afspraak on line. Thaise traditionele massage met aroma olie vanaf 50 euro naar 45 euro per uur.
Wilaiket Thaise Massage Wageningen va 25, 0637281604.
Van harte welkom op de Thaise Massage Wageningen website van Wilaiket Thai massage. Thaise Massage massagesalon Wilaiket biedt verschillende soorten massage waaruit u kunt kiezen. Wilaiket is als Oosterse Thaise Massage salon een zeer vakkundige en ervaren m assagesalon cq.

Contacteer ons