Resultaten voor naam massagepraktijk

 
naam massagepraktijk
 
Massages.
Sinds 2014 hebben wij onze eigen praktijk opgestart onder de naam Massagepraktijk Tromp. Heb je een moment voor jezelf nodig? Sport je en kunnen jouw spieren iets extra's' gebruiken of heb je een blessures die maar niet overgaan? Kom bij ons langs; wij geven je de massage die je nodig hebt!
WellSport Massage-Home.
Tevens geeft het mij voldoening om diverse massages te kunnen aanbieden. Mijn praktijk is per januari 2016 gevestigd te Breda in de wijk Westerpark Noord onder de naam.: Tevens werk ik als anesthesie medewerker in het Amphia Ziekenhuis. 2015 WellSport Massage.
Naam voor startende praktijk massage en coaching Bedrijfsnaam Brandsupply.
Ben op zoek naar een naam voor een praktijk. In de praktijk worden voetreflexmassages en ayurvedische lichaams massages gegeven alsmede coaching ook wandelcoach. het gaat om lichaam en geest in balans te brengen, drempels te verlagen en diep bij je innerlijke ik te komen.
Ervaringen Massagepraktijkhensing.com.
Naam: Wil van der Veer. Ervaring: Ernesto van massagepraktijk Hensing zorgt er met zijn ontspannende massage voor dat de pijn die ik heb door mijn Fibromyalgie draagbaar wordt. Door de ontspanning gaat de verkramping van mijn spieren weg wat zorgt voor meer bewegingsvrijheid.
massagepraktijk Onder Handen.
er wordt onder andere gewerkt met essentiële oliën. Mijn naam is Ingrid de Jong. Ik heb een massagepraktijk aan huis onder de naam Massagepraktijk Onder Handen. We leven in een drukke tijd waarin we vaak weinig tijd voor onszelf nemen.
Massagepraktijk Intens Wil je sporten of bewegen zonder klachten?
Met stoelmassage op het werk en een advies over jouw optimale werkplek werk je ontspannen, effectief en zonder klachten. Je voelt minder klachten en stress: je wordt minder snel ziek. Ik help je graag sporten, bewegen of werken zonder klachten! Mijn naam is Annemieke Reuvecamp van Massagepraktijk Intens in Nieuwkoop.
Massagepraktijk Hasselt Wellness Massage.
No menu assigned! Welkom bij Massagepraktijk Hasselt. Welkom bij Massagepraktijk Hasselt. Bij Massagepraktijk Hasselt komt u helemaal tot rust door middel van een uitgebreide ontspanningsmassage. Mijn naam is Bea van de Groep en ik ben de drijvende kracht achter Massagepraktijk Hasselt.
Gezocht: Originele naam voor massagepraktijk! 37548.
Gezocht: Originele naam voor massagepraktijk! Ik ben op zoek naar een originele leuke naam voor mijn nieuwe massagepraktijk. In mijn praktijk geef ik allerlei verschillende massages met als hoofddoel ontspanning. De stijl die me aanspreekt is jong, hip, niet zweverig.

Contacteer ons