Zoeken naar naam massagepraktijk

 
naam massagepraktijk
 
Massagestudioeelde Natuurgeneeskundige praktijk.
Vol enthousiasme heeft ze zich verdiept in het brede scala aan massages. In 2013 opende ze haar eigen praktijk aan huis met de naam Atension. Naast haar werkzaamheden als masseur bij Fontana Bad Nieuweschans en de drukte van het moederschap met 2 jonge kinderen begon het te kriebelen een andere ruimte te betrekken welke buiten haar woning was, massagestudio Eelde opende haar deuren.
Massagepraktijk Homminga Groningen Zo snel mogelijk pijnvrij.
Waar is de pijn ontstaan? Ik vind dat Ruben zijn naam als Massagepraktijk te kort doet, want het is een Massagepraktijk Plus. Naast het feit dat hij goed kan masseren, weet hij met zijn levenswijsheid perfect in te schatten waardoor jouw pijn is ontstaan.
Hoe start ik een eigen massagepraktijk?
ATS cursisten over het hebben van een eigen massagepraktijk. Bepaal een naam voor je eigen massagepraktijk. Als je een eigen massagepraktijk wil starten, heb je natuurlijk een goede/pakkende naam nodig. Een naam voor je massagepraktijk bedenken is vaak erg lastig.
Manuele Praktijk Assen.
Voor het stellen van een vraag of het maken van een afspraak neemt u dan alstublieft contact met mij op. Graag tot ziens in de praktijk! Massagepraktijk Karin Boes heeft sinds 2017 een nieuwe naam: Manueel Praktijk Assen. Welkom op mijn website!
Dé massagepraktijk in Beuningen WellSamen Massage Beuningen, Wijchen, Nijmegen.
De praktijk WellSamen biedt verschillende massages aan, speciaal afgestemd op uw wensen en/of klachten. Het unieke aan deze massagepraktijk in Beuningen is dat de kennis en ervaring vanuit de fysiotherapie wordt meegenomen tijdens het geven van massages. De naam van de massagepraktijk in Beuningen zegt het eigenlijk al: WellSamen.
Massagepraktijk Spils In Zaandam Sportmassages en Kinesiotaping.
Mijn naam is Adri Spils en ik ben zelfstandig masseur in Zaandam en omgeving. Daarnaast ben ik nog steeds actief als keeperstrainer en volleybaltrainer. Ik heb mijn opleiding tot sportmasseur gevolgd bij Atria in Eindhoven en heb daar mijn diploma behaald. Vervolgens heb ik de nodige ervaring opgedaan als masseur bij Actief Massagepraktijk te Zaandam en Sauna Den Ilp.
Over mij Time4me Massagepraktijk Lier.
Maar dan moest ik wel een naam hebben voor mijn massagepraktijk. Ik vind het belangrijk dat de klanten bij mij tot rust komen, dat ze even uit de ratrace van het leven kunnen stappen, dat ze even tijd hebben voor zichzelf zonder gestoord te worden.
In de Spotlight Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
Hallo, mijn naam is Shirley van Deursen Met mijn praktijk/bedrijf: I SHINE ben ik werkzaam in de regio Flevoland en Amersfoort en omstreken. Met mijn massagestoel kom ik bij: Ik ben een half jaar geleden mijn massagepraktijk aan huis begonnen en omdat ik net begonnen ben, ben ik dus enthousiast op zoek naar leuke bedrijven.

Contacteer ons