Resultaten voor naam massagepraktijk

 
naam massagepraktijk
 
Koog aan de Zaan Massagepraktijk Balansz.
By Sandra 22/12/2014 Koog aan de Zaan, masseur, praktijk, Verzekering, Wormerveer, Zaandam, Zaangolf, Zaanstad. Over massagepraktijk Balansz De masseur Mijn naam is Sandra Koning en ik ben gediplomeerd masseur. Na jarenlang op kantoor gewerkt te hebben, was het voor mij tijd voor iets anders.
Gezocht: Originele naam voor massagepraktijk! 37548.
Gezocht: Originele naam voor massagepraktijk! Ik ben op zoek naar een originele leuke naam voor mijn nieuwe massagepraktijk. In mijn praktijk geef ik allerlei verschillende massages met als hoofddoel ontspanning. De stijl die me aanspreekt is jong, hip, niet zweverig.
Manuele Praktijk Assen.
Ik ben aangemeld als A-lid van de NVST en bij de RBCZ. Voor het stellen van een vraag of het maken van een afspraak neemt u dan alstublieft contact met mij op. Graag tot ziens in de praktijk! Massagepraktijk Karin Boes heeft sinds 2017 een nieuwe naam: Manueel Praktijk Assen.
Tips bij het starten van een massagepraktijk Cursus Praktijkvoering.
Leg je idee├źn voor aan je vrienden en kijk hoe zij erop reageren. Heb geduld en neem je tijd voor het kiezen van de naam van jouw massagepraktijk. De naam mag niet al bestaan en check ook of de domeinnaam nog vrij is.
Massagepraktijk Brigitte Hoffman Servicepaspoort.
Postcode en plaats: 1991 NP Velserbroek. Massages op maat. Met Servicepaspoort 10% Korting. Massagepraktijk Brigitte Hoffman is gespecialiseerd en gediplomeerd in allerlei massages. Al haar behandelingen zijn gericht op welzijn, ontspanning, in balans en tot uzelf komen, zowel lichamelijk als geestelijk.
Naam voor startende praktijk massage en coaching Bedrijfsnaam Brandsupply.
Ben op zoek naar een naam voor een praktijk. In de praktijk worden voetreflexmassages en ayurvedische lichaams massages gegeven alsmede coaching ook wandelcoach. het gaat om lichaam en geest in balans te brengen, drempels te verlagen en diep bij je innerlijke ik te komen.
Over mij Sportmassage Praktijk Ria Heitbrink Grou Friesland Gemeente Leeuwarden.
Mijn naam is Ria Heitbrink. Ik heb een praktijk aan huis in Grou onder de naam Sportmassage Praktijk Ria Heitbrink. Sinds 2008 ben ik gediplomeerd sportmasseur en lid/geregistreerd licentiehouder van het Nederlandse Genootschap voor Sportmassage NGS. NGS sportmasseurs bezitten het enige door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in Nederland erkende diploma sportmassage.
Massagepraktijk Aylin Zaandam Gun jezelf welzijn voor lichaam en geest.
En nu heb ik dan mijn eigen massagepraktijk aan huis in Zaandam. Mijn massagepraktijk heet Aylin, vernoemd naar mijn dochter. De naam betekent in het Turks halo lichtring om de maan. Naast het feit dat ik Aylin een hele mooie naam vind, vind ik het ook een heel toepasselijke naam voor waar mijn praktijk voor staat, namelijk het bieden van verlichting.

Contacteer ons