Op zoek naar massagepraktijk nijmegen?

 
massagepraktijk nijmegen
 
Puur genieten Reizigersbeoordelingen Massagepraktijk Intensense TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Radboud University Nijmegen. Hotels in de buurt van Wageningen University. Zoeken naar 0. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Profiel Lid worden. Dingen om te doen. Beste van 2019. Inloggen Lid worden. Puur genieten Massagepraktijk Intensense.
QoQo Massage Welkom.
Of ze nu vooral gericht zijn op ontspanning, het wegnemen van klachten of revitalisering: onze massages worden gegeven door de beste masseurs en voor zeer scherpe prijzen. Kosten, serviceniveau, duur van de massage: bij ons is altijd duidelijk waar u aan toe bent.
Massage bij Kanker Opleiding/bijscholing oncologie massage.
Instituut Massage bij Kanker is een nationaal en internationaal erkend trainings en kennisinstituut op het gebied van complementaire zorg in de oncologie. De opleidingen en de docenten voldoen aan de internationale richtlijnen van de Society for Oncology Massage in de VS.
MANIBUS Massagepraktijk Massagesalon in Nijmegen, Gelderland Treatwell.
Sint Canisiussingel 26C, 6511TJ Nijmegen. Filter op behandeling. Filter op beoordeling. Filter op beoordeling. 2 dagen geleden. derek nam alle tijd voor de behandeling bijna een half uur langer dan gepland. meteen een nieuwe afspraak gemaakt! 3 maanden geleden. Manibus is een zeer getalenteerd en professionele massagesalon. Derek heeft heel veel kennis van zaken, en weet precies wat te doen om pijnen op te lossen. Daarbij zijn de massages altijd heel ontspannend. Ik raad iedereen deze massagesalon aan! Vriendelijkheid staat bij elke behandeling voorop. Een aanrader voor iedereen! 5 maanden geleden. Derek is amazing. Whenever I finish a session, I feel so light, so loose. It's' almost like if I dropped a backpack full of stones. I've' done many different types of massages, but the triggerpoint massage done by Derek was by far the best. 8 maanden geleden. één jaar geleden. Toon meer reviews. Sint Canisiussingel 26C. Gelegen in een prachtig pand aan de St. Canisiussingel vind je MANIBUS Massagepraktijk.
Over het NGS.
9 mei 2019 Symposium Myofasciale Therapie met unieke spreker uit de VS David Lesondak; auteur van bestseller Fascia, what it is and why it matters. Accreditatie voor sport en sportzorgmasseurs: 5 punten. Neem deel aan het Massageteam van de Nijmeegse Vierdaagse.
Massagepraktijk Lent Sportmassage, ontspanningsmassage en meer!
Het laatste nieuws van Massagepraktijk Lent. 6663 KD Lent. Bel 06 26394147. Deze massagepraktijk in aangesloten bij beroepsvereniging NGS. Website ontwikkeld door SABcreëert. Volg Massagepraktijk Lent op Facebook! maandag 14.00 18.00. woensdag 9.30 12.00 en 15.00 17.30 en 18.30 21.00.
Welkom! Massagepraktijk Atteveld.
In Nijmegen werkte ik in een vast dienstverband van 20 uur als Masseur in een breed scala van behandelingen. En was tevens trainer / opleider voor de nieuwe groepen oproepkrachten voor de sport en Deep Tissuetechnieken. Ik heb daar bijna 10 jaar met liefde en plezier gewerkt. Je bent altijd welkom! Graag tot ziens! Copyright Joost Atteveld 2009. Massagepraktijk Atteveld Asten is ook te vinden op www.massage-info.nl.
Kopos Betaalbare massage cursussen in Huizen en Utrecht.
Nu bij voltooiing volledige massage cursus 10% korting op massagetafel of massagestoel van mp-s of massagetafel-wellness. In twee dagen leer je een perfecte Ontspanningsmassage geven, gericht op rust en welzijn Je leert alle basistechnieken, vanuit de Klassieke Massage, die voor een professionele ontspanningsmassage nodig zijn.

Contacteer ons