Zoeken naar massagepraktijk nijmegen

 
massagepraktijk nijmegen
 
QoQo Massage Welkom.
Wij bieden u onze heilzame massages van goed opgeleide masseurs aan voor een zeer scherpe prijs. Wij pretenderen geen dokters te zijn en verwijzen u voor medische klachten dan ook direct door naar een arts, fysiotherapeut of andere specialist. Boek nu online.
Openingstijden MANIBUS Massagepraktijk St. Canisiussingel 26 in Nijmegen.
De vestiging van Massagesalon Aphrodite die het meest in de buurt ligt van de aan de St. Canisiussingel 26 is de Massagesalon Aphrodite aan de Hertogstraat 67. Meer massage in Nijmegen Bedrijven in de buurt van MANIBUS Massagepraktijk St. Canisiussingel 26 in Nijmegen.
TCM Nijmegen.
disciplines: Shiatsu, TuiNa, Chinflex, Klassieke massage, massage in bedrijven. naam: Lilian de Nijs. praktijk: Praktijk voor Shiatsu. disciplines: Shiatsu en Do-in. naam: Stanny Weber. praktijk: Massagepraktijk Nijmegen in Essentia. disciplines: Shiatsu, Ontspanningsmassage, Sportmassage, Stoelmassage, Dorn-therapie. naam: Rinny Meijer. praktijk: San Bao Acupunctuur.
Contact Zijn Praktijk voor Holistische Massage en Therapie.
Je telefoonnummer verplicht. Praktijk voor holistische massage en therapie. Praktijk Nijmegen Sarvata Centrum voor Gezondheid en Welzijn Schependomlaan 17e 6542 RL Nijmegen route. Praktijk Wijchen Hoefsetuin 4 6601 HR Wijchen route. volg mij op facebook. Zijn Praktijk voor Holistische Massage en Therapie.
Jan-Herman Lamers Massagepraktijk Ganesha Nijmegen.
Mijn massages zijn zeer geschikt voor mensen met sportblessures, stress, hoofdpijn problemen, maar ook zeker voor de algemene ontspanning. Zoals de een naar de sauna gaat zo neemt de ander een keer een lekkere massage. Je bent daarvoor welkom in mijn praktijk op de Postweg 38, te Nijmegen.
Puur genieten Reizigersbeoordelingen Massagepraktijk Intensense TripAdvisor.
Hotels in de buurt van station Nijmegen Dukenburg. Hotels in de buurt van station Wijchen. In de buurt van hogescholen. Hotels in de buurt van Radboud University Nijmegen. Beste van 2016. Voer een bestemming in. Elst Wat te doen. Puur genieten Beoordeling van Massagepraktijk Intensense.
Ontspanningsmassage Massagepraktijk Nijmegen Laura Stronkhorst.
Juist door niets op willen te lossen, niets te willen fiksen, het niet weg te wensen, maar het gewoon te omarmen, ontstaat er ruimte voor heling en transformatie. Door regelmatig, bij voorbeeld eens per maand, een intuïtieve massage te ondergaan, kun je opgehoopte spanningsklachten fysiek of mentaal voorkomen of bestaande klachten verminderen of wegnemen. info@laurastronkhorst.nl Telefoon: 06-248 94 530 Lorkenstraat 44 6523DR Nijmegen.
Home.
Soms zit je vast in je lichaam of in je leven. Je wilt in beweging komen, maar weet niet hoe. Helende Massage, Holistic Pulsing en Innerlijk kindwerk helpen je aan de natuurlijke stroming van je lichaam en je leven te herinneren.

Contacteer ons