Op zoek naar massagepraktijk nijmegen?

 
massagepraktijk nijmegen
 
Over mij Hands on wellness Massagepraktijk bedrijsmassage Nijmegen.
Voor een uitgebreid cv klik op: linkedIn. Diepe bindweefsel massage. Shantala baby massage. Stoelmassage op locatie. Voorbereiding op een massage. Wat doet een massage met mij. Belangrijk om te weten. Rug Nek en schouder massage. 6531 PS Nijmegen. NL69 ABNA 0536 7106 00.
Massage praktijk Pontanus Aandacht en rust voor lijf en geest.
Massage praktijk Pontanus. Aandacht en rust voor lijf en geest. Van healing tot sport massage: Massagepraktijk Pontanus biedt een scala aan technieken om te ontspannen, meer energie te krijgen en lekker in je lijf te zitten. Gewrichtscorrectie met Dorn methode.
manibus massagepraktijk.
Ontspanningsmassage Massagepraktijk Nijmegen Laura Stronkhorst.
Juist door niets op willen te lossen, niets te willen fiksen, het niet weg te wensen, maar het gewoon te omarmen, ontstaat er ruimte voor heling en transformatie. Door regelmatig, bij voorbeeld eens per maand, een intuïtieve massage te ondergaan, kun je opgehoopte spanningsklachten fysiek of mentaal voorkomen of bestaande klachten verminderen of wegnemen. info@laurastronkhorst.nl Telefoon: 06-248 94 530 Lorkenstraat 44 6523DR Nijmegen.
Fijn!
Ik ga verder met online cursussen Babymassage, Dreumesmassage, Peutermassage of Kindermassage. Op vakantie naar Finca Fijn! is een kindvriendelijk vakantiehuis voor groot klein in een prachtige boerderij uit 1898; Hartje Andalusi├ź, in de natuur net boven Malaga en het strand!
In Essentia.
In 2011 heb ik de Shiatsu Ryoho opleiding bij De Dutch Bodywork Academy succesvol afgerond. Zelfbewustzijn en levenservaring zijn mijn beste leermeesters. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NVST. Maandag 0900: 1700.: Dinsdag 0900: 1700: en 20.30 21.30. Vrijdag 0900: 1700.: Praktijk adres Lentiusstraat 19, 6525 RE, Nijmegen.
Jan-Herman Lamers Massagepraktijk Ganesha Nijmegen.
U neemt plaats op een ergonomisch verantwoorde stoel, waardoor een ontspannen uitgangshouding gegarandeerd is. Door een kortdurende massage verminderen klachten of worden voorkomen. Massagepraktijk Ganesha kan bij bedrijven maar ook op seminars, congressen en beurzen stoelmassage aanbieden. Triggerpoint-massage is zinvol voor mensen die langdurig pijn ervaren.
Flow Massage Nijmegen Welkom.
Als" ongeoefende masseur, was de workshop sportmassage een goede manier om enkele basistechnieken van het masseren te leren.De verschillende technieken werden op een duidelijke manier voorgedaan en er was genoeg tijd en rust om deze zelf toe te passen" Gaby van Welsem Nijmegen.

Contacteer ons