Zoeken naar massagepraktijk lelystad

 
massagepraktijk lelystad
 
De massagepraktijk Lelystad.
De 1 manier om de beste masseurs te vinden in uw regio. Alle masseurs In de regio.: De 1 manier om de beste masseurs te vinden in uw regio. Regio Dronten, Lelystad, Urk, Zeewolde. De massagepraktijk Lelystad. 8224 GE Lelystad. De massagepraktijk Lelystad.
Massagepraktijk 4BodyMind. Massagepraktijk 4BodyMind.
Bij de praktijk in Almere ben je van harte welkom voor verschillende soorten massages. Bij massagepraktijk 4BodyMind kun je terecht voor een ontspanningsmassage of een meer klachtgerichte massage. Op deze site vindt je alle informatie over mijn praktijk, de behandelingen en prijzen.
Massagepraktijk Pallium.
Ik ben Brenda Assenberg-Westra en sinds 2014 ben ik mijn eigen massagepraktijk begonnen, genaamd Pallium. Mijn praktijk zit in het zorgcomplex op de Schans 19-45 te Lelystad. Pallium is een Latijnse benaming en staat voor mantel zorg. Ik heb hiervoor diverse opleidingen gevolgd en ben door het vak masseur gegrepen.
Massage Praktijk Bauman.
wie ben ik. Welkom op de site van Massagepraktijk Bauman. Masseren is gezond voor iedereen. In deze drukke tijd is het belangrijk voor u en uw lichaam om te ontspannen. Vaak komen we daar niet aan toe en krijgen daarom veel lichamelijke klachten.
Massagepraktijk Lelystad.
Maak een profiel aan. 8225 MC Lelystad. Massagepraktijk Lelystad is waar je ONBEZORGD kan GENIETEN van een massage.Ook voor lichamelijke klachten.Hotstone MassageOntspanning, MassageZwangerschaps, Massageafslanken, IN HET WEEKEND GESLOTEN. Effecten van massage. Welke massage past bij mij? Maak een profiel aan.
Massagepraktijk Lelystad Massageservice Lelystad Facebook 9 recensies 34 foto's.'
Dus echt de moeite waard om eens kennis te maken met esther. Massagepraktijk Lelystad is bij Massagepraktijk Lelystad. 1 juni 2016. Jolanda Mulder was de winnaar van de 200 likes van Massagepraktijk Lelystad. En heeft een gratis triggerpoint behandeling van een half gehad.
Touch of Eden. Massagepraktijk in Lelystad voor ontspannings en stoelmassages.
Onderwerp: Svp tenminste 2 tekens invullen. Vul nummer 248 in: Svp geldig nummer invullen. Bericht: Svp tenminste 10 tekens invullen. massage met een personal touch! 8244 CD Lelystad. januari 2018 ook bij PUUR Almere.: 1316 BM Almere. Volg ons op Facebook.
Massagepraktijk Lelystad.
Massagepraktijk Lelystad is gespecialiseerd in triggerpoint therapie, ontspanningsmassage, zwangerschapsmassage, holistic pulsing, emotional freedom techniques, en Chinese voetreflex massage. De persoonlijke benadering van Massagepraktijk Lelystad zorgt dat u de massagetherapie met een plezierig en ontspannen gevoel beleeft en dat deze is afgestemd op uw persoonlijke behoeften en/of te behandelen klachten.

Contacteer ons