Resultaten voor massagepraktijk lelystad

 
massagepraktijk lelystad
 
Massagepraktijk Lelystad Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Lelystad is de grootste gemeente in Nederland, ook zijn er in Lelystad veel havens te vinden. Lelystad heeft een aantal bezienswaardigheden maar de bekendste is de replica van het VOC-schip Batavia. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Lelystad, die ook te vinden zijn in de rubriek massagepraktijk!
massage lelystad.
Openingstijden Massagesalon Lelystad Kempenaar 142 in Lelystad. Beoordeling service van dit bedrijf: Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf: Geef een beoordeling aan Massagesalon Lelystad in Lelystad. Reviews over Massagesalon Lelystad in Lelystad. Goed en vriendelijke masseuses. massage is zeker een aanrader.
MassagePraktijk Lelystad in Lelystad.
MassagePraktijk Lelystad uit Lelystad heeft geen profiel. Wat doet MassagePraktijk Lelystad in Lelystad. MassagePraktijk Lelystad is een massage uit Lelystad. Men is gevestigd aan de Horst 22-65. Het telefoonnummer van MassagePraktijk Lelystad in Lelystad is 06-24614855. Is MassagePraktijk Lelystad in Lelystad uw bedrijf?
Massagepraktijk Lelystad Massages4all.
Home Flevoland Lelystad Massagepraktijk Lelystad. Horst 22 65. 8225 MC Lelystad. Deel als eerste uw ervaring. In de Praktijk kunt u terecht voor zowel Therapeutische als Ontspannende Massagesen, Therapie. Als gediplomeerde Massage Therapeute geef ik behandelingen waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.
Esther van Roijen Lelystad Flevoland alternatieve therapie voor Massage alle vormen vallen hieronder.
8225 MC Lelystad. Massage alle vormen vallen hieronder. In de Praktijk kunt u terecht voor Therapeutische Massages bijv. voor hoofdpijn en migraine, fibromyalgie, psychosomatische klachten etc. En voor diverse Ontspannende Massages om lekker te kunnen genieten zonder zorgen, en de Zwangerschaps Massage voor moeder en kindje. Als gediplomeerde Massage Therapeute geef ik behandelingen waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Kwaliteit is: van Klacht naar Kracht Genieten Zonder Zorgen. Genieten Zonder Zorgen betekent een persoonlijke benadering waarmee ik de behandeling kan afstemmen op uw persoonlijke massagebehoeften of te behandelen klachten. Daarom begint de behandeling altijd met een intakegesprek zodat u na de Massage/Therapie met een plezierig, en een ontspannen gevoel de Praktijk verlaat! In het weekend en op feestdagen is de Massagepraktijk gesloten.
Massagepraktijk Pallium.
Ik ben Brenda Assenberg-Westra en sinds 2014 ben ik mijn eigen massagepraktijk begonnen, genaamd Pallium. Mijn praktijk zit in het zorgcomplex op de Schans 19-45 te Lelystad. Pallium is een Latijnse benaming en staat voor mantel zorg. Ik heb hiervoor diverse opleidingen gevolgd en ben door het vak masseur gegrepen.
Massage Praktijk Bauman.
wie ben ik. Welkom op de site van Massagepraktijk Bauman. Masseren is gezond voor iedereen. In deze drukke tijd is het belangrijk voor u en uw lichaam om te ontspannen. Vaak komen we daar niet aan toe en krijgen daarom veel lichamelijke klachten. Massage is zowel goed voor je lichaam als je geest.
Massagepraktijk Lelystad.
Effecten van massage. Welke massage past bij mij? Maak een profiel aan. Voorwaarden en Privacyverklaring. 8225 MC Lelystad. Massagepraktijk Lelystad is waar je ONBEZORGD kan GENIETEN van een massage.Ook voor lichamelijke klachten.Hotstone MassageOntspanning, MassageZwangerschaps, Massageafslanken, IN HET WEEKEND GESLOTEN. Effecten van massage.

Contacteer ons