Op zoek naar massagepraktijk friesland?

 
massagepraktijk friesland
 
Home MassagePraktijk Susanne Jirnsum Friesland.
Home Sportmassage Friesland.
DOEL VAN DE OPLEIDING De: Opleiding Sportmassage Friesland houdt zich sinds 1984 bezig met het opleiden van mensen die belangstelling hebben voor Massage en Sportverzorging zoals Tapen, Bandageren en EHBSO Eerste Hulp bij Sport Ongevallen en Reanimatie inclusief AED. De Opleiding Sportmassage Friesland OSF is als opleidingsinstituut erkend door het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS.
Massagepraktijk.
Bowen Shiatsu Massage Praktijk Babs. Ik ben Babs en sinds juni 2007 ben ik aan huis een massagepraktijk begonnen. In de massagepraktijk maak ik gebruik van verschillende behandelmethoden, waaronder bowen therapie, shiatsu therapie, fertiliteitsmassage, sportmassage, ontspanningsmassage, hot-stone massage, dorn-therapie, breuss massage en stoelmassage.
Massagepraktijk Equilibre Bakkeveen en Drachten.
Gedreven medewerkers die goed in hun vel zitten maken het verschil; voor de organisatie, de klanten en hun omgeving. Massagepraktijk Équilibre ziet uw medewerkers als de ziel van uw organisatie. Hoe beter zij zich voelen, hoe beter de organisatie functioneert.
Massagepraktijk Oosterzee Massage Friesland.
Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Massagepraktijk Oosterzee is gevestigd in Oosterzee, Friesland op een steenworp afstand van het Tjeukemeer. U kunt bij mij terecht voor verschillende massages zoals ontspanningsmassage sportmassage, Hot stone massage, anti hoofdpijnmassage, een stoelmassage of een ayurvedische massage.
Massage Friesland Massagepraktijk Romano Sandee te Groningen.
Met de massages van Masseur Romano Sandee uit Groningen is het mogelijk om in de noordelijke provincies van Nederland, te weten Groningen, Friesland en Drenthe heerlijk te ontspannen. Massagepraktijk Romano Sandee geeft zowel in de praktijk als op locatie in Friesland heerlijke ontspanningsmassages aan en kan tevens doelgericht klachten behandelen.
Massagepraktijk Jolanda Numans.
Welkom op de site van Massagepraktijk Jolanda Numans, een massagepraktijk in Friesland geleid door Jolanda Numans. Bekijkt u gerust de site door voor wat u nodig heeft. Hier kunt u een afspraak maken om langs te komen. Massagepraktijk Jolanda Numans.
Shiatsu Massagepraktijk Sjoukje Soepboer, Dokkum en Leeuwarden, Friesland.
Home Rene_N 2017-03-01T1738500000.: Over Shiatsu Massagepraktijk Sjoukje Soepboer. Mijn naam is Sjoukje Soepboer en sinds 1 januari 2009 heb ik een eigen praktijk in Dokkum en Leeuwarden Friesland. Ik ben een gecertificeerd Shiatsu en Massage therapeut in Dokkum en Leeuwarden Friesland.

Contacteer ons