Zoeken naar massagepraktijk friesland

 
massagepraktijk friesland
 
Massagepraktijk Oosterzee Massage Friesland.
Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Massagepraktijk Oosterzee is gevestigd in Oosterzee, Friesland op een steenworp afstand van het Tjeukemeer. U kunt bij mij terecht voor verschillende massages zoals ontspanningsmassage, sportmassage, zwangerschapsmassage, anti hoofdpijnmassage, bamboe massage een stoelmassage of een ayurvedische massage.
Home Sportmassage Friesland.
DOEL VAN DE OPLEIDING De: Opleiding Sportmassage Friesland houdt zich sinds 1984 bezig met het opleiden van mensen die belangstelling hebben voor Massage en Sportverzorging zoals Tapen, Bandageren en EHBSO Eerste Hulp bij Sport Ongevallen en Reanimatie inclusief AED. De Opleiding Sportmassage Friesland OSF is als opleidingsinstituut erkend door het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS.
Home MassagePraktijk Susanne Jirnsum Friesland.
Massagepraktijk.
Bowen Shiatsu Massage Praktijk Babs. Ik ben Babs en sinds juni 2007 ben ik aan huis een massagepraktijk begonnen. In de massagepraktijk maak ik gebruik van verschillende behandelmethoden, waaronder bowen therapie, shiatsu therapie, fertiliteitsmassage, sportmassage, ontspanningsmassage, hot-stone massage, dorn-therapie, breuss massage en stoelmassage.
Massage Friesland Massagepraktijk Romano Sandee te Groningen.
Met de massages van Masseur Romano Sandee uit Groningen is het mogelijk om in de noordelijke provincies van Nederland, te weten Groningen, Friesland en Drenthe heerlijk te ontspannen. Massagepraktijk Romano Sandee geeft zowel in de praktijk als op locatie in Friesland heerlijke ontspanningsmassages aan en kan tevens doelgericht klachten behandelen.
Massagepraktijk Equilibre Bakkeveen en Drachten.
Massage kan u helpen om meer in evenwicht te komen het zorgt voor een heerlijke ontspanning en zorgt er ook voor dat u zich weer bewust wordt van uw lichaam. Door deze bewustwording bent u ook in staat om eventuele klachten zelf aan te pakken. Copyright Massagepraktijk Equilibre Deze website is ontwikkeld door Mintis.
Massage in Friesland provincie Massages4all.
Stiens KI-BALANS Massagepraktijk Densang. Twijzelerheide Tjallina den Heijer. Ureterp Dynamic Handwerk. Wijckel Shiatsu Zuid-West Friesland. Wijnaldum Praktijk Helende Handen. Wolvega BioCareNed NGI Massagepraktijk Thai Sabaai Universitaire Massage Wolvega. Bent u masseur? Meld u aan voor een pagina op de grootste massage website van Nederland.
Vind massage friesland op Marktplaats.nl.
Traditionele Thaise Massage en oliemassage in Leeuwarden. Welkom bij thongbun thaise massage in leeuwarden thongbun thaise massage is een kleinschalige massagepraktijk, gevestigd in een woonhuis in leeuwarden in de wijk camminghaburen. Wij verzorgen diverse soorten massages traditionele thaise massage thaise oliemassage ontspanningsmassage rug, nek en. Thongbun Thaise Massage. Heerlijke 4 handenmassages voor stellen, mannen en vrouwen. Wij geven 4-handen ontspanningsmassage zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom. We geven in een ontspannen ruimte een heerlijke vier-handen massage tegen een relatief goedkope prijs van 4750, p/u. We geven massages vanuit gevoel en nemen de tijd om jou te laten genieten en je te. Schoonheidsalon Pedicure Manicure Wellness. Massage basis duur 30 min. Bij deze massage worden de rug, schouders en nek behandeld. Rugpakking bestaande uit scrub, een pakking en bodycrème. Samen voor 3450, zonnebank 10 keer 30min voor maar 70, wilt u gebruik maken voor een van deze diensten, bel/mail voor een. Annette Schoonheid en Pedicure. Beauty Instituut DA Kollum. Goedkoop IPL ontharen in Friesland.

Contacteer ons