Zoeken naar massagepraktijk deventer

 
massagepraktijk deventer
 
Alle massage in Deventer overzicht van 16 Massage in Deventer.
Margriet Eilering, Praktijk voor Shiatsu en Sportmassage. 06-48741331, Joost van de Vondellaan 7, 7412ML in Deventer. Massagepraktijk Epse de thuismasseur. 0575-491216, Oude Larenseweg 81, 7214PG in Epse. Massagepraktijk Herma Lekker in je vel. 0573 459807, Lochemseweg 96, 7217RJ in Harfsen.

Home Overijssel Deventer. Totaal aantal vermeldingen: Deventer 2. Naree Beauty Massage. Nieuw geopend: Naree Beauty Massage in Deventer Centrum. U kunt hier terecht voor diverse ontspannende Thai massages, maar ook voor schoonheidsbehandelingen. Massages: Thai Massage meer. Ruan Thai Massage Salon. Deventer Ruan Thai.
Massagepraktijk Dorien Huyer De praktijk voor massage therapie en ontspanningsmassage in Deventer.
Holistische massage Wilma Gladpootjes.
Sportmassage Deventer voor alle massages.
Frank Renssen, voor alle sportmassages in Deventer! Frank Renssen, sportmasseur uit Deventer. Sportmasseur Frank Renssen. Mijn naam is Frank Renssen en ik ben een volledig gediplomeerd sportmasseur uit Deventer. Als sportmasseur verricht ik herstellende massages voor spierletsel en problemen met spierspanningen.
Ilse Voskens Care for Women specialiste.
Care for Women. Ilse Voskens is Care for Women specialiste in Deventer. Zij begeleidt en adviseert vrouwen met hormonale klachten. Ilse werkt sinds 1993 in de gezondheidszorg als verpleegkundige en heeft sinds 2001 een praktijk voor holistische massagetherapie. In haar massagepraktijk komt ze veel vrouwen tegen die op zoek zijn naar meer balans in hun leven.
Welkom.
Overijssel We wonen in Nieuw Heeten in de omgeving van Raalte, Heeten, Okkenbroek, Deventer en Holten. Een prachtige omgeving waar fietsers, wandelaars heerlijk kunnen genieten van diverse routes en natuurlijk een ontspannende massage in mijn praktijk. Ik heb mijn massagepraktijk opgericht in 2009 op onze boerderij.
Praktijk Groenewold Deventer Massage en pedicure.
In ons sfeervolle praktijkgebouw aan de Fesevurstraat te Deventer kunt u terecht voor pedicure en massage. Zowel voor een periodieke verzorgingsbeurt van uw voeten als voor behandeling van eelt, likdoorns, voetschimmel, nagelproblemen etc. Ook voor behandelingen bij diabetes of reuma. Pedicurepraktijk Lia Groenewold. Lid van brancheorganisatie ProVoet. Massagepraktijk Jacob Groenewold. Voor een goede, ontspannende massage.

Contacteer ons