Zoeken naar massagepraktijk deventer

 
massagepraktijk deventer
 
Massagepraktijk Healing Deventer.
op het werk. Welkom bij Massagepraktijk Healing Deventer. Mijn naam is Stefan Duteweert, ik ben een HBO gediplomeerd therapeut en gediplomeerd sportmasseur. Daarnaast zie ik mij ook als energiek vertrouwenspersoon. Met deze eigenschappen zet ik mij voor jou in om je op een ontspannen en professionele manier te masseren.
Massage Praktijk Margriet Eilering, Shiatsu Sport Stoelmassage.
Mijn doel is om het lichaam aan te zetten te stromen en te stralen en zichzelf weer in balans te brengen. Deze website is tot stand gekomen door mijn lieve neef Bas Eilering 1-7-1990 18-5-2011. locatie Adresgegevens 1.: Massage Praktijk Margriet Eilering. J van den Vondellaan 7. 7412 ML DEVENTER.
Masseur in Deventer massage-info.nl.
Sportmassage, blessurebegeleiding, hersteltraining, personal training. Voor als je belastbaar wil zijn en blijven. Massagepraktijk Latembre is gespecialiseerd in het geven van ontspanning. Natuurlijk in de eerste plaats door de massages die ik geef. Deze brengen je lichamelijk weer. Trésor Le Masseur Deventer.
Massage bij In Goede Handen uit Deventer.
Massage Praktijk Groenewold Deventer.
Voor een massage kunt u in Deventer ook terecht bij aantal collega masseurs. Een overzicht vindt u door op internet te zoeken op ontspanningsmassage Deventer of masseur Deventer. Elke masseur heeft vanuit z'n' persoonlijke visie een eigen manier van werken en z'n' eigen kwaliteiten.
Massagepraktijk Deventer.
De behandelaar is tevens gediplomeerd Paramedisch Natuurgeneeskundige. U kunt ook terecht voor een Natuurgeneeskundig consult. Tevens privé-cursussen in ontspanningsmassage. Neem contact op voor de mogelijkheden. Massagepraktijk Deventer is gevestigd in Deventer, vlak bij afrit Deventer-Oost / Colmschate A1, centraal in Nederland.
Massage Centrum Deventer voor sportmassage en ontspanningsmassages.
Dat is goed bevallen en door de stage is een samenwerkingsverband ontstaan. Massage Centrum Deventer. Charles Rochussenstraat 33. 0570-866118 / 06-13928488. Gediplomeerd NGS sportmasseur. Hot Coldstone massage. Medical Taping Concept. Massage Centrum Deventer. 2018 Massage Centrum Deventer Powered by Internet 1-2-3 sitemap.
Home.

Contacteer ons