Meer resultaten voor massagepraktijk deventer

 
massagepraktijk deventer
 
Massage bij Massagepraktijk Deventer Pluimen.nl.
Wil je weten wat jouw Pluim waard is? Massage bij Massagepraktijk Deventer. Massage bij Massagepraktijk Deventer. Geniet 30 minuten van een sport of ontspanningsmassage bij Massagepraktijk Deventer. Maak je keuze.: Massage 30 minuten. Massage 45 minuten. Massage 1 uur. Massage 15, uur.
Home Praktijk voor holistische massage De Spiegeling.
Hier kwam Ellen tijdens de massage regelmatig op terug en checkte of ik met mijn dikke buik nog prettig lag. Na de massage had ik geen last meer van de stijve spieren, was lekker ontspannen en heb die nacht ook heerlijk geslapen.
Massage bij In Goede Handen uit Deventer.
Massagepraktijk Healing Deventer.
op het werk. Welkom bij Massagepraktijk Healing Deventer. Mijn naam is Stefan Duteweert, ik ben een HBO gediplomeerd therapeut en gediplomeerd sportmasseur. Daarnaast zie ik mij ook als energiek vertrouwenspersoon. Met deze eigenschappen zet ik mij voor jou in om je op een ontspannen en professionele manier te masseren.
Massage Centrum Deventer voor sportmassage en ontspanningsmassages.
Even ontspannen is er niet meer bij. Bij een goede massage kan je totaal tot rust komen, even een moment voor jezelf. Na een massage voel je je ontspannen en heb je meer energie. Massage Centrum Deventer biedt verschillende massagevormen aan.
Massage prijslijst Massagepraktijk Healing Deventer.
Massagepraktijk Healing Deventer wil trouwe bezoekers belonen. Bij aanschaf van de 10-rittenkaart krijg jij maar liefst 20% korting per behandeling. Door de geldigheidsduur van 1 jaar na aanschaf is het ook aantrekkelijk voor gasten die bijvoorbeeld 1x per maand willen genieten van een massage.
Welkom bij EM Sportmassage Deventer, sport en ontspanningsmassage.
EM Sport en ontspanningsmassage Deventer is niet aansprakelijk voor eventuele schade ten gevolge van het onjuist interpreteren van deze inhoud. In 3 weken weer soepel bewegen? Aanmodderen of aanpakken? massagepraktijk in nieuw jasje. Noorwegen rouwt om dood olympisch langlaufkampioene Skofterud 38.

Contacteer ons