Zoeken naar logo massagepraktijk

 
logo massagepraktijk
 
Praktijk voor integrale massage Feel Massagepraktijk.
Wat kost het. Praktijk voor integrale massage Feel Massagepraktijk 2017-09-15T0828250000.: Fotografie: Ralph Kloppenborg. Heb je last van fysieke of mentale klachten? Feel Massagepraktijk helpt lichaamssignalen begrijpen en het lichaam herstellen. Ervaar de energie en kracht van jouw lichaam. Wat betekent integrale massage?
Massages, balans ontspanning Massagepraktijk IJsselstein.
De massages van Massagepraktijk IJsselstein helpen je in balans te komen en laten je energie weer stromen. Massagepraktijk IJsselstein biedt verschillende soorten massages, die lichaam en geest tot rust brengen. Voor een ideale massage is Massagepraktijk IJsselstein jouw masseur in IJsselstein en omgeving.
Massagepraktijk Miranda Groenenberg.
Eind jaren 90 kwam ik in aanraking met integrale massage en ging er een wereld voor mij open. Ik bemerkte dat communiceren niet alleen uit woorden bestaat, maar meer nog uit voelen en lichaamstaal. Deel deze website.: Integrale massagepraktijk Miranda Groenenberg.
Massagepraktijk Gezondheidscentrum Oranjeplein.
WEBSITE Massagepraktijk Huub Jacobs. Sport en ontspanningsmassage. Sport en trainingsadvies. 06 11 38 50 06. Oranjeplein 2a t/m h. 5051 LW Goirle. Wethouder op bezoek. Gemeenten hebben van de regering opdracht om zorg voor jong en oud anders, beter en goedkoper in te richten.
Massagepraktijk Lianne massage Zaltbommel.
Home Rudy 2018-05-24T1806000000.: Massagepraktijk Lianne is hét adres voor een massage in Zaltbommel. Met een sfeervolle praktijkruimte in deze eeuwenoude vestingstad kan je terecht voor ontspanningsmassage, Holistic Pulsing en zwangerschapsmassage. Maak gauw een afspraak en kom weer helemaal tot jezelf!
Home Massagepraktijk Touch.
Dan geeft deze massage je weer rust en ruimte. Een ontspannende massage waarbij je van top tot teen met warme olie wordt gemasseerd. Een korte massage van de voor of achterzijde van je lichaam hoofd, voeten en alles daar tussenin.
MassagePro. Professionele massage: TouchPro Stoelmassage voor particulieren en bedrijven.
Bij een stoelmassage van MassagePro krijgt u een korte, maar effectieve massage aan hoofd, schouders, nek, armen, handen, rug en heupen, die speciaal ontwikkeld is voor mensen die langdurig in dezelfde houding werken. De massage is gebaseerd op de traditionele Japanse Shiatsu drukpuntmassage technieken en is ontspannend en vitaliserend tegelijk.
Solo4Body Massagepraktijk Breda.
Massage is de hobby waarvan ik mijn beroep heb gemaakt. Door op een professionele wijze klanten door middel van massage een ontspannen gevoel geven, geeft mijzelf ook een ontspannen gevoel. Dit gevoel wil ik voortzetten in mijn eigen massagepraktijk in de wijk Nieuw Wolfslaar, tussen Breda en Bavel.

Contacteer ons