Zoeken naar massagepraktijk groningen

 
massagepraktijk groningen
 
Massage praktijk van den Brink Groningen.
Onder dit motto ben ik een massagepraktijk begonnen. Even de spierspanning loslaten die zo gewoon is dat u zich er niet meer van bewust bent. Even de drukte van de dag vergeten. Even een pauze in de eindeloze gedachtenstroom. Even helemaal niets.
Massagepraktijk Hilde de Grooth biedt professionele klassieke massage in Groningen Massage de Grooth.
Er wordt gewerkt met verschillende technieken zoals effleurages, p├ętrissages, fricties, vibraties en tapotementen. Deze technieken worden ook door fysiotherapeuten en sportmasseurs toegepast. Dit stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren.
De praktijk voor coaching, tantra en massages!
Ik neem graag de tijd voor jou/jullie en daarom werk ik altijd op basis van anderhalf uur of langer. Bij ontvangst staat er een kopje kruidenthee klaar en bespreken we samen in de intake wat jouw/jullie verlangens en behoeftes zijn.
Sportmassagepraktijk Groningen Sportmassage, ontspanningsmassage, stoel shiatsu massage en hot-stone massage.
Sportmassagepraktijk Groningen is jouw adres voor een deskundige massage. Als gediplomeerd sportmasseur verzorg ik een behandeling op maat. Hierbij staan vertrouwen en veiligheid voorop. Afhankelijk van je klachten of wensen bekijken we samen welke massage het beste bij jou past.
Welkom bij Massagepraktijk Groningen! hp_massagepraktijkgroningenv4.
Bij Massagepraktijk Groningen kun je, zowel overdag als s avonds op afspraak, terecht voor.: Kinesio Taping medical taping. 9717 JS Groningen. 065 465 47 70. Massagepraktijk Groningen is aangesloten bij de Nederlandse. Brancheorganisatie voor Sportverzorgers en Masseurs. Copyright 2010-2017 Massagepraktijk Groningen.
Massagepraktijk in Haren, Eelde, Paterswolde, Groningen.
Massagepraktijk in Haren, Eelde, Paterswolde, Groningen. Therapie├źn kunnen er voor zorgen dat lichamelijke en geestelijke klachten verminderen of verdwijnen. Door het gevoel dat ik altijd al heb gehad mensen te helpen, om een bijdrage te leveren aan de gezondheid, heb ik mij sinds 2009 gericht op massage-therapie.
Massagepraktijk Linda Home.
Waaronder natuurlijk soms ook onbegrepen klachten zijn, die geen duidelijke oorzaak of oplossing hebben in de reguliere zorg. Allen zijn bij Massagepraktijk Linda van harte welkom. Mijn visie op gezond zijn, is dat lichaam, geest en sociale omgeving met elkaar in evenwicht zijn.
massagepraktijk groningen.
We hebben kennis in huis om je gericht te kunnen helpen en vragen daarvoor een tarief dat jou schikt. De praktijk is gelegen in de stad Groningen en de praktijkeigenaar is fysiotherapeut Ruben Homminga. Massagepraktijk Groningen Massagepraktijk Angela van Kessel.

Contacteer ons