Meer resultaten voor massagepraktijk groningen

 
massagepraktijk groningen
 
Massagepraktijk Romano Sandee Groningen.
Heb je last van rugklachten, schouderklachten of nekklachten? Dan ben je bij masseur Romano Sandee in Groningen aan het juiste adres! Met verschillende massagetechnieken, zoals hotstone therapie en cupping massage kunnen de spierklachten worden aangepakt. Ook voor een ontspannende massage kun je bij massagepraktijk Romano Sandee terecht.
Masseur in Groningen massage-info.nl.
U kunt gebruik maken van de volgende behandelingen: Klassieke massage Shiatsu Ryoho therapie. Massagepraktijk Between Worlds Groningen. Massagepraktijk Between Worlds voor ontspanning en stimulans van lichaam, geest en ziel. Intuïtieve afstemming op de persoon vanuit jarenlange ervaring, met als inzet. Hebishiatsu Groningen Groningen.
Welkom bij Massagepraktijk Groningen! hp_massagepraktijkgroningenv4.
Bij Massagepraktijk Groningen kunt u, zowel overdag als s avonds op afspraak, terecht voor.: Kinesio Taping medical taping. 9717 JS Groningen. 065 465 47 70. Massagepraktijk Groningen is aangesloten bij de Nederlandse. Brancheorganisatie voor Sportverzorgers en Masseurs. Copyright 2010-2017 Massagepraktijk Groningen.
Massage praktijk van den Brink Groningen.
Onder dit motto ben ik een massagepraktijk begonnen. Even de spierspanning loslaten die zo gewoon is dat u zich er niet meer van bewust bent. Even de drukte van de dag vergeten. Even een pauze in de eindeloze gedachtenstroom. Even helemaal niets.
Massagepraktijk Vitaal Groningen.
Massagepraktijk MéMé Massage nabij centrum Groningen.
Die balans wil ik je in Massagepraktijk MéMé geven. Zodat JIJ je goed voelt, door simpelweg te voelen! Bij Massagepraktijk Groningen kan je terecht voor vele lichamelijke klachten, die veroorzaakt worden door stress en overbelaste spieren. Denk hierbij een zere nek, stijve onderrug of een tenniselleboog.
Massagepraktijk Homminga Ik geloof in herstel!
Massagepraktijk Homminga is gestart vanuit liefde voor mensen. We behandelen je met aandacht en zorg. We hebben kennis in huis om je gericht te kunnen helpen en vragen daarvoor een tarief dat jou schikt. De praktijk is gelegen in de stad Groningen en de praktijkeigenaar is fysiotherapeut Ruben Homminga.
Massagepraktijk Groningen Massagepraktijk Angela van Kessel.
Massagepraktijk Angela van Kessel. Ontspanning in je lijf, contact met je gevoel en rust in je hoofd dat is wat holistische massage je geeft. Ik ben Angela van Kessel en ik ben holistisch masseur in Groningen. Je bent van harte welkom in mijn praktijk aan huis!

Contacteer ons