Zoeken naar tantra massage praktijk

 
tantra massage praktijk
 
Tantramassage Massagepraktijk Elan.
Tao Tantra massage sessie. Tantra: Kashmir Massage. Tantra en visie. Energetische Combi-massage met Reiki, magnetiseren en edelstenen. De basis van waaruit ik in een Tantramassage werk is zacht en gericht aanraken, contact maken en het elkaar leren ontspannen en plezieren.
Tantra ervaren in de sfeer van Pure Nature Passion.
De betekenis van ons leven ligt in het verschil dat we maken in de levens van anderen. Deze site laat zien wat mijn werk inhoudt, wat mijn visie op tantra en massage is, wie ik ben en waar ik voor sta en ga.
Massagepraktijk Elan voor Tantra Massage en Intimiteits-Coaching.
Zacht aangeraakt worden is ook een enorme verwennerij; er is helemaal niets mis met jezelf laten verwennen met een massage. Massagepraktijk Elan verzorgt diverse soorten massage en is gespecialiseerd in Tantra massage, intimitieits-coaching en Healing. Ik ben Beppie Witteveen, eigenaresse van Massagepraktijk Elan. Op deze website vind je meer informatie over het wellness je goed voelen aanbod in mijn praktijk.:
Tantra massage ervaringen Massages4all.
Ik ben vorige week bij Beppie geweest voor een Tantra Plus Sessie. Praktijk Elan is mooi oosters ingericht, lekker warm in het bosgebied. Het ontvangst door Beppie voelde gelijk goed hartelijk en warm. De massage was een aangename sensatie en tegelijkertijd ontspannen.
Massagepraktijk Elan Gespecialiseerd in TantraMassage en Intimiteitscoaching Beppie Witteveen Massage LochemMassagepraktijk Elan Gespecialiseerd in TantraMassage en Intimiteitscoaching Lochem Beppie W
Mijn interesse in ontspanningstechnieken is sinds 1994 aangewakkerd door een bezoek aan een informatie avond over Reiki. Sindsdien heb ik diverse cursussen massage gedaan, maar Tantra Tao, heeft mijn hart gestolen. Ik bezit over een zeer ruime levenservaring op het gebied van intimiteit, sensualiteit en seksualiteit.
Contact Massagepraktijk Elan.
Het verhaal kan natuurlijk mooi zijn, maar de praktijk moet de doorslag geven. Heb je een behandeling van mij gehad? Dan kun je ook een bericht achterlaten door middel van het contactformulier. Het laatste nieuws. Er zijn nog geen berichten. Laaste reacties in het gastenboek. Begin januari had ik een afspraak bij Beppie. Mijn eerste ervaring met tantra massage die ik als heel bijzonder heb Lees verder.
Beppie Witteveen Massagepraktijk Elan.
Tao Tantra massage sessie. Tantra: Kashmir Massage. Tantra en visie. Energetische Combi-massage met Reiki, magnetiseren en edelstenen. Wie ben ik? Certificaten Beppie Witteveen. Astrologie en Massage: Awaken Your Senses. Art of Lovin Tao Tantra. Tao Tantra massage sessie. Tantra: Kashmir Massage.
Tantra Plus Massagepraktijk Elan.
Art of Lovin Tao Tantra. Healing Tao Sensual Massage. Tao Tantra massage sessie. Tantra: Kashmir Massage. Tantra en visie. Energetische Combi-massage met Reiki, magnetiseren en edelstenen. Art of Lovin Tao Tantra: Tantra Plus. Tantra Plus is een speciale sessie met extra elementen uit Tantra.

Contacteer ons