Meer resultaten voor praktijk

 
praktijk
 
PRAKTIJK MARISSINK.
Onveranderd in de praktijk is de visie dat de cliënt en het gezinssysteem centraal staan. Er zijn contracten met alle zorgverzekeraars zodat vergoeding van de behandeling gegarandeerd is. De praktijk heeft na visitatie door de NVVP het predicaat cum laude gekregen.
Praktijk 10 definities Encyclo.
het doen, het uitoefenen vb: het idee is mooi, maar werkt het ook in de praktijk? het in de praktijk brengen het doen. Gevonden op http//www.muiswerk.nl/mowb/wordpraktijk.: de ruimte waarin bijvoorbeeld een arts, fysiotherapeut of advocaat zijn-haar beroep uitoefent. hoe dingen werkelijk gaan, soms in tegenstelling tot hoe zaken in theorie zouden moeten functioneren.
Welkom bij De Praktijk.
De Praktijk Nijmegen is er voor vragen van mensen met complexe problematiek én hun netwerk, die geen rechtstreekse toegang hebben tot, maar wel behoefte hebben aan, specialistische zorg. De Praktijk Nijmegen is een samenwerkingsverband tussen de zorgorganisaties Driestroom, Pluryn en de AVG Praktijk.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: praktijk. prakt ij k de; vm 1 de toepassing van de theorie: iets in praktijk brengen toepassen 2 meervoud: praktijken clientèle van een advocaat, notaris of dokter 3 in het meervoud ongeoorloofde daden.
Puzzelwoordenboek praktijk.
Probeer het maar eens met bijvoorbeeld Energiedrank, Poes of Wang. Ook in de database. Praktijk van chirurg en taalgelee. Praktijk van een notaris 1. Praktijk van een stadsgeneesheer 1. Praktijk van een veearts 1. Praktijk voor huisdieren 1. Praktijkexamen doen voor je rijbe.
Voor wie?
Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering. De Praktijk aangesloten bij de NVGzP. Keurmerk Basis GGZ 2018. De Praktijk is een gecertificeerde Basis GGZ praktijk. We zijn in het bezit van een keurmerk. Het keurmerk houdt in dat De Praktijk.:
praktijk WikiWoordenboek.
Omdat hard pratende mensen in de praktijk soms in de wachtkamer hoorbaar waren, liet de huisarts in de wachtkamer muziek spelen. hoe dingen werkelijk gaan, soms in tegenstelling tot hoe zaken in theorie zouden moeten functioneren. In de praktijk blijkt telkens weer dat een dergelijke opbouw van een winkelcentrum tot desolate plekken leidt.
Praktijk Omgevingswetportaal.
Het programma Aan de slag met de Omgevingswet ondersteunt een groot aantal pilots, proeftuinen, living labs et cetera waar overheden en hun maatschappelijke partners oefenen met de Omgevingswet. Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties is mede-initiator van diverse praktijkprojecten die bedoeld zijn om regelgeving vooraf in de praktijk te toetsen.

Contacteer ons