Meer resultaten voor masseren

 
masseren
 
Home Massage Academie.
Masseren is heel bijzonder, ook jij kan deze universele taal leren spreken. Ons woordenboek bevat de mooiste massagecursussen. We begeleiden je graag en iedereen vindt zijn weg. Wij begeleiden je graag. Masseren als hobby of een massagepraktijk starten? Wij verkopen geen cursussen, wij begeleiden jou, met veel succes.
Massage bij kinderen met aandachtsstoornissen Dokterdokter.nl.
Dokterdokter.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Om Dokterdokter.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren.
massage WikiWoordenboek.
Naamwoord van handeling van masseren met het achtervoegsel age 1. massage v 2. drukpuntmassage, hartmassage, hydromassage, sportmassage, stoelmassage, vibratiemassage, voetmassage, watermassage. massageolie, massagesalon, massagestaaf, massagestoel, massagetafel. Engels: massage en. Het woord massage staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Club yoga.nl Ayurvedische yogamassage.
Omdat we je lichaam masseren met olie en poeder is het belangrijk dat de kleding die je weer aantrekt vies mag worden. Je krijgt door de massage ook wat olie in je haar en op je gezicht tenzij je dat niet wilt.
Massage verlicht spierpijn en versnelt herstel Allesoversport.nl.
Sporters die zich na een zware inspanning laten masseren, ervaren hierdoor minder spierpijn. Daarnaast zijn na een massage minder sporen van spierschade te vinden in het bloed wat wijst op een sneller herstel. Ook kunnen sporters na een massage meer kracht leveren.
Massage Leiden en Hazerswoude Klein specialist in massage. Massage Leiden en Hazerswoude Klein specialist in massage.
Massage is een breed begrip en wordt gebruikt bij enorm veel complicaties. Wij brengen het masseren terug naar waar het voor bedoeld is, zonder poespas; met passie, gevoel, ervaring en kwaliteit. Het kneden van de spieren wordt zorgvuldig gedaan met kennis over het gehele menselijke lichaam op het gebied van anatomie, fysiologie en pathologie.
Beauty Massage Sauna Beauty Wellness de Heuvelrug.
Beauty Salon van 1100: 2100u: en Massage Salon dagelijks op basis van beschikbaarheid van 1200: 2300! Prijzen op deze website zijn geldig vanaf 1 januari 2017 en o.v.b van wijzigingen en typefouten. Sauna de Heuvelrug Dijkstraat West 189 VEENENDAAL Tel.
Betekenis masseren.
masseren het ligchaam na het bad op eene oostersche wijze wrijven, drukken, borstelen 1847; Kramers, pijnlijke of vermoeide lichaamsdelen kneden en wrijven in de medicus masseerde de pijnlijke plaatsen 1888; WNT Aanv. mas Bron: etymologiebank.nl. Betekenis van masseren toevoegen. NSFW / 18.

Contacteer ons