Meer resultaten voor massage tilburg

 
massage tilburg
 
Massage Tilburg, Massagepraktijk Tilburg, Massagesalon Tilburg Hua Hin Spa Tilburg.
Met behulp van de juiste olie en thee wordt het effect van de massage alleen nog maar extra versterkt. Ook een massage in Tilburg? Bij onze massagepraktijk in Tilburg bent u aan het juiste adres als u eens helemaal tot rust wil komen.
Massage in Tilburg Just Relax! Tilburg Massage.
Ik kom al jaren bijna maandelijks over de vloer bij Tilburg Massage met mijn rugklachten. In deze periode bijzonder veel bereikt met de stevige sportmassages, zowel fysiek door de ontspanning die ontstaat waardoor er plaats gemaakt wordt voor innerlijke balans."
van Top tot Teen Tilburg, massage en pedicure.
Ik ben gediplomeerd sportmasseur en pedicure. Sinds 2003 heb ik een eigen praktijk in Tilburg Noord, waar je terecht kunt voor complete lichaamsverzorging van top tot teen. De zorg voor je lichaam n geest is bij mij in goede handen. Ik zorg voor balans en rust in je lijf door goed te kijken en luisteren naar wat jij nodig hebt. Ik werk uitsluitend met natuurlijke producten en etherische olin, bijvoorbeeld van Ginkels, Botanical Beauty, Volatile en Chi. Elke behandeling gaat gepaard met kundig advies. Omdat jouw gezondheid me aan t hart gaat. Boek online je afspraak. Ik masseer vanuit de overtuiging dat een respectvolle en waardevolle aanraking je lichaam en geest weer in balans brengt en gebruik uitsluitend etherische, natuurlijke producten die de huid intensief verzorgen. Je mag zelf aangeven welke massage je wilt ervaren, maar vaak maak ik zelf ook een combinatie van alle technieken die ik heb, afhankelijk van je wensen en van wat ik tegenkom tijdens de massage.
Home.
De tarieven en openingstijden van massage Topfit 2018 vindt je. Bij massagepraktijk TopFit Tilburg kunt u terecht voor een sportmassage., Zaterdag, 19 April 2014 0000.: Kinesio Taping is een techniek waarbij gebruik gemaakt wordt van de natuurlijke herstelprocessen van het lichaam.

Diverse Thaise massages, Traditionele Thaise Massage, Thaise Oliemassage, Voetmassages en Gezichtsmassages voor zowel mannen als meer. Bij Chockdee in Tilburg geven we traditionele Thaise massage en oliemassage ontspannend in een warme en huiselijke sfeer. De massages zijn voor zowel mannen als meer.
The Senze Beauty Thai Spa: Massage Tilburg.
The Senze Beauty Thai Spa is dé rustgevende plek voor een traditionele Thaise massage, ontspanningsmassage, pedicure, gezichtsbehandelingen en visagie hair styling in Tilburg. Ons professionele team van gediplomeerde masseurs staat zes dagen per week voor je klaar; of je nu komt voor een stevige of juist zachte massage.
Massagesalons in Tilburg: Boek direct online! Treatwell.
In Tilburg zijn vele massagesalons met een variatie aan massages. Naast de klassieke massages kun je kiezen voor een Thaise massage, Chinese massage of een hot-stone massage. Maar vergeet ook niet de full body massage en voetreflex massage voor gehele ontspanning.
Tilburg Massage Massagesalon in Tilburg-Centrum, Tilburg Treatwell.
Toon meer reviews. Bij Tilburg Massage aan de Heuvelpoort in Tilburg bieden Emily, Joanne, Felicia en Rob alle type massages. Of je nu zin hebt in een ontspannende massage of van je pijnklachten af wilt, hier krijgt je lichaam alle aandacht.

Contacteer ons