Op zoek naar massage praktijk den haag?

 
massage praktijk den haag
 
Massagepraktijk Van Teijlingen massages Den Haag.
Ook kunt u iemand verrassen door een massage kado te doen! Bij Van Teijlingen massages in Den Haag kunt u terecht voor verschillende kwaliteitsmassages voor een scherpe prijs: onstpanningsmassage; hotstonemassage; sportmassage; stoelmassage; een combinatie van bovengenoemde massagevormen; massage op locatie; massage bij bedrijven.
Massage Den Haag Praktijk voor massage Bodyflex4You.
Bodyflex4You, praktijk voor massage in Den Haag. Ben je op zoek naar iemand die een goede massage kan geven in de omgeving Den Haag? Bodyflex4You is een massagepraktijk gespecialiseerd in het geven van diverse vormen van massages. Massage bij kanker.
Fair Touch sportmassage Den Haag Scheveningen Sport en ontspanningsmassage Shiatsu behandeling te Scheveningen en Den Haag.
Geen mens is hetzelfde, geen lichaam is hetzelfde vandaar massage op maat. Keuze volop, van shiatsu tot cupping. Kijk verder op de site voor meer info. Mirjam van Gent Wieringsestraat 194 2583 VE Den Haag Mobiel: 06-15086695 e-mail: m.vangent@kpnmail.nl. Wie ben ik. Massage op locatie. Workshop Partner Massage.
Massage Praktijk Silence home.
Door plaatsing van de klankschalen op het lichaam en het aanslaan van de schalen, geeft dit een heerlijke ontspanning. Een massage zorgt niet alleen voor plaatselijke of gehele ontspanning, maar bevordert de bloedcirculatie en de stofwisseling en zorgt ervoor, dat de spieren en weefselspanningen afnemen.
Massage Den Haag Nijmegen.
Kenmerken van de massage in Nijmegen en Den Haag bij Praktijk Uit Handen. Ontstaan en werking van de Trager Approach. Theorie rond het lichaam. Achtergrond en visie Uit Handen massagepraktijk in Den Haag. Visie en achtergrond van Lomi Lomi Massage.
Massage Den Haag, Massage Rijswijk in het Wateringse veld? De beste massages in Den Haag en Rijswijk? Bezoek ons ook in het Wateringse veld.
Wij vinden het belangrijk dat u voor een massage in Den Haag niet te ver hoeft te rijden. Na de massage bent u dan snel weer thuis om na te genieten van uw biologische massage Bio Balance voor huid en geest.
De betere massages van Den Haag Aha Massage.
AHA Massage is een initiatief van Paulien Stikkelman, erkend en gekwalificeerd sportmasseur. De praktijk is gevestigd in een eigen pand met goed uitgeruste praktijkruimten aan het Thomsonplein in Den Haag. Paulien werkt in haar praktijk samen met even gekwalificeerde en ervaren zelfstandige collegas.
Kenko Massagepraktijk Jouw lichaam en geest in balans. Kenko Massagepraktijk Jouw lichaam en geest in balans.
FULL BODY MASSAGE. Welkom bij Kenko. De praktijk in Den Haag van Pilar De Lima. Ons Kenmerk is het bieden van onstpanning en verlichting van klachten op een verantwoorde professionele wijze, met een therapeutische insteek. Of ga naar Massages om meer te weten over de verschillende soorten massages die we aanbieden.

Contacteer ons