Resultaten voor massage praktijk den haag

 
massage praktijk den haag
 
homepage Jan Visser Massagepraktijk.
Van massage voor ontspanning tot massage voor sporters, bekijk de behandelingen pagina voor alle mogelijkheden. Ik ben sportmasseur, gecertificeerd door het Nederlands Genootschap voor Sportmassage. Ik heb ruim 25 jaar ervaring op het terrein van sportmassage in respectievelijk Den Haag en LeidenMerenwijk.
Kenko Massagepraktijk Jouw lichaam en geest in balans. Kenko Massagepraktijk Jouw lichaam en geest in balans.
FULL BODY MASSAGE. Welkom bij Kenko. De praktijk in Den Haag van Pilar De Lima. Ons Kenmerk is het bieden van onstpanning en verlichting van klachten op een verantwoorde professionele wijze, met een therapeutische insteek. Of ga naar Massages om meer te weten over de verschillende soorten massages die we aanbieden.
Massagepraktijk Van Teijlingen massages Den Haag.
Ook kunt u iemand verrassen door een massage kado te doen! Bij Van Teijlingen massages in Den Haag kunt u terecht voor verschillende kwaliteitsmassages voor een scherpe prijs: onstpanningsmassage; hotstonemassage; sportmassage; stoelmassage; een combinatie van bovengenoemde massagevormen; massage op locatie; massage bij bedrijven.
Massage Praktijk Silence home.
Door plaatsing van de klankschalen op het lichaam en het aanslaan van de schalen, geeft dit een heerlijke ontspanning. Een massage zorgt niet alleen voor plaatselijke of gehele ontspanning, maar bevordert de bloedcirculatie en de stofwisseling en zorgt ervoor, dat de spieren en weefselspanningen afnemen.
Massage Den Haag, Massage Rijswijk in het Wateringse veld? De beste massages in Den Haag en Rijswijk? Bezoek ons ook in het Wateringse veld.
Wij vinden het belangrijk dat u voor een massage in Den Haag niet te ver hoeft te rijden. Na de massage bent u dan snel weer thuis om na te genieten van uw biologische massage Bio Balance voor huid en geest.
Massage Den Haag Praktijk voor massage Bodyflex4You.
Bodyflex4You, praktijk voor massage in Den Haag. Ben je op zoek naar iemand die een goede massage kan geven in de omgeving Den Haag? Bodyflex4You is een massagepraktijk gespecialiseerd in het geven van diverse vormen van massages. Massage bij kanker.
De betere massages van Den Haag Aha Massage.
AHA Massage is een initiatief van Paulien Stikkelman, erkend en gekwalificeerd sportmasseur. De praktijk is gevestigd in een eigen pand met goed uitgeruste praktijkruimten aan het Thomsonplein in Den Haag. Paulien werkt in haar praktijk samen met even gekwalificeerde en ervaren zelfstandige collegas.
Massagepraktijk Esfarona Esfarona, praktijk voor integratieve massage, stoelmassage op lokatie, inpulsing en watermassage.
Esfarona, praktijk voor integratieve massage, stoelmassage op lokatie, inpulsing en watermassage. Wat heeft Esfarona u te bieden? Heeft u last van hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten? Dan is integratieve massage wellicht iets voor u! Dit is een heerlijke oliemassage met diepgaande werking voor optimaal resultaat. Heeft u last van stress, trauma, psychosomatische klachten? Vraag dan eens een proefsessie Inpulsing aan! Bent u zwanger en toe aan een heerlijke ontspanningsmassage? Dit kan op verzoek ook in heerlijk warm water, terwijl u ontspant doet het water de rest. Stoelmassage op locatie; thuis of op bijvoorbeeld kantoor, behoort ook tot de mogelijkheden. Stuur een berichtje via het contactformulier voor meer informatie. Interesse in een workshop of massage cursus? Dit is mogelijk voor groepen van 2 tot maximaal 12 personen. Zoeken naar: Zoeken Contactformulier. Uw naam verplicht. Uw e-mail verplicht. 2564 LT Den Haag.

Contacteer ons