Meer resultaten voor massage praktijk den haag

 
massage praktijk den haag
 
Massage Opleiding Cursus Workshop Massagepraktijk.
Contact vanuit je hart., met aandacht, respect en zorgvuldigheid. Contact en adressen. Prins Hendrikplein 1. 2518 JA Den Haag. 2574 EH Den Haag. Copyright 2005-2018 OMB Academie Massage Opleiding Cursus Workshop Tel: 06 45 44 45 69 KvK: 27256565 Disclaimer.
Home Massage, Delft, Lilaea, spieren, klachten, massagepraktijk, ontspanning.
De praktijk in Delft is opgericht door Ina Lindeman. Zij is fysiotherapeute en heeft op een gegeven moment de stap gemaakt om massagetherapeute te worden. In de loop der jaren heeft zij diverse opleidingen massage gevolgd. Daarnaast werkte zij in een aantal gerenommeerde saunacentra en in een massagepraktijk in Den Haag.
Massage Den Haag, Massage Rijswijk in het Wateringse veld? De beste massages in Den Haag en Rijswijk? Bezoek ons ook in het Wateringse veld.
Wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op middels bovenstaand telefoonnummer of ons contactformulier. Wellicht tot snel in onze massagepraktijk in Den Haag het Wateringse veld. Massage Den Haag, Massage Den Haag is onderdeel van Bio Balance massages.
Kenko Massagepraktijk Jouw lichaam en geest in balans. Kenko Massagepraktijk Jouw lichaam en geest in balans.
FULL BODY MASSAGE. Welkom bij Kenko. De praktijk in Den Haag van Pilar De Lima. Ons Kenmerk is het bieden van onstpanning en verlichting van klachten op een verantwoorde professionele wijze, met een therapeutische insteek. Of ga naar Massages om meer te weten over de verschillende soorten massages die we aanbieden.
Massagepraktijk Esfarona Esfarona, praktijk voor integratieve massage, stoelmassage op lokatie, inpulsing en watermassage.
Esfarona, praktijk voor integratieve massage, stoelmassage op lokatie, inpulsing en watermassage. Wat heeft Esfarona u te bieden? Heeft u last van hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten? Dan is integratieve massage wellicht iets voor u! Dit is een heerlijke oliemassage met diepgaande werking voor optimaal resultaat. Heeft u last van stress, trauma, psychosomatische klachten? Vraag dan eens een proefsessie Inpulsing aan! Bent u zwanger en toe aan een heerlijke ontspanningsmassage? Dit kan op verzoek ook in heerlijk warm water, terwijl u ontspant doet het water de rest. Stoelmassage op locatie; thuis of op bijvoorbeeld kantoor, behoort ook tot de mogelijkheden. Stuur een berichtje via het contactformulier voor meer informatie. Interesse in een workshop of massage cursus? Dit is mogelijk voor groepen van 2 tot maximaal 12 personen. Zoeken naar: Zoeken Contactformulier. Uw naam verplicht. Uw e-mail verplicht. 2564 LT Den Haag.
Massagepraktijk Van Teijlingen massages Den Haag.
Ook kunt u iemand verrassen door een massage kado te doen! Bij Van Teijlingen massages in Den Haag kunt u terecht voor verschillende kwaliteitsmassages voor een scherpe prijs: onstpanningsmassage; hotstonemassage; sportmassage; stoelmassage; een combinatie van bovengenoemde massagevormen; massage op locatie; massage bij bedrijven.
Massage Den Haag Praktijk voor massage Bodyflex4You.
Bodyflex4You, praktijk voor massage in Den Haag. Ben je op zoek naar iemand die een goede massage kan geven in de omgeving Den Haag? Bodyflex4You is een massagepraktijk gespecialiseerd in het geven van diverse vormen van massages. Massage bij kanker.
Advertenties van Massage Praktijk Den Haag Speurders.nl.
Speurders.nl maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken van haar of derden om I het gedrag van bezoekers vast te leggen en te analyseren om de websites en apps te verbeteren, II om het mogelijk te maken content via social media te delen en III om de inhoud van haar websites en advertenties beter af te stemmen op uw interesses en IV om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en de informatie toe te voegen aan uw klantprofiel.

Contacteer ons