Meer resultaten voor massagepraktijk eindhoven

 
massagepraktijk eindhoven
 
Eindhoven Massagepraktijk.
Praktijk Puur.
Kathodelaan 1 5651 HC Eindhoven / 31040 844 33 50. Ayurvedische massage Ayurvedische massage. Een heerlijke relaxte sfeer bij PUUR. Ayurvedische marma massage. Een heerlijk warm gevoel bij Puur. Welkom in de wereld van ontspanning. In praktijk PUUR staan uw gezondheid en ontspanning voorop.
MassageEindhovenZest for LifeBATCerkend door div.zorgverzekeraarsAlternatieve Geneeskunde.
Massagepraktijk Estas Eindhoven Holistische massage.
Natuurlijk kun je op zoek gaan naar antwoorden die zich via je lichaam kunnen manifesteren, natuurlijk is het ook oké om een holistische massage te zien als een optimaal middel om te ontspannen en zo problemen van stress, overbelasting en spanning te voorkomen.
Relax Massage Eindhoven.
Op zoek naar een masseur of masseuse voor ontspanningsmassage, rugklachten of duo-massage in Eindhoven? Relax Massage Eindhoven. Intuïtieve ontspanningsmassage is een oliemassage die vanuit het gevoel wordt gegeven en waarbij gekeken wordt naar het individu. Deze ontspanningsmassage is dus geheel aan jouw wensen aan te passen.
Massage Ayurvedische stijl en technieken Massage Eindhoven.
Massage" Eindhoven" officiële website voor een ruime keuze uit massages. Welkom bij Massagepraktijk: Massage" Eindhoven. Hier kunt u kiezen uit een ruim assortiment massages. Of het nu gaat om een klassieke, oosters getinte of Ayurvedische massages in elke categorie is wel een massage te vinden die bij u past.
Massagerijk Eindhoven Verrijk u zelf met een massage.
Massagerijk Eindhoven is gevestigd in de wijk Meerhoven vlakbij Veldhoven. Ik ben een gediplomeerd masseuse voor ontspanningsmassage, kruidenstempelmassage, hotstonemassage en voetreflexmassage. Dames, heren en kinderen kunnen bij mij terecht voor een professionele massage in een rustige en ontspannen sfeer. Jarenlang ben ik werkzaam geweest als gediplomeerd leidster in verschillende kindercentra en ik heb daardoor veel werkervaring opgedaan met kinderen, zo ook met kinderen die net wat meer begeleiding nodig hebben. Door de geboorte van mijn eigen kinderen in 2001 en in 2008, ben ik minder gaan werken en heb ik mij grotendeels gericht op de opvoeding van mijn kinderen. De kennis, ervaring en scholing die ik de afgelopen jaren heb opgedaan zorgen ervoor dat ik in mijn massagepraktijk graag met kinderen werk.
SportMassagepraktijk Bosboom www.bosboomsportpraktijk.nl.
Legt beschermende tapes en bandages aan en verzorgt EHBSO. De praktijk ligt in het centrum van Eindhoven en is makkelijk bereikbaar met genoeg parkeerruimte. Alle behandelingen gaan volgens afspraak. SportMassagepraktijk Bosboom Goorstraat 27a 5613 BL Eindhoven T: 0624989808 @: info@bosboomsportpraktijk.nl.

Contacteer ons