Meer resultaten voor massagepraktijk eindhoven

 
massagepraktijk eindhoven
 
Homepage Massagepraktijk Maxwellnezz, massage / masseur in Eindhoven.
Massage/masseur in Eindhoven. Gun jezelf een heerlijke ontspannende massage. Een paar positieve effecten van een massage: Het stimuleert de bloedsomloop, de stofwisseling en het immuunsysteem. Het geeft verlichting bij gespannen spieren en spierpijn. Het geeft je een gevoel van welbehagen en pure verwennerij.
Eindhoven Massagepraktijk.
Sportmassage in Eindhoven.
Heb je vragen ten aanzien van een behandeling? Dan bel of mail je natuurlijk ook! NB In mijn praktijk worden géén erotische/seksuele massages/handelingen verricht. Ik sta als erkend en gediplomeerd sportmasseur geregistreerd in het kwaliteitsregister van het NGS. Massagepraktijk Ineke Maas. 5629 MK Eindhoven.
Massagerijk Eindhoven Verrijk u zelf met een massage.
Massagerijk Eindhoven is gevestigd in de wijk Meerhoven vlakbij Veldhoven. Ik ben een gediplomeerd masseuse voor ontspanningsmassage, kruidenstempelmassage, hotstonemassage en voetreflexmassage. Dames, heren en kinderen kunnen bij mij terecht voor een professionele massage in een rustige en ontspannen sfeer. Jarenlang ben ik werkzaam geweest als gediplomeerd leidster in verschillende kindercentra en ik heb daardoor veel werkervaring opgedaan met kinderen, zo ook met kinderen die net wat meer begeleiding nodig hebben. Door de geboorte van mijn eigen kinderen in 2001 en in 2008, ben ik minder gaan werken en heb ik mij grotendeels gericht op de opvoeding van mijn kinderen. De kennis, ervaring en scholing die ik de afgelopen jaren heb opgedaan zorgen ervoor dat ik in mijn massagepraktijk graag met kinderen werk.
Massagepraktijk Estas Eindhoven Holistische massage.
Natuurlijk kun je op zoek gaan naar antwoorden die zich via je lichaam kunnen manifesteren, natuurlijk is het ook oké om een holistische massage te zien als een optimaal middel om te ontspannen en zo problemen van stress, overbelasting en spanning te voorkomen.
Ayurvedische massages in Eindhoven massage-info.nl.
Massagesalon harmonie Eindhoven. Top schoonheid saloon, medewerkers zijn gespecialiseerd in diverse technieken van diverse massages, facelifting, bodylifting, Anti-Aging, Botox, Filler's, gezicht. In de omgeving binnen 10 km. Praktijk voor Natuurgeneeskunde Triskal Waalre. Integrale massagetherapie, VERGOED DOOR ZORGVERZEKERAAR. Ik maak gebruik van een GEZONDHEIDSCHECK op fysiek, mentaal/emotioneel en meridiaan niveau. Technieken die ik. Massage praktijk Leona Dortmans Son en Breugel. Massage is er voor iedereen, jong en oud. Men kan gemasseerd worden: bij lichamelijke klachten niet goed in je vel zitten om je vitaal te voelen. Het stimuleert het. Business Health Treatment Geldrop en Overal in Noord-Brabant. In de omgeving binnen 15 km. Massagepraktijk Gaby Schellens Eersel.
Eindhoven Massagepraktijk.
Masseur in Eindhoven massage-info.nl.
Als paramedicus geef ik Triggerpoint therapie / massage met houdingcorrectie en oefeningen als beste combinatie bij pijnbestrijding van zeer uiteenlopende klachten; nek., Massagesalon harmonie Eindhoven. Top schoonheid saloon, medewerkers zijn gespecialiseerd in diverse technieken van diverse massages, facelifting, bodylifting, Anti-Aging, Botox, Filler's, gezicht. Massagepraktijk Myocare Eindhoven.

Contacteer ons