Meer resultaten voor thaise traditionele massage

 
thaise traditionele massage
 
Chockdee Thaise massage in Tilburg.
Onze professionele en gecertificeerde masseuses helpen uw lijf te herstellen, ontspannen en versterken. Er zijn vier massages: de traditionele Thaise massage, oliemassage, kruidenstempelmassage en voetreflex massage. Na uw massage geniet u van vers fruit en een lekker drankje én gaat u als herboren naar huis.
Thaise massage Wikipedia.
Traditionele Thaise massage of nuat phaen boran Thai: antieke" massage stijl, is een van s werelds oudste geneesmethoden. De Thaise mensen zagen ziekte als onbalans in het lichaam of de geest en ze zochten hulp in de lokale tempel. Zij werden behandeld met de vier elementen van de traditionele geneeskunst: spirituele ondersteuning, voedingsondersteuning, kruiden en massage.
Welkom bij Oriental Health Center Traditionele Thaise Massages.
De massage is sindsdien onderdeel van de Thaise geneeskunde. De massage wordt toegepast om lichamelijke klachten en bepaalde aandoeningen te behandelen. Maar er geldt ook dat voorkomen beter is dan genezen, en Thaise massage werkt in dit opzicht zowel preventief als herstellend.
Thaise traditionele massage Pho Thammakhot Thaise Massages Katwijk.
Hierdoor verschillen de behandelingen behoorlijk in stijl en effectiviteit. Traditionele Thaise massage is een complete lichaamsbehandeling, die acupressuur, reflexologie, yoga en de typische rekkingen en strekkingen integreren binnen een uitgekiend choreografisch spel tussen de masseuse en de patiënt. Traditionele Thaise massage brengt de belangrijkste spiergroepen in balans.
Traditionele Thaise Massage Artiscent Wellness Kanaalkade 48 Alkmaar.
Je spieren even lekker los laten masseren door middel van een Traditionele Thaise Massage is altijd wenselijk, dit moet je een keer ervaren hebben hoe fijn en geweldig dit is. Je zal de Thaise Massage ervaren alsof je op vakantie bent in Thailand.
DutchAsianHealthCenter Traditionele Thaise Massage.
Traditionele Thaise Massage. De traditionele Thaise massage is eigenlijk een passieve vorm van yoga. Door middel van rustige bewegingen, acupressuur, rekken, masseren en reflexologie worden energiebanen in het lichaam gestimuleerd. Deze vorm van massage heeft een positieve invloed op o.a.
Thaise Massage Traditionele Thaise Massage of een zachte en heerlijke massage gecombineerd met oliën.
Home TMp 2017-12-03T1052360000.: Traditionele Thaise Massage. Traditionele Thaise Massage of nuatphaenboran is een vans werelds oudste geneesmethoden. Het lichaam van de gemasseerde wordt tijdens een massage in diverse yoga-posities gebracht. Het zorgt voor versoepeling van huid, spieren, zenuwbanen en verbetert de bloedcirculatie.
Wat is Thaise massage? Pakjira Original Thaise Massage.
Het effect van een Thaise massage houdt ongeveer drie tot vier dagen aan. Traditionele Thaise massage in de praktijk. Bij binnenkomst worden je voeten gewassen en als je kiest voor de traditionele Thaise massage heb je gelegenheid om je om te kleden in een speciaal gewaad welke gemakkelijk zit en geen belemmering vormt voor de massage.

Contacteer ons