Resultaten voor thaise massage cursus

 
thaise massage cursus
 
Thaise massage cursussen.
Onze eendaagse Thaise massagecursussen zijn een ideale kennismaking met Thaise yogamassage en Thai Dee. Ze worden op meerdere locaties in het land gegeven. Er zijn drie verschillende cursussen: Thaise massage in rugligging, buikligging en zijligging. Per cursus leer je een massage van een half uur.
Cursus erotische massage Mama en zo.
Cursus erotische massage. Een erotische massage is meer dan een uitgebreid, lang voorspel. Het is dé manier om optimaal van elkaar te genieten en lekker samen te ontspannen. Wij geven je vijf spannende erotische massagetechnieken, voor een spannend avondje samen.
Opleiding: Cursus Yoga Massage Springest.
Het effect van de cursus thaise massage is zowel ontspanning als activering. Het ontvangen van een thaise massage is zoals het doen van yoga-oefeningen zonder dat je je ervoor hoeft in te spannen terwijl je tegelijkertijd een acupressuur behandeling krijgt!
Thailand Forum Bekijk onderwerp massage cursus bangkok.
Voor 20 bath kun je op het dak van de school heel erg lekker eten en het is gewoon heel leuk om thaise mensen te ontmoeten op zo'n' cursus. Nou ja, ik kan het je dus erg aanraden, je krijgt voor dat geld een hoop gezeligheid en een zeer gedegen opleiding!
ITM Thai Hand Amsterdam International Training Massage School.
After this program you can work as a masseur in companies giving massages to office workers, on festivals, in Spas, your own massage place etc. Become a certified massage therapist in Table Massage, Chair Massage, Foot Reflexology and Deep Tissue and Sports Massage.
Thai Massage Holland.
De cursus Thaise massage level 1, Thaise tafelmassage en Thaise voetmassage. voldoen aan de richtlijnen van het Thaise ministerie van onderwijs voor de opleiding. van traditionele Thaise masseurs. Na de training krijgt u een diploma van de T.M.C. De overige diplomas Thaise oliemassageThaise, stoelmassage en Thaise massage.
Thaise massage cursus leer de thaise massage in 2 dagen!
Het effect van de cursus thaise massage is zowel ontspanning als activering. Het ontvangen van een thaise massage is zoals het doen van yoga-oefeningen zonder dat je je ervoor hoeft in te spannen terwijl je tegelijkertijd een acupressuur behandeling krijgt!
Cursus Thaise voet onderbeenmassage Wellness Academie.
Wat 20 jaar geleden voor Chris Vansant begon als een uitstapje naar de onbekende massagewereld via een korte cursus holistische massage is voor hem uitgegroeid tot een belangrijke missie; aan andere mensen zijn ervaring en kennis van de Thaise massage overbrengen.

Contacteer ons