Resultaten voor thaise massage cursus

 
thaise massage cursus
 
Workshop Traditionele Thai massage Top Sportmassage.
Heb je Thaise massage leren kennen tijdens vakantie en wil je dit ook leren in Nederland? Doe je Yoga en wil je hier wel meer mee doen? Ben je masseur en wil je je technieken uitbreiden? Of ben je gewoon nieuwsgierig? TOP-Sportmassage biedt workshops en cursussen aan voor beginners en gevorderden. Een introductie cursus duur 4 uur met snackjes, fruit, didactisch materiaal en thee voor slechts 59.,
Thaise massage cursus leer de thaise massage in 2 dagen!
Het effect van de cursus thaise massage is zowel ontspanning als activering. Het ontvangen van een thaise massage is zoals het doen van yoga-oefeningen zonder dat je je ervoor hoeft in te spannen terwijl je tegelijkertijd een acupressuur behandeling krijgt!
Opleiding Thaise massage Jolange Opleidingen.
Aan het eind van de Thaise massage opleiding kun je een algehele Thaise massage behandeling geven en heb je geleerd om bewuster met je eigen lichaam en dat van een ander om te gaan. Deze praktische Thaise massage cursus is zeer arbeidsintensief, maar stelt jou in staat een volledige massagesessie van ongeveer 90 minuten uit te voeren.
Cursus: Cursus Thaise Massage Springest.
Cursus Thaise Massage. group Incompany training. Cursus Thaise Massage. De leerproducten van de aanbieder ZK-Academie zijn helaas niet meer beschikbaar op Springest. Bekijk hieronder enkele alternatieven.: NLP Practitioner bij SenSolid Ontwikkel je communicatie en managementvaardigheden met Neuro Linguistisch Programmeren. Tijdens onze opleidi.
Cursus Thai Massage Esoterra massageopleidingen.
Contact en locaties. Cursus Thai Massage. Thaise massage is een bijzondere massagevorm die gegeven wordt op de grond met de kleding aan. Deze cursus leert je een van de meest bijzondere vormen van Thai massage. Een massagevorm die uitermate geschikt is voor de Westerse mens.
Thaise yogamassageThai Dee.
Zij houdt van de Thaise massage, ik ken geen een opleiding waar je zo veel persoonlijke aandacht krijgt. Docent Hbo-Biologie yogadocent Mindfullnes docent Thaise massagetherapeut. Vind het een goede, degelijke en complete opleiding, met compassie gegeven, een goede sfeer en daarnaast ook oog voor de persoonlijke ontwikkeling van leerling! Ik wil nog even zeggen dat ik aan de stoelmassage cursus een hele leerzame dag heb gehad.
Massagecursus in Chiang Mai.
Thai Massage at Jera's.' Mei 2011 ben ik voor 3 weken naar Chiang Mai in Thailand afgereisd voor een cursus Thaise massage! Dit heb ik gedaan bij www.tmcschool.com. Ik had daarvoor helemaal geen ervaring op het gebied van massage en in mijn werk als verpleegkundige heb ik er ook weinig mee te maken.
Thaise massage cursus Utrecht Thai Dee.
Eendaagse Thaise massage cursus Utrecht. Hier vind je alle eendaagse Thaise massage cursussen van Thai Dee in Utrecht op een rij. Er zijn drie verschillende cursussen: Thaise massage in rugligging, zijligging en buikligging. Naast Utrecht kun je voor de eendaagse Thaise massage cursussen ook in Arnhem, Rotterdam en Nieuwegein terecht.

Contacteer ons