Meer resultaten voor opleiding thaise massage

 
opleiding thaise massage
 
Thaise massage opleiding THAI DEE.
Welkom bij Thai Dee, het opleidingsinstituut voor Thaise Yogamassage. Wil je van Thaise massage je beroep maken, dan ben je bij Thai Dee op de juiste plek. We bieden een eenjarige CRKBO, KTNO, BATC en THAI erkende opleiding tot masseur in de Thaise yogamassage.
Cursus erotische massage Mama en zo.
Wissel deze af met normale massage om de spanning vast te houden. Je kunt natuurlijk op elk moment beslissen om de massage over te laten gaan in een vrijpartij of kies ervoor om dit zijn verwenmoment te laten zijn. Wat jij wil!
Thaise massage in de buurt van Utrecht Treatwell.
Naast dat de massage prettig moet zijn om te ondergaan moet deze ook daadwerkelijk effect hebben op de pijnklacht. Haar opleiding heeft zij afgerond aan Thai Dee; het erkende opleidingsinstituut voor Thaise Yogamassage in Nederland. Daarnaast heeft zij een gedeelte van haar opleiding in Thailand gedaan en volgde zij een aanvullende training stoelmassage.
Cursus Thai Massage Esoterra massageopleidingen.
Cursus Thai Massage. In deze cursus word gewerkt met de principes van Ajahn Pichest. Hij is een van de laatste overgebleven Thaise boeddhistische massage leermeesters. De principes van Pichest gaan uit van een stabiel en gezond zelf en simpele basiswaarden vanuit het leven.
Thaise massage cursus leer de thaise massage in 2 dagen!
Massage opleiding 1 jr. Opleiding Yoga Massage 1 jr. Opleiding Energetisch Masseur 1 jr. Massage Therapeut 3 jr. Meditatie Training 6 mnd. Meditatie Opleiding 1 jr. Cursus Klassieke massage. Workshop Voetmassage en Handmassage. Thaise Yoga Massage. Massage Therapie Cursus. Cursussen Persoonlijke Ontwikkeling.
Cursus Thaise voet onderbeenmassage Wellness Academie.
In Thailand leerde hij de Thaise lichaamsmassage zuidelijke stijl uit eerste hand van belangrijke massagemeesters aan de Thai Massage School of Chiang Mai. Daarna volgde hij de opleiding voetmassage aan de Wat Pho in Bangkok. Enkele jaren later keerde hij terug naar Chiang Mai voor de opleiding Thaise lichaamsmassage noordelijke stijl.
Thaise Yogamassage.
Pre-Teacher Training YP40. Yoga Docenten Opleiding RYT200. Therapeutische Adjustment training YP100. Trauma Healing part 2 YP5. The art of teaching Ashtanga Vinyasa based Yoga YP25. Yoga Nidra training YP20 introductie YP5. Thaise yogamassage: yoga for the lazy. Thaise yogamassage is niet alleen voor mensen die spiritueel in het leven staan en bekend zijn met yoga. Het is ook voor mensen die gewoon bewust willen leven. Bijvoorbeeld voor mensen die veel bezig zijn met hun lichaam, zoals sporters. Maar ook voor mensen die een gezonde levensstijl en een gezond lichaam nastreven. Of voor iedereen die af en toe eens lekker wilt ontspannen. Want de massage heeft niet alleen een ontspannende werking op het lichaam, maar ook op de geest.
Thai Massage Holland.
De cursus Thaise massage level 1, Thaise tafelmassage en Thaise voetmassage. voldoen aan de richtlijnen van het Thaise ministerie van onderwijs voor de opleiding. van traditionele Thaise masseurs. Na de training krijgt u een diploma van de T.M.C. De overige diplomas Thaise oliemassageThaise, stoelmassage en Thaise massage.

Contacteer ons