Resultaten voor opleiding thaise massage

 
opleiding thaise massage
 
Thaise massage cursus leer de thaise massage in 2 dagen!
Meditatie Training 6 mnd. Meditatie Opleiding 1 jr. Cursus Klassieke massage. Workshop Voetmassage en Handmassage. Thaise Yoga Massage. Massage Therapie Cursus. Cursussen Persoonlijke Ontwikkeling. Wellness Massage Week. Online Mindfulness Cursus. Thaise massage cursus. In de thaise massage cursus wordt een oude kunst van lichaamstherapie voor genezing, gezondheid en transformatie behandeld.
Thai-Twist Thai yoga massage.
Workshop op zondag. De geheimen van Thaise Yoga Massage: 2 avonden van 2 uur Deze workshop is opgebouwd uit twee modules van elk twee uur en dekt de hele lesstof uit de Introductie Thaise Yoga Massage. Door deze opsplitsing is het minder inspannend.
Opleiding Thaise massage Jolange Opleidingen.
Aan het eind van de Thaise massage opleiding kun je een algehele Thaise massage behandeling geven en heb je geleerd om bewuster met je eigen lichaam en dat van een ander om te gaan. Deze praktische Thaise massage cursus is zeer arbeidsintensief, maar stelt jou in staat een volledige massagesessie van ongeveer 90 minuten uit te voeren.
Cursus Thai Massage Esoterra massageopleidingen.
Cursus Thai Massage. In deze cursus word gewerkt met de principes van Ajahn Pichest. Hij is een van de laatste overgebleven Thaise boeddhistische massage leermeesters. De principes van Pichest gaan uit van een stabiel en gezond zelf en simpele basiswaarden vanuit het leven.
Thaise yogamassageThai Dee.
Director Thai massage department Reidman institute Israel Docent Thaise acupressuur Thaise massage. Lieve Tirza, de reis door de wereld van de Thaise massage met jou als gids, is een verreiking aan mijn leven. Jouw duidelijke keuze voor kwaliteit en het steeds in beweging laten zijn van de opleiding.
Thai Massage Holland.
De cursus Thaise massage level 1, Thaise tafelmassage en Thaise voetmassage. voldoen aan de richtlijnen van het Thaise ministerie van onderwijs voor de opleiding. van traditionele Thaise masseurs. Na de training krijgt u een diploma van de T.M.C. De overige diplomas Thaise oliemassageThaise, stoelmassage en Thaise massage.
Massage opleiding Thai Dee MBO en HBO niveau.
Traditionele Thaise geneeswijzen worden gekoppeld aan moderne Westerse medische kennis, inzichten en onderzoekmethodes. In 10 jaar tijd ontwikkelde massage opleiding Thai Dee zich mede hierdoor tot de driejarige door zorgverzekeraars en op Hbo-niveau erkende opleiding tot Thaise massagetherapeut. Docenten Thai Dee.
Cursus Thaise Massage De Schoonheidsschool.
Professionele opleiding thaise massage. Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als thaise masseur moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van thaise masseur aan.

Contacteer ons