Meer resultaten voor massage amsterdam

 
massage amsterdam
 
Vergelijk 7 Massage trainingen in Amsterdam en boek meteen op Springest.
Amsterdam Filters wijzigen keyboard_arrow_right. Tip: bekijk ook de Massage producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: Boek 8, Thuisstudie 6, E-Learning 2, of Massage in heel Nederland 46. Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.
Beste Massage in Oost, Amsterdam, Noord-Holland Yelp.
1015 PV Amsterdam Telefoonnummer 0638-358185. China Massage City. Oost, Dapperbuurt Dapperstraat 44-1. 1092 CK Amsterdam Telefoonnummer 020-6921271. Wellness centrum, Massage. Zuid, Rivierenbuurt Amstelkade 66. 1078 AK Amsterdam Telefoonnummer 020-2333822. Amsterdam Massage Center. Centrum Kerkstraat 175. 1017 GH Amsterdam Telefoonnummer 020-4278176.
Amsterdam Massage Ontspanningsmassage in Amsterdam.
Welkom bij Amsterdam Massage. Sinds 2007 het fijnste plekje voor een ontspannende massage in Amsterdam! Amsterdam Massage is de praktijk van HBO gediplomeerd masseur Jeroen. Hij masseert op maandag t/m vrijdag in zijn ruime en rustige praktijk aan het Westerpark in Amsterdam.
Be-Balanced Massage Amsterdam.
Meer informatie en wat een massage voor u kan betekenen, kunt u op mijn website vinden. ENG: The massages take place in a separate massage room at my home location, East Dock Island, near Central Station. Be-Balanced Massage Amsterdam offers Loyalty stamp cards.
Onze massages Welkom bij Koan Float Amsterdam.
Bij Koan Float maken wij gebruik van een speciale zwangerschapstafel. Er zitten uitsparingen voor de buik en borsten in, zodat u toch heel comfortabel op u buik kunt liggen. FLOAT MASSAGE CENTRE. Herengracht 321, Amsterdam. Open daily between 0930: 2300.:
Massagesalons in Amsterdam: Boek direct online! Treatwell.
Geen probleem, ook in het weekend kun je in Amsterdam bij heel veel spas en massage of beautysalons terecht voor een heerlijke ontspannende of probleemoplossende massage. De prijzen van een massage in Amsterdam variƫren van 15, tot 115. Boek nu je massage in Amsterdam.
Shiatsu en Zwangerschapsmassage in Amsterdam Arigato.
Een shiatsu massage bij Arigato is een heerlijk kado aan jezelf of een ander. Ze masseert met veel kennis van zaken en intuitief en ze creert altijd een hele fijne, prettige ontspannen sfeer. Ik raad iedereen een Indra aan in z'n' leven. Geen last meer van schouder, rug en obstipatie! Zonder twijfel de beste en meest effectieve therapie die ik heb gehad, ook gedurende mijn zwangerschap. Indra is heel hartelijk en deskundig. Stelt je op je gemak, een fijn mens met kwaliteit. Heb t dan ook al aan meerdere mensen aangeraden en zij worden er net zo enthousiast van. Alles wat vast zit zit nu los, het is echt het moment voor mezelf waar ik totaal ontspan en waar ik dagen naar kan uitkijken. Al meer dan tien jaar alweer heb ik onder naam Arigato mijn massagepraktijk in Amsterdam.
Massage Amsterdam Sento.
Op zoek naar massages in Amsterdam? Bij Sento Spa Health Club staan onze masseurs voor je klaar. Massages worden toegepast om te ontspannen, pijn in spieren weg te nemen en herstel van diverse klachten te bevorderen. Naast deze lichamelijke voordelen wordt een massage als rustgevend ervaren en zorgt het voor een stress verminderende werking.

Contacteer ons