Op zoek naar massage amsterdam?

 
massage amsterdam
 
6x hier wil je een massage in Amsterdam: Amayzine.com.
Akasha Conservatorium Hotel Ayurvedische massage. Eén van de mooiste spas in Amsterdam is de Akasha spa in het Conservatorium Hotel, waar naast de holistische spa ook de meest bevredigende massages gegeven worden. Vooral de traditionele Indiase holistische massage is een absolute aanrader als je even niet zo lekker in je vel zit.
Spa Rose Oriental massage Amsterdam Zuid.
Were located at Arent Janszoon Ernststraat 729 in Amsterdam Buitenveldert, within walking distance of the bustling Zuid-As business district and the Gelderland Plein shopping mall. The essence of the Spa Rose experience relies on bestowing a customized massage treatment specific to every individual guest.
MassageWork Amsterdam Feel good in no time.
1069 ZJ Amsterdam. 06 122 383 26 bart@massagework.nl. HELP ONS EN SCHRIJF EEN REVIEW. Ben je tevreden met de massage die je hebt ontvangen. Dan stellen wij het op prijs als je een review zou willen schrijven. GA DIRECT NAAR.
Ontspanningsmassage Amsterdam: 50 minuten genieten Spa Sport Hotel ZUIVER.
Entree tot de spa vanaf 09.00 uur. Geniet van een 25-minuten durende ontspanningsmassage, gezichtsbehandeling of hotstone massage. Neem deel aan alle sauna opgietingen. Neem tussen 12.00 uur en 14.00 uur plaats in het buffetrestaurant voor een luxe lunchbuffet. Bij vertrek ontvang je het Zuiver 10 jaar magazine cadeau! Van 91, voor 69! Wat is een ontspanningsmassage? Een ontspanningsmassage is een uitgebreide lichaamsmassage voor het hele lichaam. Door de zachte tot stevige knedingen worden de huid en spieren ontspannen. Dit stimuleert de doorbloeding, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Het doel van de ontspanningsmassage bij Zuiver is om los te komen van de dagelijkse stress en het lichaam totale ontspanning te laten voelen. 93 % van de klanten beveelt ons aan. 8 saunas, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer! Reserveer online en betaal op locatie! Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!
Silkthai Thaise Massage Amsterdam.
NL / EN. Thaise Massage Amsterdam. welkom bij Silkthai. Wij bieden traditionele Thaise massages voor dames en heren. Last van stress? Of gewoon zin in een heerlijke massage? Ons ervaren team helpt graag. Een afspraak maken is niet noodzakelijk maar wel aan te raden.
Massage aan huis Back to Balance Amsterdam Westerpark 31650268548.
Massage aan huis. Massage aan huis. Heerlijk ontspannen in een vertrouwde omgeving. Ik masseer ook aan huis. Voor optimaal comfort of bij ziekte en handicap kom ik naar je toe. Ik neem zelf een massagetafel met handdoeken, lakens en olie mee.
Home Beijing Massage. drop. heart.
Bij Beijing Massage in de Kinkerstraat, Amsterdam vindt u Traditionele Chinese ontspanningsmassage. Een ontspanningsmassage helpt bij vermoeidheid, stress of pijnklachten. Ook voor verlichting van stijve spieren of gewrichtspijn kan een massage uitkomst bieden. Het is een eeuwenoude techniek die van generatie op generatie is overgedragen en is gebaseerd op het principe van innerlijke balans en harmonie.
Mijn favoriete massage plekken in Amsterdam This Girl'S' Black Book.
Daarom deel ik graag mijn favoriete massage plekken in Amsterdam, met omschrijving voor wie de masseur/masseuse geschikt is.: Pereg Ayurvedische massage, Nathalie Janssen. Jaren geleden leerde ik Nathalie kennen en inmiddels ga ik al bijna een jaar maandelijks naar haar toe voor een energetische ayurvedische massage waarbij zij aanvoelt wat er speelt in mijn lichaam en hoofd.

Contacteer ons