Meer resultaten voor massage amsterdam

 
massage amsterdam
 
FysioMassage GOED Fysiotherapie Amsterdam Noord.
Of geef een vriendin een massage cadeau! Neem contact met ons op en maak een afspraak! GOED op gewicht. GOED op adem. GOED voor je hart. Aanmelden / intake. Core Stability training. 17 mei 2018. Ga naar Informatie voorlichtingsavond. GOED Fysiotherapie is aangesloten bij.: GOED Fysiotherapie voldoet aan alle normen van zorgverzekeraars en is daarmee een.: GOED spreekuur orthopedie. Last van de achterzijde van je voet en enkel? Pijn in de voorzijde van de schouder? Last van de hiel na hardlopen of een lange wandeling? Last van pijn aan de voorzijde van de knie? Pijn in de bovenkant van mijn onderarm nabij de elleboog? Over Goed fysiotherapie. GOED voor je hart. GOED op adem. GOED op gewicht. Aanmelden / intake. Core Stability training. Fysiotherapie GOED Locaties. Maandag 8.00 21.00. Dinsdag 8.00 21.00. Woensdag 8.00 21.00. Donderdag 8.00 21.00. Vrijdag 8.00 21.00. Zaterdag 8.00 16.00. Zondag 10.00 14.00. zondag alleen van oktober tot mei. 1023 NL Amsterdam.
Massage Opleiding Amsterdam Massage Cursus Amsterdam.
Klik hier voor meer info over de massage cursus Amsterdam. Meer info over de massage opleiding in Amsterdam. Massage Afspraak Maken. Reiki Afspraak Maken. Massage Cursus Utrecht. Massage School Utrecht. Massage cursus limburg. Massage cursus noord-holland. Massage Opleiding Noord Holland.
Akademie voor Massage en Beweging Akademie voor Massage en Beweging Opleiding en Training AmsterdamAkademie voor Massage en Beweging Amsterdam Akademie voor Massage en Beweging.
Open Dag Akademie voor Massage en Beweging. Op 26 augustus organiseert de Akademie voor Massage en Beweging weer een OPEN DAG, met proeflessen, gratis massages, gesprekken met docenten en oudstudenten en een interessante lezing van Estelle Smits directeur Massage bij Kanker. Akademie voor Massage en Beweging Amsterdam.
Vind massage amsterdam op Marktplaats.nl.
Massage in amsterdam, utrecht t gooi. Op de site beoordeeld met een 91, door ruim 75 klanten! Een therapeutische klassieke massage of energetische massage aan huis in de regio's' amsterdam of in de praktijk te amsterdam. Therapeutische massage wordt vergoed door zorgverzekeraars indien je.
Thaise massages voet, nek en gewrichten massages in Amsterdam.
Thaise massage is sterk beïnvloed door yoga, de Ayurvedische en de Chinese geneeskunst. De bewegingen lijken vaak veel op die van yoga, de aandacht voor de drukpunten komt uit de Ayurveda en de meridianen uit de Chinese geneeskunst. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? NEEM CONTACT OP. Thailand-Dreams Wellness en Massagesalon heeft een ruim aanbod aan massagebehandelingen tegen scherpe prijzen. Hugo de Grootplein 20 1052 KX Amsterdam.
Nara Wellness Spa Gezondheidsmassage en huidverzorging.
Visit us at our spa at Kinkerstraat 61 in Amsterdam. Swedish or traditional Thai massage. Thaise massage Thaise massage of Thaise yoga massage is een oude helende methode die acupressuur met de Indiase ayurvedische principes combineert en tijdens de behandeling wordt bijgestaan door yogahoudingen.
Lieverlos: massage-yoga-mindfulness, Rivierenbuurt Amsterdam-Zuid.
Niets forceren en niets wat niet prettig aanvoelt, maar wel zodanig dat je je na de tijd herboren voelt en 10 cm langer. Wat wellicht alles zegt, is dat ik inmiddels niet meer in Amsterdam woon maar nog speciaal voor Carolien naar Amsterdam rijdt voor een massage!
Shiatsu en Zwangerschapsmassage in Amsterdam.
Bij Arigato ben je van harte welkom voor massages op maat. Iedere massage is helemaal op jou aangepast. Kies uit Shiatsu, Deep Tissue of ontspanning. Een aparte categorie zijn natuurijk de Zwangerschapsmassages, ook daarin is Arigato al meer dan 10 jaar gespecialiseerd. De aanpak bij Arigato is integraal, Dat wil zeggen dat waar nodig technieken uit zowel de westerse als de oosterse massagekunst gebruikt worden voor een optimaal resultaat. Blijf niet rondlopen met klachten en/of stress, maar boek vandaag nog een behandeling. You won't' regret it. Vanzelf zijn onze masseurs zeer ervaren en gepassioneerd over hun vak zodat je altijd in goede handen bent. Een cadeaubon van Arigato is altijd een goed idee. Verras je lief, collega, moeder, partner of vriend met een bon voor een heerlijk uurtje totale ontspanning. Eenvoudig hier te bestellen. Arigato staat bovenaan de lijst met de 10 beste massagesalons in Amsterdam, volgens de lezers van Het Parool.

Contacteer ons