Meer resultaten voor massagepraktijk den haag

 
massagepraktijk den haag
 
Chinese Massage in Den Haag.
Chinese Massage in Den Haag 44. Waar vroeger de meeste Chinese massage salons gevestigd waren in het Haagse Chinatown in het centrum rond de Wagenstraat, zijn er tegenwoordig een groot aantal gevestigd aan de Rijswijkseweg in Den Haag. Den Haag admin.
Massage Den Haag Praktijk voor massage Bodyflex4You.
Maak een afspraak. Massagepraktijk in Den Haag. Mijn naam is Maaike Lafarre, ik ben de eigenaar van Bodyflex4You. In 2001 ben ik deze massagepraktijk gestart, na het afronden van mijn Hbo-opleiding. De eerste massages die in de massagepraktijk werden gegeven waren voornamelijk voetreflextherapie en intensieve rugmassage.
Massage Praktijk Silence home.
Welkom bij Massagepraktijk Silence. Tijdens de massage die je ondergaat, pas ik diverse massagetechnieken toe. Tibetaanse klankschalen bestaan uit een legering. De schalen hebben verschillende afmetingen; daardoor verschillende klanken en trillingen. Het lichaam bestaat voor 70% uit vocht. Door plaatsing van de klankschalen op het lichaam en het aanslaan van de schalen, geeft dit een heerlijke ontspanning.
De betere massages van Den Haag Aha Massage.
De betere massages van Den Haag. Toe aan een ontspannende of een stimulerende massage in Den Haag of omgeving? Vertrouw u toe aan de vaardige handen van AHA Massage. Wij staan met meer dan tien jaar ervaring garant voor kwaliteit.
Lloyd Robinson Holistische massagepraktijk Luister naar je lichaam en voel wat je echt nodig hebt.
Spreekt dit je aan? Twijfel niet en neem contact met me op voor een afspraak. Neem contact met me op. Neem contact met me op. Schrijf mij in voor de nieuwsbrief. Stoelmassage op locatie. Lloyd Robinson Holistische massagepraktijk. 2518 TN Den Haag.
Kenko Massagepraktijk Jouw lichaam en geest in balans. Kenko Massagepraktijk Jouw lichaam en geest in balans.
De praktijk in Den Haag van Pilar De Lima. Ons Kenmerk is het bieden van onstpanning en verlichting van klachten op een verantwoorde professionele wijze, met een therapeutische insteek. Of ga naar Massages om meer te weten over de verschillende soorten massages die we aanbieden. Een volledige lichaamsmassage. Bij overbelaste spieren. Je zelfhelende vermogen te laten aanspreken. Voor jou en je baby. Jouw lichaam en geest in balans. Kenko Massagepraktijk 2017 Design by The Branding Plug.
Massage Nijmegen Den Haag.
Kenmerken van de massage in Nijmegen en Den Haag bij Praktijk Uit Handen. Ontstaan en werking van de Trager Approach. Theorie rond het lichaam. Achtergrond en visie Uit Handen massagepraktijk in Den Haag. Visie en achtergrond van Lomi Lomi Massage.
Massage Den Haag, Massage Rijswijk in het Wateringse veld? De beste massages in Den Haag en Rijswijk? Bezoek ons ook in het Wateringse veld.
Wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op middels bovenstaand telefoonnummer of ons contactformulier. Wellicht tot snel in onze massagepraktijk in Den Haag het Wateringse veld. Massage Den Haag, Massage Den Haag is onderdeel van Bio Balance massages.

Contacteer ons