Zoeken naar massagepraktijk den haag

 
massagepraktijk den haag
 
NUJY Massagepraktijk.
De antwoorden die jou verder kunnen helpen, komen vanzelf. Vertrouw daarop, het is een liefdevolle stap van onbewust naar bewust, met de wetenschap dat je perfect bent zoals je bent, ieder moment. NUJY Massagepraktijk in Den Haag ligt aan de Genestetlaan 185.
Yim Siam Massagetherapie Den Haag.
In mijn massagepraktijk Yim Siam geef ik verschillende massages. Deze zijn in de eerste plaats probleemoplossend om pijn en klachten door het gehele lichaam hoofd, schouders, rug en voeten te verhelpen. Meer over mij. Ma t/m Vr 1000: 2100: uur. Zaterdag 1000: 2000: uur. Laan van Wateringse Veld 831, Den Haag.
Nature Balance Massage in Delft en Den Haag Massage praktijk Delft, Rijswijk en Den Haag, Scheveningen.
Nature Balance Massage in Delft en Den Haag is een professionele massagepraktijk waar rust, ontspanning en kwaliteit voorop staat. Yann Le Nouen is een gediplomeerde sportmasseur met vele jaren praktijkervaring. Hij is gespecialiseerd in sportmassage en het verhelpen van gerichte spierklachten, maar ook voor een klassieke ontspanningsmassage of hotstone massage bent u bij Nature Balance Massage te Delft of Den Haag aan het goede adres.
Kenko Massagepraktijk Jouw lichaam en geest in balans. Kenko Massagepraktijk Jouw lichaam en geest in balans.
De praktijk in Den Haag van Pilar De Lima. Ons Kenmerk is het bieden van onstpanning en verlichting van klachten op een verantwoorde professionele wijze, met een therapeutische insteek. Of ga naar Massages om meer te weten over de verschillende soorten massages die we aanbieden. Een volledige lichaamsmassage. Bij overbelaste spieren. Je zelfhelende vermogen te laten aanspreken. Voor jou en je baby. Jouw lichaam en geest in balans. Kenko Massagepraktijk 2017 Design by The Branding Plug.
Massage Praktijk Silence home.
Welkom bij Massagepraktijk Silence. Tijdens de massage die je ondergaat, pas ik diverse massagetechnieken toe. Tibetaanse klankschalen bestaan uit een legering. De schalen hebben verschillende afmetingen; daardoor verschillende klanken en trillingen. Het lichaam bestaat voor 70% uit vocht. Door plaatsing van de klankschalen op het lichaam en het aanslaan van de schalen, geeft dit een heerlijke ontspanning.
Massagepraktijk Van Teijlingen massages Den Haag.
Ook kunt u iemand verrassen door een massage kado te doen! Bij Van Teijlingen massages in Den Haag kunt u terecht voor verschillende kwaliteitsmassages voor een scherpe prijs: onstpanningsmassage; hotstonemassage; sportmassage; stoelmassage; een combinatie van bovengenoemde massagevormen; massage op locatie; massage bij bedrijven.
Massage Opleiding Cursus Workshop Massagepraktijk.
Contact vanuit je hart., met aandacht, respect en zorgvuldigheid. Contact en adressen. Prins Hendrikplein 1. 2518 JA Den Haag. 2574 EH Den Haag. Copyright 2005-2018 OMB Academie Massage Opleiding Cursus Workshop Tel: 06 45 44 45 69 KvK: 27256565 Disclaimer.
Massage Den Haag Vitality Massage geeft jou een perfecte massage.
De massagepraktijk is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Voor de deur kun je gratis parkeren. Ook dat maakt Vitality Massage Den Haag zo bijzonder. Geen stress en geen kosten voor het parkeren van je auto. Hoe relaxt is dat!

Contacteer ons