Zoeken naar massagepraktijk beginnen

 
massagepraktijk beginnen
 
MASSAGEpraktijk Carma.
Dit heeft mij doen besluiten om per 1 juli 2011 mijn eigen massagepraktijk te beginnen. Om meerdere vormen van massage te kunnen aanbieden heb ik in maart 2011 een workshop hotstonemassage gevolgd, in juli 2011 een workshop hammam massage en in september 2011 een cursus hoofdpijnmassage.
Een eigen massagepraktijk? Deze cursussen zijn essentieel. Wellness Academie.
Je diploma massagetherapeut op zak? Dan ben je al een heel eind, maar wil je een eigen massagepraktijk beginnen, dan is voldoende kennis van ondernemerschap ook een must en in Belgiƫ zelfs verplicht. Deze kennis doe je op in onze cursus bedrijfsbeheer.
Over mij.Dayenne DAYESSAGE.
Om me heen merkte ik dingen op die met massage te maken hadden. En ik weet niet waarom, maar iets in mij zeiIk ga een eigen massagepraktijk beginnen! Ik heb een massagetafel aangeschaft en eerst voor vrienden en familie massages gegeven.
Massagepraktijk Meander: massagecursussen in Assen en Rotterdam.
In het vervolgtraject boek je twee supervisies om de kwaliteit van je massage verder te verfijnen en corrigeer ik waar nodig. Je kunt de supervisies ook gebruiken voor andere doeleinden, bijvoorbeeld voor praktische adviezen. Ik heb sinds 1996 een massagepraktijk dus veel ervaring met alles wat daarbij komt kijken.
Sportmassage leren bij IVS Opleidingen.
Massage met een therapeutisch doel is voorbehouden aan fysiotherapeuten, sporttherapeuten en massagetherapeuten. Met een sportmassage-diploma op zak kunt u een eigen massagepraktijk beginnen of werken bij bijvoorbeeld een sportvereniging, sportschool of sauna. De opleiding sportmassage is op verschillende manieren te volgen.:
Cursus: Sportmassage Springest.
Hoewel de naam sportmassage welicht anders doet vermoeden mag en kan een sportmasseur iedereen masseren, mits gezond. Massage met een therapeutisch doel is voorbehouden aan fysio, sport en massagetherapeuten. Met een sportmassage-diploma op zak kunt u een eigen massagepraktijk beginnen of werken bij bijvoorbeeld een sportclub, sportschool of sauna.
Klanten werven voor je massagepraktijk, hoe doe je dat.
Hieronder lees je daar meer over. Maar eerst een terugblik; in de voorafgaande blogs kon je lezen over hoe je een massage business plan schrijft, hoe je je visie, missie en doelstellingen bepaalt en ook hoe je de algemene voorwaarden massagepraktijk schrijft.
Hoe start ik een eigen massagepraktijk?
Home Blog Massagepraktijk Hoe start ik een eigen massagepraktijk? Reageer en deel! Hoe start ik een eigen massagepraktijk? Een eigen massagepraktijk opstarten na het behalen van je diploma? Wil je een eigen massagepraktijk aan huis beginnen en weet je niet waar te beginnen?

Contacteer ons