Meer resultaten voor traditionele thaise massage

 
traditionele thaise massage
 
Traditionele Thaise massage Phoem Tjai MassagePhoem Tjai Massage Phoem Tjai thai Massage Salon te Gendt. Phoem Tjai Thai Massage te Gendt.
Hoofd nek schouder en rugmassage. Terug naar Behandelingen. Traditionele Thaise massage. Traditionele Thaise massage is een oude vorm van genezing die afkomstig is uit de tijd van Boeddha. Thaise massage technieken wijken af van de westerse massage, die door sommigen is beschreven als een soort passieve yoga.
Traditionele Thaise massage.
90 minuten 80., Traditionele Thaise massge. De traditionele Thaise massage ook wel: Nuad Thai is meer dan alleen een massage. Door de combinatie van rustige bewegingen, yoga, acupressuur, begeleide strekoefeningen, massage en reflexologie worden de energiebanen in uw lichaam gestimuleerd.
Traditionele Thaise Massage Khlay Zen.
Nek, schouder en hoofd massage. Traditionele Thaise Massage. Thaise Olie Massage. Nek, schouder en hoofd massage. Traditionele Thaise Massage. De traditionele Thaise massage gaat wat anders te werk dan conventionele massages. Er wordt hier gebruik gemaakt van acupressuur en vrij stevige rek en strekbewegingen.
Chockdee Thaise massage in Tilburg.
Onze professionele en gecertificeerde masseuses helpen uw lijf te herstellen, ontspannen en versterken. Er zijn vier massages: de traditionele Thaise massage, oliemassage, kruidenstempelmassage en voetreflex massage. Na uw massage geniet u van vers fruit en een lekker drankje én gaat u als herboren naar huis.
Wat is een Traditionele Thaise massage?
De spanning om de punten wordt verlicht, waardoor de levensenergie, Prana genoemd, weer goed kan stromen door het lichaam. Het wordt geadviseerd om loszittende kleding te dragen bij een traditionele Thaise massage. Bij welke klachten kies je voor traditionele Thaise massage?
Traditionele Thaise massage Yoga Oosten Enschede.
Deze verdiepende workshop is zo ontworpen dat je na afloop een volledige basale Thaise massage van 15, uur zou kunnen geven in de zij en rugligging. Dit kan een aanvulling zijn op de technieken die worden beoefend in de workshop introductie traditionele thaise massage.
Thai Massage Holland.
De cursus Thaise massage level 1, Thaise tafelmassage en Thaise voetmassage. voldoen aan de richtlijnen van het Thaise ministerie van onderwijs voor de opleiding. van traditionele Thaise masseurs. Na de training krijgt u een diploma van de T.M.C. De overige diplomas Thaise oliemassageThaise, stoelmassage en Thaise massage.
Traditionele Thaise massage Thaise Wellness Studio Marnda.
Traditionele Thaise massage. De eeuwenoude massage uit Thailand. Thaise massage is een mix van oppervlakte-massage, yogatechnieken, acupressuur en stretchen. Het doel van een Thaise massage is uw lichaam te harmoniseren, blokkades in de spieren los te krijgen en afvalstoffen af te voeren via energielijnen.

Contacteer ons