Op zoek naar thaise massage utrecht?

 
thaise massage utrecht
 
Le Oriental Wellness Center.
Traditionele Thaise Massage nuat paen boran stamt uit de tijd van Boedha en is verwant aan de Chinese Acupunctuur en de Indiase Yoga. Tijdens de massage worden door middel van acupressuur drukpunten uitgeoefend op de massagelijnen met de vingers, handen, ellebogen en voeten. Deze massage is vrij stevig en hierdoor zeer geschikt bij lichamelijke klachten zoals stijve en pijnlijke spieren. Deze massage werkt zeer stressverlagend. Na afloop voelt men zich zeer ontspannen, als herboren. 20 minuten: 30. Een ontspanningsmassage is een massage waarbij lichaam en geest weer tot rust komen. Regelmatig een ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid. Een heerlijk ontspannende massage kan je nemen als je heel erg uitgeblust of vermoeid bent, maar ook als je verkrampte of vermoeide spieren hebt na een lange zware werkweek. Natuurlijk ook als je jezelf goed voelt, maar toch lekker wilt ontspannen. 20 minuten: 20. In onze salon geven wij hoogwaardige massages in een oriëntaalse sfeer. In een interview met RTV Utrecht leggen wij uit dat seksuele handelingen geen deel uitmaken van onze massages.
Take Care Traditionele Thaise Wellness Thaise massage in Utrecht.
Take Care Thaise massage in Utrecht. Ervaar een diepe ontspanning en laat de vermoeidheid en stress uit je spieren van drukpunt massage worden via duimen en handpalmen gestimuleerd en laten geblokkeerde energie terug stromen. Deze vorm van massage wordt ook wel Drukpunt Massage genoemd welke revitaliseert en verfrissend werkt.
Utrecht Massage, Thaise yogamassage, Ontspanningsmassage op maat, klachtenbehandeling, Ilan Lev Method Home.
Authentieke Thaise yogamassage zie pagina. Massage bij kanker zie pagina. Yogastudio Akasha Utrecht. Thai Dee opleiding Authentic Thaise Yogamassage. Touchée Dance Company. Hier kunt u uw afspraak maken als u geïnteresseerd bent. U krijgt een bevestiging en ik reageer zo spoedig mogelijk!
Thaise massage cursus leer de thaise massage in 2 dagen!
De client blijft gedurende de thaise massage gekleed. In de thaise massage massage cursus worden in beginsel twee manieren van werken toegepast het toepassen van druk met de handen en de voeten en het gebruik van een grote verscheidenheid aan stretch oefeningen.
Luzi Massage.
Massage in Utrecht. Luzi Massage is een klassieke Chinese massage salon gevestigd in het centrum van Utrecht aan de Oudegracht. Bij Luzi Massage kunt u terecht voor diverse soorten massages. De klassieke Chinese ontspanningsmassage is Shiatsu massage. Bij deze massage wordt veel gebruikt gemaakt van knijp en duwtechnieken met de vingers.
Massage praktijk Losjes sinds 2004 gespecialiseerd in klacht behandeling.
Ga door naar website. Losjes Massage is gevestigd aan de Bemuurde Weerd met uitzicht op de idyllische sluizen en de prachtige weerdsingel te Utrecht. U kunt bij Losjes massage Utrecht rekenen op uitstekende massages, zowel gericht op ontspanning als op het verminderen van klachten.
Thaise en Chinese massagesalons in Utrecht.
Chinese en Thaise Massage Provincie Utrecht. Overzichtskaart Chinese Massage en Thaise Massage in Provincie Utrecht, interaktief in kaart gebracht met adressen, routebeschrijvingen en links met meer informatie. Chinese Massagesalons zijn herkenbaar aan een rode marker en de Thaise Massagesalons zijn voorzien van een groene marker.

Totaal aantal vermeldingen: Utrecht 32. My Beauty Nails Massage. My Beauty Nails Massage in Amersfoort is een professionele massage en beautysalon. U kunt hier terecht voor Pedicure en Manicure, speciaal voor mooie verzorgde meer. Heb jij een druk leven en mis je daarbij de ontspanning? Heb je stress gerelateerde klachten? Of behoefte aan verbetering van de kwaliteit van leven? Mali Thai Wellness Center. Bij Mali Thai Wellness Center in Vianen kunt u terecht voor professionele massages. Mali Thai Wellness Center was voordien gevestigd in Lopik. De massages worden meer. Golden Hands Traditionele Thai Massage. De Bilt admin. Golden Hands Traditionele Thai Massage in De Bilt biedt professionele massages voor zowel vrouwen als mannen in een schone en nette salon. Als u last meer. Claai Sabaai Massage Amersfoort. Sinds 1 augustus 2017 heeft Claai Sabaai Massage haar deuren geopend aan de Bergstraat 22 te Amersfoort. Hier ben je aan het juiste adres voor meer. Thaise Massage Praktijk Leersum.

Contacteer ons