Op zoek naar thaise massage aan huis?

 
thaise massage aan huis
 

Thaise Massage praktijk aan huis? Niets mis mee! In deze zoekopdracht vindt u een aantal Thaise massagepraktijken aan huis, die op onze website staan vermeld. Heeft u nu zelf een Thaise massagepraktijk aan huis en staat u nog niet op onze website vermeld?
Massage Den Haag Nijmegen.
Anti Stress Massage. Lomi Lomi Massage. Duo Massage of Massageworkshop op Valentijnsdag. Massage aan huis. Stoelmassage voor goede balans op de werkvloer. Lomi Lomi Massagecursus. Gevorderden cursus Lomi Lomi Massage. Lomi Lomi Massage Retreat in Zeeland. Massage cursus op Vakantie.
Massage aan huis.
Ook op kantoor, binnen uw bedrijf of op iedere locatie waar u zich prettig voelt, bieden wij diverse soorten massage. U kunt een massage aan huis of massage op locatie dagelijks van 10 tot 22.00 uur reserveren via tel. 06 50 65 11 66 of neem contact met ons op via email info@arthurmassage.nl.
Jasmijn Thaise Massage Veenendaalse Krant.
Vanuit huis is tevens praktisch voor wanneer mijn zoon op school zit. Bovendien merk ik dat veel bezoekers ook de behoefte hebben tijdens schooltijden langs te komen' Voor Jasmijn Massage is op de eerste verdieping een kamer professioneel ingericht met Thaise decoraties, waaronder een beeld van de Thaise olifant en Boeddha, en er staat een mooi opgemaakte massagetafel. Voor iedere klant liggen schone handdoeken klaar. Jasmijn Massage biedt naast massages ook een gezichtsbehandeling aan, tegen een vermoeide uitstraling.
Utrecht Massage, Thaise yogamassage, Ontspanningsmassage op maat, klachtenbehandeling, Ilan Lev Method Home.
Na 15 jaar een eigen studio te hebben gerund in Utrecht werk ik nu op meerdere locaties en kan zelfs zo nodig aan huis langskomen. Ik werk vanuit het hart en met gevoel voor wat jou beweegt. Ik ben in de jaren 80 in New York terecht gekomen en heb daar jaren gewoond. Daar heb ik mijn BA in dans behaald. Als specialist Jazzdans Simonson teachings ben ik na terugkeer in Nederland als docent en choreografe werkzaam geweest bij jeugd en volwassenentheater zoals Jeugdtheaterschool Mirakel Amersfoort, Scapino in School en Dans in School. Binnen mijn adviesfunctie dans voor de provincie Utrecht heb ik evenementen uitgevoerd zoals Culturele zondagen Utrecht Danst. Momenteel ben ik na jaren van studie tevens gespecialiseerd all round masseur, therapeut Authentic Thai yogamassage. MASSAGE BIJ KANKER.
Vind massage aan huis op Marktplaats.nl.
Aan Huis In De Regio's: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam enz. Bent u gestrest, gespannen, vermoeid of heeft u verstijfde spieren en/of lichamelijke klachten? Of wilt u gewoon eens een massage of dit nou een sport massage, ontspanningsmassage of preventieve massage is?
Thaise massage thuis Masseuse aan huis.
Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is ontspannen en na de massage contant af te rekenen met de masseuse. Een Thaise massage thuis is dus echt ontspannend en relaxed, zonder dat je de deur uit hoeft! Tags: massage aan huis, masseuse aan huis, thaise massage, thuis massage.
De ongemakkelijke Thaise massage Mamaplaats.
De ongemakkelijke Thaise massage. Ze trok aan mijn broekje Sexy" Sexy hoor" zei ze al lachend en klom op mijn rug. Zaterdagmorgen wilde ik al haast terugkrabbelen. Ik ben niet gewend iets voor mezelf te doen en zag nog genoeg dingen die ik in huis kon doen.

Contacteer ons