Op zoek naar cursus massage?

 
cursus massage
 
Rebalancing Nederland.
Massage koestert en zorgt voor een moment van rust en aandacht. Na een massage voel je je vrijer, lichter en weer een beetje nieuw. Rebalancing nodigt je uit om het contact te herstellen met wie je van nature bent en daarin te ontspannen. Rebalancing raakt je op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Daardoor kun je je bewust worden van de gewoontepatronen en denkbeelden die je levens en lichaamshouding bepalen en beperken. Iedereen kan intuïtief aanraken en masseren. Maar wil je goed leren masseren en vertrouwen krijgen in wat je doet dan is het prettig om een goede basiskennis te hebben van massagetechnieken. Deze leer je tijdens één van de speciale cursussen die wij geven. Hou jij van aanraken en aangeraakt worden? Of wil je er meer over leren? Dan is deze cursus wellicht iets voor jou!
OMB Academie Den Haag: Massage lessen sinds 2005 Geregistreerd.
Cursus Voet Massage in Middelburg op 17 februari. Massage cursus in Bergen op Zoom op 23 en 24 februari. Massage cursus in Den Haag start 7 maart. Massage cursus in Middelburg start 16 maart. Massage houdt zoveel meer in dan alleen maar het leren van technieken en wat theorie over spieren en spierknopen.
Silverlinde 2 daagse cursus: Massage voor honden.
De ontspannende werking van massage helpt bij angst of spanning en verbetert de band tussen hond en baas. Tevens vergroot massage door bewuste aanraking het lichaamsbewustzijn, wat zorgt voor meer zelfvertrouwen en trefzekerder bewegen. In deze 2-daagse cursus leer je hoe je een goede basismassage geeft aan je eigen hond.
Rug nek schouder massage MOOD massage opleidingen.
Wil je eerst eens kijken of masseren iets voor je is probeer dan eerst de cursus leren masseren of de cursus Klassieke massage. De cursus specialisatie rug nek schouder massage is erkend door de volgende beroepsverenigingen: KTNO, BATC, NVST. NGS Sportmasseur 4 punten.
Massage Cursus Massage opleiding als thuisstudie NHA.
Je krijgt de antwoorden. Tijdens deze massage opleiding komen uitgebreid de theorie en de praktijk van masseren aan bod. Een van de belangrijke vragen is: welke effecten heeft massage? In de cursus Massage leer je klassieke westerse massage, Indiase technieken en Chinese inzichten.
Opleidingscentrum Kersten.
Lenormand cursus gave voor kaartleggen. Gave voor kaartleggen Ik wil jou echt bedanken voor afgelopen. Cursus Massage 10, 11 maart. Heel veel geleerd, rustige manier van uitleg, goed opbouwende. Hoi Maddy, Graag wilde ik je ook nog een compliment. Website vindbaar in google.
Karen van der Velde cursussen workshops massages health Massages.
4de les: Nek schouder massage. 5de les: Hoofd en borstkas massage. 6de Les: Buik en armen en handen massage. 7de les: Chakra massage. 8ste les: Hele lichaam massage. Meenemen naar de cursus: 1 hoeslaken en 2 grote en 2 kleine handdoeken.
Workshop Masseren volgen? Thermae 2000.
Gedurende deze workshop, kunt u kennis maken met de basistechnieken uit de klassieke massage die thuis kunnen worden toegepast. Na deze workshop bent u in staat om anderen te voorzien van een heerlijke ontspannende massage. U bent na 50 minuten bijgeschoold in de basistechnieken van de klassieke massage.

Contacteer ons