Meer resultaten voor cursus massage

 
cursus massage
 
Massage cursussen.
Tijdens deze cursus worden drainagetechnieken aangeleerd, waarbij specifiek de afvoer van weefselvocht wordt gestimuleerd, zonder daarbij tevens de doorbloeding aan te zetten. Het toepassen van deze technieken is zeer breed inzetbaar voor verschillende klachten. Zie de informatie pagina voor alle informatie. Een leuke bijscholing voor sportmasseurs! Massage op kussens gevuld met warm water is een massage met vele voordelen.
Massage cursus.
Cursus Handreflex massage. Cursus Massage en HSP. Cursus Indian Head Massage. Cursus Massage en ADHD. Cursus Metamorfose massage. Cursus Meridiaan massage. Cursus Voetmassage en ADHD. Therapeutische massage cursus. Cursus Bekkenmassage en Bekkenpijn. Cursus Bevallingsmassage en Kraamvrouw massage. Cursus Bindweefsel massage.
Massage cursus in 2 dagen goed leren masseren Anand.
Gedurende deze tweedaagse massage cursus kun je beleven wat er gebeurt als verschillende massage technieken samensmelten in een speelse manier van aanraken en aangeraakt worden. De massage cursus is een mogelijkheid om de helende energie van je handen te leren gebruiken.
Home MOOD massage opleidingen.
HAMMAM MASSAGE OPLEIDING GEHAD. ZEER LEUKE DAG GEHAD EN VEEL GELEERD. ZEKER EEN AANRADER! GA ZEKER NOG EEN KEER EEN VERVOLG CURSUS HIER DOEN. VOOR IEDEREEN DIE GRAAG WIL LEREN MASSEREN, GOEDE SFEER, RUIME KEUS AAN CURSUSSEN EN PERFECTE BEGELEIDING.
Massagepraktijk Meander: massagecursussen in Assen, Schoonloo, Gasteren en Rotterdam.
In Assen geef ik op de woensdagavonden een basis en gevorderdencursus ontspanningsmassage. Tevens in Assen ieder jaar een avondcursus Dynamische massage. In Schoonloo meerdere keren per jaar een basis-en gevorderdencursus Ontspanningsmassage in het weekend en tevens in het weekend ëëndaagse cursussen Hotstonemassage. In Gasteren vind een paar keer per jaar op een weekenddag een cursus Polariteitmassage of 4 handenmassage plaats.
Cursus Massage / Ontspanningsmassage Wellness Academie.
Gevolgd in Hasselt. Een zeer interessante cursus voor iedereen die geïnteresseerd is door de wereld van massage. Op een erg duidelijke, praktische manier kan je oefenen op de medestudenten en kan je al snel de basistechnieken van de massage. Je wordt duidelijk bijgestuurd door de docent vol enthousiasme.
Positive Touch Massage opleiding, cursus en praktijk Positive Touch Massage Opleiding.
Afgelopen weekend nam ik deel aan de basiscursus integrale massage om mijn vaardigheden op te frissen en nieuwe inspiratie op te doen. Rina Vromans Molenhoek. Basiscursus integrale massage. Ik heb het weekend van 6 en 7 februari 2016 deelgenomen aan de Basis cursus Integrale massage.
Cursus Massage, leer professioneel masseren. LOI.
Daarom is er in deze cursus Massage veel ruimte om zelf te oefenen, want alleen dan leer je goed masseren. Het zelf ervaren van de massage is bovendien net zo belangrijk, want zo weet je ook hoe de toegepaste technieken aanvoelen.

Contacteer ons