Meer resultaten voor cursus massage

 
cursus massage
 
Cursus Massage Personeelsvereniging.
Ook leer je ook professionele grepen uit de klassieke ontspanningsmassage en een aantal basistechnieken uit de shiatsu massage. De cursus zal bestaan uit 12 lessen en start in week 38 18 september. De cursus vindt plaats op dinsdagavond van 1930: uur tot 2130: uur.;
Cursus Massage Leren masseeren via thuisstudie NHA.
Tijdens deze cursus komen uitgebreid de theorie en de praktijk van masseren aan bod. Een van de belangrijke vragen is: welke effecten heeft massage? In de cursus Massage leer je klassieke westerse massage, Indiase technieken en Chinese inzichten. Vanaf het begin van de cursus masseer je.
Basiscursus Ontspanningsmassage Kitty Middelham Agenda Activiteit Centrum Djoj Rotterdam.
GEVORDERDEN CURSUS Je leert veel nieuwe technieken voor het gehele lichaam waaronder een grote uitbreiding voor nek, schouders en rug. Deze cursus biedt verbreding/verdieping in je massageaanbod. Als vervolg op de basiscursus of voor mensen met massage ervaring elders. START JE EIGEN PRAKTIJK Deze cursussen met aanvullend supervisie en/of coaching vormen een goede basis voor een eigen praktijk.
Cursus liefdevol masseren Massagepraktijk Romano Sandee te Groningen.
Workshop Leer masseren. Workshop liefdevol masseren. Workshop aromatherapie Spelen" met geuren." Workshop improvisatie stoelmassage. Workshop Klassieke massage. Workshop Hot Chocolate Massage. Workshop Hot Soap Massage. Cursussen en trainingen voor gevorderden en semi-professionals. Workshop Cupping therapie. Romano Massage Cursus. Workshop Lomi Lomi-massage.
Massage Workshop, volop keuze bij Studio YourBalance Tiel.
Massage bij Hoofdpijn. Massage bij Rugpijn. Cursus Voorbereiden op de Bevalling. Cursus Mama Baby Wellness. Workshop Baby en Kindergebaren. Yoga met je Kind. Yoga Pilates shop. Je vindt het leuk om te masseren, maar krijgt na een paar minuten al vermoeide handen?
Cursus Massage / Ontspanningsmassage Wellness Academie.
Gevolgd in Hasselt. Een zeer interessante cursus voor iedereen die geïnteresseerd is door de wereld van massage. Op een erg duidelijke, praktische manier kan je oefenen op de medestudenten en kan je al snel de basistechnieken van de massage. Je wordt duidelijk bijgestuurd door de docent vol enthousiasme.
Workshop Masseren volgen? Thermae 2000.
Maak dan nu kennis met deze speciale workshop. Gedurende deze workshop, kunt u kennis maken met de basistechnieken uit de klassieke massage die thuis kunnen worden toegepast. Na deze workshop bent u in staat om anderen te voorzien van een heerlijke ontspannende massage.
Home MOOD massage opleidingen.
HAMMAM MASSAGE OPLEIDING GEHAD. ZEER LEUKE DAG GEHAD EN VEEL GELEERD. ZEKER EEN AANRADER! GA ZEKER NOG EEN KEER EEN VERVOLG CURSUS HIER DOEN. VOOR IEDEREEN DIE GRAAG WIL LEREN MASSEREN, GOEDE SFEER, RUIME KEUS AAN CURSUSSEN EN PERFECTE BEGELEIDING.

Contacteer ons