Meer resultaten voor massage breda

 
massage breda
 
Solo4Body Massagepraktijk Breda.
Massage is de hobby waarvan ik mijn beroep heb gemaakt. Door op een professionele wijze klanten door middel van massage een ontspannen gevoel geven, geeft mijzelf ook een ontspannen gevoel. Dit gevoel wil ik voortzetten in mijn eigen massagepraktijk in Breda.
Massage Cestmoi Breda.
Masseren met basaltstenen geeft een nieuwe ervaring. Door de combinatie van oliën en warmte geeft deze massage een heerlijk gevoel van welbehagen. Deze krachtige en diepe massage geeft een diep ontspannend maar vooral energiek gevoel. Een ervaring die u beslist niet mag missen! Direct online boeken! CESTMOI, de huidspecialist. 4813 ED Breda.
KaroCare.
KaroCare is gevestigd aan de Rubensstraat 39 in Breda. De praktijk is modern ingericht met professionele apparatuur waar u in een gezellige en vertrouwelijke sfeer behandeld wordt. De praktijkeigenaresse is Karolijn Antenne, zij staat voor persoonlijke zorg. U krijgt altijd een behandeling op maat en u wordt altijd door dezelfde therapeut behandeld.
Massage voor 2 personen Breda.
ACNE BEHANDELING MET VERGOEDING. Massage voor 2 personen Breda. Tegelijkertijd en in één beauty cabine en door 2 medewerkers! Arrangementen gericht op SPA Wellness Breda. FEELING GOOD ARRANGEMENT 60 min voor 1 of 2 personen. 1-persoons sauna / 15 min.
Ruennalee Massage Salon Breda.
Er is voldoende parkeergelegenheid en de bushalte is direct voor de deur van Ruen Na Lee. Ruen Na Lee Healt Spa. Nieuwe Ginnekenstraat 25. 4811 NM Breda. Telefoon: 076 53 27 250. Mobiel: 06-117 416 79. BIJ ONS VINDT GEEN EROTISCHE MASSAGE PLAATS.
Massagesalons in Breda: Boek direct online! Treatwell.
In het centrum van Breda vind je Oosterse Massage Reiki praktijk WI YN. Na een heerlijke massage in deze salon voel je je weer als herboren. Kies voor een klassieke oosterse massage of laat je lichaam intens ontspannen door middel van een hot stone massage.
Home SHIATSU praktijk BREDA.
Wat is shiatsu? Shiatsu is een Japanse drukpunt massage. Shiatsu helpt fysieke en emotionele klachten te voorkomen, te verminderen en te laten verdwijnen. Het woord komt uit het Japans en betekent vingerdruk. Waar de acupuncturist werkt met naalden op hele specifieke drukpunten, oefent de shiatsutherapeut loodrechte druk uit op deze drukpunten en op energiebanen. Shiatsu voor jezelf. Shiatsu van Shiatsu praktijk Breda is gericht op sluimerende klachten van je lijf en van je geest.

Like Fit Massage Breda op Facebook. Like Fit Massage Breda. Masseur / massagetherapeut. In de loop der jaren heb ik verschillende massagetechnieken geleerd. Van ontspannende strijktechnieken en deep tissue massage tot kneedgrepen uit de sportmassage. Ook therapeutische massagetechnieken heb ik onder de knie.

Contacteer ons