Op zoek naar massagepraktijk amsterdam?

 
massagepraktijk amsterdam
 
Welkom bij Touch Amsterdam Massage en naturisme.
De massagepraktijk Touch Amsterdam bestaat sinds 1989. Onze specialisatie is de klassieke massage. DVD / boek. Alle technieken van de cursus worden in het boek en de DVD uitgebreid gedemonstreerd. Het boek en de DVD zijn los te bestellen. Welcome to the massage practice Touch Amsterdam.
MassageWebshop MassageWebshop.
Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren.
Home.
Heel trots om in de lijst van DE 10 BESTE MASSAGESPOTS IN AMSTERDAM van HET PAROOL te staan! Massages Energie-sessies Reikiweekenden Cadeaubonnen. 60min 65 Reading /-2uur 99 Reiki-/Seichem 1 280 verkrijgbaar vanaf 30. 90min 90 Diepe reset 60min 70 Reiki-/Seichem 2 400.
De Massagepraktijk Amsterdam.
persoonlijke ontwikkeling proceswerk. De Massagepraktijk Amsterdam. Aan de rand van Amsterdam-Noord is de massagepraktijk te vinden op de Parlevinker 7 in Gezondheidscentrum Bannedok, waar tevens Instituut EszenzZ gevestigd is. EszenzZ is al jaren hét instituut voor HSPs in Nederland waar Hoogsensitiviteit, Bewustwording en Persoonlijke Ontwikkeling centraal staan.
Massagepraktijk in Amsterdam.
De praktijk in Amsterdam is sinds de zomer van 2017 gesloten. Het is momenteel alleen mogelijk om behandelingen aan huis te geven. Aan de rand van Amsterdam-Noord is de massagepraktijk te vinden op de Parlevinker 7. in het Gezondheidscentrum Bannedok, Alle behandelingen worden gegeven door.:
De Luwte Massage Massagetherapie.
Simone Bleeker Massage Amsterdam.
Bij ernstige klachten verwijs ik door. Stoelmassages geef ik op bedrijfslocaties en evenementen in Amsterdam e/o o.a. wekelijks bij de gemeente Amsterdam en het OLVG ziekenhuis, Sunday Market Westergasfabriek, leidstersdag BSO's. Bij grote toeloop schakel ik gedreven collega's' uit mijn netwerk in.
Marjolijn Massage welkom.
Ik raad je aan dit in overleg te doen met je behandelend arts of hem/haar hiervan op de hoogte te stellen. En ook kan een holistische massagesessie een heerlijke, ontspanning zijn om in alle rust en ruimte weer tot jezelf te komen.

Contacteer ons