Op zoek naar massage hilversum?

 
massage hilversum
 
Bio Massage.
Welkom bij Bio-Massage praktijk aan huis, gevestigd in Hilversum. Bio-massage staat in het teken van persoonlijke aandacht en het welzijn van de mens. Wij zijn dagelijks geopend. Kijk nu in de agenda om een afspraak te maken.: Bel ons 0628882162. Een massage, waarom?
Praktijk Mamalogisch Hilversum Doula Zwangerschapsmassages. Bloglovin. Facebook. Instagram. Twitter.
Open de deur naar jouw magische verlangen en claim het vertrouwen in jezelf. Even geen gevoel van tijd en helemaal tijd voor jou. Dat klinkt fijn, toch! Laat je lekker in de watten leggen en verwen jezelf met een heerlijke Good Mood massage.
Holistisch massage in Hilversum. Massagetherapie pwagland.github.io. Vergoed vanuit de aanvullende verzekering.
Wat klanten zeggen.: Graag schrijf ik iets over mijn ervaring bij Ela Wagland, Massagetherapie Hilversum. Bijna 15, jaar is mijn zoon, middels een spoedkeizersnede met 28 weken en een paar dagen, gehaald. Ik was na een lange, stressvolle, ziekenhuisperiode, fysiek en emotioneel gebroken. Mijn huisarts adviseerde massagetherapie, ik dacht, ik probeer alles, we zien wel, een massage is altijd welkom!
Tarieven Praktijk voor Integrale Massage Hilversum.
De integrale massagetherapie wordt middels de aanvullende verzekering via de meeste verzekeraars gedeeltelijk vergoed. De behandeling wordt ingediend als een natuurgeneeskundige behandeling. Er is geen verwijzing van de huisarts nodig. De ontspanningsmassage en zwangerschapsmassage komen niet voor vergoeding in aanmerking.
Sabai Thaise Massage Hilversum Openingstijden Sabai Thaise Massage Hilversum Kloosterlaan.
Inloggen Wachtwoord vergeten. Sabai Thaise Massage Hilversum. Openingstijden Sabai Thaise Massage Hilversum Kloosterlaan 212 in Hilversum. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Kloosterlaan in Hilversum.
Massagepraktijk Deluxe Hilversum Heerlijk ontspannen in Hilversum.

Hilversum Samran Traditionele Thai Massage Salon. Samran Massage Hilversum Noord-Holland Samran is mijn naam en betekent vrolijk, ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Thai Traditional Medical Services Society in Thailand. May Thara Massage. Bij May Thara Massage in Hilversum kunt terecht voor Traditionele Thaise massages.
Hilversum Holistische Massages in Hilversum.
Hilversum: Contact met Voel! In Hilversum houdt Voel! Holistische Massages praktijk in Centrum Eén en Al. Dit is een gezondheidscentrum gevestigd in de bosrijke omgeving van de villawijk Trompenberg, grenzend aan Bussum en s-Graveland. Slechts 10 minuten rijden van Loosdrecht, Laren en Kortenhoef.

Contacteer ons